| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Hvad vil fremskynde min computer
  På et eller andet tidspunkt , vil de fleste computere synes at være ramt af en form for sygdom : ? Operativsystemet synes at tage for evigt at indlæse , programmer og applikationer tage længere tid at åbne eller "fryse ", og det tager længere tid end et par sekunder at åbne en webside. I de fleste tilfælde , kan du returnere en computer med disse former for symptomer til sit normale niveau af ydeevne ved at rydde ud unødvendige programmer, og tuning op på harddisken. Anti-Spyware

  Hver netværkscomputer skal køre nogle type værktøj , der kan opdage og fjerne spyware . I grundlæggende vilkår, er spyware software, der er installeret på en computer - ofte uden at brugeren ved det - som sender oplysninger om , at brugerens web browsing vaner til en hjemmeside for at hjælpe annoncører bedre målrette ham. Spyware bruger en del af en computers hukommelse , og bruger også en del af internetforbindelsen båndbredde til at overføre data , bremse internetbrowsing. Du kan installere en spyware scanning værktøj, der kan fjerne disse infektioner . Desuden scanne for andre malware som virus og trojanske heste , som ikke alene kan bremse en computers ydeevne , men tillade nogen at stjæle følsomme data.
  Diskoprydning

  når du surfer på internettet , vil computeren indsamler midlertidige Internet -filer - også kaldet cachefiler - webside, tekst og grafik , og gemme dem i en særlig mappe . Næste gang du besøger den samme webside, vil browseren tjekke cache for at se, om hjemmesiden har ændret sig, og hvis det har , vil få den nye version over internettet. Dette system blev designet til at gøre web- browsing hurtigere. Men over tid, da disse forældede Internet cachefiler ophobes, vil browseren køre langsommere, fordi den har for at kontrollere et stort antal filer. Fjern midlertidige internetfiler rutinemæssigt at fremskynde webbrowsing . Windows tilbyder et Diskoprydning værktøj, der vil tømme papirkurven og identificere ubrugte programmer og komponenter , der ikke bruges , og kan slettes.
  Disk Defragmentering

  Både Windows og Mac OS -computere erfaring fragmentering. Dette sker over tid, da du gemmer , ændre eller slette filer. Hvis du ændrer en fil , er disse ændringer gemmes til et sted på den disk, der er forskellig fra den oprindelige fil. Hvis flere ændringer er foretaget, er dem, der er gemt i andre placeringer. Denne fragmentering tvinger systemet til at kigge på flere steder for at få adgang til hele filen. Både Mac-og Windows -operativsystemer diskdefragmentering værktøjer, der hovedsageligt genforener disse filer på ét sted for at forbedre en computers effektivitet.
  Disk Fejl

  Microsoft anbefaler at køre en diskfejl kontrol værktøj til at scanne harddisken for dårlige sektorer. En sektor er en del af en harddisk, hvor data er lagret , og over tid mekaniske fejl kan forårsage sektorer blive ulæselige. Som et resultat, vil filerne blive mangler, ulæselig eller beskadiget, og harddisken ydelse vil blive bremset . Den fejlkontrol nytte vil tillade en computer til at gemme filer mere effektivt. Find hjælpeprogrammet ved at højreklikke på harddisken , klikke på " Egenskaber" og derefter klikke på " Funktioner" fanen. Kontroller indstillingen " Scan efter genopret beskadigede sektorer " og derefter klikke på "Start ".

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Fix en langsom kørende PC 
  ·Sådan Reparation Systems Filer i eMachines 
  ·Sådan Stop pop-ups med gratis software 
  ·Min Chkdsk Vil ikke Mount Volume 
  ·Problemer med en langsom PC 
  ·Sådan gendannes en HP Pavilion dv6000 
  ·Sådan foretages fejlfinding en CPU Fan 
  ·Sådan Konverter Zoom H2 WAVs til MP3 
  ·Symptomer på Bad Kondensatorer 
  ·Sådan Fix Connapi.dll 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Fix Compaq Presario Sr1950nx Audio Device 
  ·Sådan bruges Toast til at konvertere FLAC og andre fil…
  ·Sådan Fix og Stop en trojansk virus 
  ·Sådan Fix en Hauppauge Audio Delay i registreringsdata…
  ·Årsager til computernedbrud 
  ·Blue Screen Effects 
  ·Sådan konverteres DRM beskyttede WMA S til Beskyttede …
  ·Sådan fjernes Jucheck.exe 
  ·Problemer med at starte Compaq Presario 900 
  ·Sådan Konverter Flac til MP3 Codex 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com