| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Services til at lukke ned for at gøre computeren hurtigere
    Computers bremse ned, hvis alt for mange tjenester kører i Windows registreringsdatabasen . For at fremskynde computer og få det til at fungere effektivt, annullere unødvendige tjenester i Windows-registreringsdatabasen . Tjenester normalt holdes kørende i baggrunden , er postbesørgelsesfirmaer eller andre programmer til et netværk. Sluk disse tjenester ud og genvinde en hurtigere computer på grund af den overskydende hukommelse befriet lukke disse programmer. Messanger og netværkstjenester

    Installerede messenger-tjenester, som standard bruge op RAM hukommelse og gøre din computer ydeevne forsinkelse. Kig efter " MSN ", " YM ", " Trillian " eller andre instant messengers i "Tjenester" -programmet i Windows. Klik på "Start " og " Kør " og derefter skriv " services.msc " og klik på "OK" knappen for at starte tjenester program. Netværkstjenester til lukke omfatter "Network DDE " eller "Network DDE DSDM . " Kig efter " NetMeeting Remote Desktop Sharing service ", og deaktivere den , hvis du ikke bruger det.
    Utility Services

    Luk overskydende offentlige ydelser for at frigøre hukommelse , som godt . Disse tjenester omfatter Smart Card - Smart Card Helper , TCP - IP NetBIOS Helper service, Alerter , Udklipsbog , FastUser Switching kompatibilitet og trådløse tjenester. Smart Card - Smart Card Helper service er ikke nødvendig, hvis du ikke har et smart card . NetBIOS kan slettes fra listen over tjenester så godt, hvis det ikke kører på dit system. Tjenesten Alerter er slået fra som standard på SP2 Windows XP-system , og hvis de ikke allerede er deaktiveret , gå videre og slå det fra. Den Udklipsbog service kan deaktiveres, hvis den ikke bliver brugt til at kopiere og indsætte oplysninger på tværs af netværk . Hvis du laver arbejdet på én konto, vil deaktivere FastUser Switching Compatibility medvirke til at frigøre mere RAM -hukommelse på computeren.
    Shutdown Services

    Indstil en væld af tjenester i Windows shutdown listen for at gøre det muligt for computeren til at lukke ned hurtigere og mere effektivt . Indstil computeren til automatisk nedlukning af opgaver og kørende processer på computeren, når du har indstillet computeren til at lukke ned. For at gøre dette , skal du klikke på "Start" knappen og klik på "Kør" knappen. Når "Kør" prompt åbnes , type i nøgleordene " regedit ". Klik på " OK" knappen for at starte regedit programmet. Når programmet starter , skal du klikke på " HKEY_CURRENT_USER Control Panel Desktop " underkategori ved at klikke på "+" tegnet ved siden af ​​mappen. Find "Auto End Opgaver " mappe og dobbeltklik på den. Når du har dobbelt klikket på biblioteket , skal du indtaste "1 " i "Value "-boksen. Dette nedlukninger alle opgaver og processer og atter lukke computeren ned . Klik på " OK" knappen for at anvende ændringerne.
    Andre servicer

    Luk alle vinduer tilbehør eller ydelser , der ikke behøver at være kører , når computeren starter op. Dette vil drastisk forbedre opstart af computeren så godt. Klik på " Start" knappen og "Kør" knappen. Skriv " msconfig " og klik på "OK" knappen for at starte konfigurationen manager. Klik på " Start"-fanen og kigge efter og opstart programmer eller tjenester, der er indstillet til at starte, når Windows starter . Klik på det særlige program eller tjenester at vælge det. Klik på " Disable" knappen for at stoppe de tjenester eller programmer i at starte , når Windows starter . Dette vil forbedre starte hastigheden på computeren samt respons hastighed , når du har adgang applikationer , så snart skrivebordet er indlæst. Dette er fordi der er mere RAM befriet for andre programmer, der skal køre.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes en Disk til Factory Specs 
    ·Emulering Conflict 
    ·Laptop synkroniseringsfejl 
    ·Blue Screen Crash Analysis 
    ·Sådan installeres Lydstyrke på en Toshiba bærbar 
    ·Er der nogen måde at slukke piletasterne på en bærba…
    ·Sådan Stop tomme sider udskriver med hver udskrevet si…
    ·Sådan Find CD nøgler med Regedit 
    ·Sådan Fix NTFS Fejl 
    ·5 Strategier for at besejre RSI og Karpaltunnelsyndrom 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Find Recovery Manager i Windows XP 
    ·Sådan vises Alle programmer Alfabetisk 
    ·Forskellige former for trojanske hest virus 
    ·Hard Drive Data Recovery Efter formatering 
    ·Hvorfor har min laptop skærm i sort når jeg åbner de…
    ·Sådan fjernes Blokerede Startup Programs 
    ·Sådan gendanne slettede registreringsdatabasefilerne 
    ·HP System Recovery Issues 
    ·Sådan Download Mitsumi CD - rom-drivere 
    ·Sådan deaktiveres Dell Latitude D620 Touchpad 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com