| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Kan jeg fremskynde min computer uden at tilføje RAM
    ? Tilføjelse ekstra random access memory er en af ​​de mest effektive måder at fremskynde en computer, men kan koste mere end du er villig til at bruge . Ved at udføre en række grundlæggende computer rengøring opgaver, kan du også fremskynde computeren og opnå en mærkbar stigning i ydelse uden at tilføje RAM. Alle de nødvendige værktøjer er en del af Microsoft Windows- operativsystemet, og bruge disse værktøjer regelmæssigt vil hjælpe med at holde din computer kører optimalt . Afinstallere uønsket software

    Over tid computere bliver ofte fuld af software, der er sjældent , eller endda aldrig brugt . Mindre programmer kan ikke bruge nogen ressourcer, når de ikke kører, men større programmer kan installere komponenter, der kører i baggrunden hele tiden. Brug " Programmer og funktioner " i Windows "Control Panel " for at afinstallere programmer , der ikke længere kræves , og kræve pengene tilbage nogen ressourcer , de kan bruge. Mange programmer, der kører hele tiden har et ikon i "System Bakke " område på proceslinjen i Windows , så check for at se , om enhver anvendelse virkelig er påkrævet, og afinstallere eventuelle der ikke er. Dette vil returnere hukommelses-og CPU- ressourcer til systemet , samt frigøre plads på harddisken.
    Brug værktøjet Diskoprydning

    Windows Diskoprydning værktøj scanner computerens harddisk , og vælger systemfiler, der ikke længere er nødvendige , og kan sikkert slettes . Installation af programmer , servicepakker og Windows-opdateringer ofte efterlader en række midlertidige filer, der ikke længere er nødvendige . Applikationer selv, såsom internetbrowsere, også oprette midlertidige filer, som kan bidrage til at fremskynde gennemførelsen , men kan også bremse programmet, når et stort antal opbygge. Kør " Diskoprydning " værktøj fra " System Tools " mappe i " Tilbehør " gruppe på Windows "Start" menuen for at fjerne disse filer. Kun filer , der kan sikkert fjernes er valgt , så alle de viste filer kan fjernes, hvis det kræves.
    Defragmenter Hard Disk

    Over tid en computers hard disk bliver fragmenteret , hvilket betyder , at de enkelte "blokke" , der danner komplette filer bliver spredt over disken overflade , snarere end at blive gemt sammen efter hinanden . Dette sinker harddisken læsehastighed , som drivhovedet har at holde flytte rundt disken for at finde det næste stykke af filen bliver læst . Defragmentere harddisken re- organiserer filsystemet , så vidt muligt , hver fil har alle sine blokke lagret sammen, så de kan læses fortløbende . Klik på " Diskdefragmentering " fra "System Tools " i " Tilbehør " mappe på Windows "Start" menuen for at starte Windows defragmentering værktøj. Vælg det drev til at defragmentere , og klik derefter på " Defragmenter disk" for at starte defragmenteringsprocessen . Første gang det køres det kan tage lidt tid at gennemføre , men vil blive hurtigere, hvis det gøres regelmæssigt .
    Brug Microsoft ReadyBoost

    Microsoft ReadyBoost blev først introduceret i Windows Vista og derefter yderligere udvidet og forbedret i Windows 7 . ReadyBoost kan du bruge flash-hukommelse, såsom et USB-drev eller SD -hukommelseskort som en disk cache , lagring af en kopi af systemets data skrevet til harddisken . Data kan læse hurtigere fra flash-hukommelse end fra computerens harddisk , så processoren til at få adgang til data hurtigere, hvilket forbedrer den generelle ydeevne. Højreklik på flash medie, du gerne vil bruge sammen med ReadyBoost i Windows Stifinder, og klik derefter på " ReadyBoost " fanen for at aktivere ReadyBoost . Du kan bruge hele drevet for ReadyBoost eller afsætte en vis mængde af det frie rum til rådighed , hvilket betyder at du kan stadig bruge drevet til data. Hvis " ReadyBoost " fanen ikke vises , medierne er ikke egnet til brug med ReadyBoost .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan skal tjekkes PC grafikydeevne 
    ·Hvordan man laver en Recovery disk til min computer 
    ·Power Supply siger 5V Ikke i orden 
    ·Threading analyseværktøjer 
    ·Hvordan fjernes W32 Yahlover Worm 
    ·Sådan fjernes en Registry 
    ·Sådan Gør Mig HP ML370 G5 DAT 160 USB Bootable 
    ·Sådan Fix en Fried Computer 
    ·Sådan gendanne slettede billeder til computeren 
    ·Vigtigheden af ​​Computer Vedligeholdelse 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Index Windows Stifinder 
    ·Sådan Spring en NCRC Tjek 
    ·Problemer med en bærbar computer dvale 
    ·Toshiba Laptop opladning problemer 
    ·Sådan Tilslut en JTAG til en Ariza 
    ·Sådan installeres USB 2.0 Controller Drivers 
    ·Sådan konvertere video filer til MPEG4 format 
    ·Sådan Konverter til en WAV format 
    ·Sådan password beskytte mapper og filer i Windows 
    ·Sådan installeres en DVD-ROM brænder til en bærbar 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com