| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvordan man underviser pc-fejlfinding
    Når du tilbyder PC support , sælge pc-udstyr eller give pc- klasser , en af ​​de første ting, du skal vise dine kunder er, hvordan fejlfinding deres pc'er. Hvis du tilbyder support eller sælge udstyr, vil dine kunder værdsætte denne ekstra kundeservice support og som lærer dette vil være den ene lektie , de aldrig vil glemme. Selvom de studerende kan aldrig brug for at vide , hvordan du foretager fejlfinding en computer , evnen til at gøre det gør dem føle sig mere trygge i at arbejde på pc'en. Når de kan foretage fejlfinding , de ved , at uanset hvad går galt har normalt en løsning --- og én de kan ofte afsløre uden at skulle tilkalde en ekspert. Instruktioner
    1

    skrive en grundlæggende fejlfinding guide eleverne kan følge og tage med dem efter klasse . Dette vil give dem noget at henvise til, når en computer nødsituation sker. Bede eleverne om at placere denne handout i en skuffe ved siden af ​​computeren eller tapede til en opslagstavle , væg eller område, hvor du nemt kan læse instruktionerne.
    2

    Bed eleverne om at tænde for computeren og åbne flere programmer . Få dem bemærke det normale funktion . Forklar, at når en computer begynder at køre langsomt , kan det være forårsaget af en virus --- en Windows registreringsdatabasen med korrupte filer. Forklar, at nogle gange en langsom kørende computer er simpelthen en indikation af behovet for grundlæggende vedligeholdelse .
    3

    Vis eleverne, hvordan at holde deres computer registreringsdatabasen renere , hvordan du kører " chkdsk " og bedrage deres computer . Forklar behovet for at holde antivirus utility programmer ajour, hvordan man bruger en malware remover og registreringsdatabasen renere. Disse værktøjer skal køres hvert par måneder for at holde computeren kørende optimalt.
    4

    Naviger til "Start" og "Control Panel", og vise eleverne, hvordan at gå til " System og vedligeholdelse ", og vælg " Device Manager " for at se, om nogen af ​​de chauffører eller enheder arbejder uretmæssigt. Forklar, at når der er et problem en gul sikkerhedsforanstaltning ikon vil være ved siden af ​​enheden . De bør vælge enheden med problemet , og klik på " Opdater driver ". Hvis dette ikke virker , de skal hente driveren og installere den manuelt .
    5.

    Place en elevs hænder under laptops eller på pc'en sagen til at demonstrere de normale varme niveauer , der skal udspringe fra en computer. Vis dem, hvordan at sprøjte komprimeret luft i ventilationsanlæg og ydre case ventilatorer .
    6

    Lær eleverne, at små elektriske ladninger , der kommer fra en stationær kan indikere en strømforsyning problem , og det lys LED ændringer på en magt ledningen kan indikere dårlig spænding. Vis dem, hvordan at kontrollere for passende spænding i laptop netledninger , som defekte ledninger vil medføre , at computeren ikke tænde. Gør det samme for desktops ved at vise eleverne vigtigheden af ​​kontrol power- ledningstilslutningerne , video - kabelforbindelser og andre kabelforbindelser . Forklar, at nogle gange en simpel snor udskiftningen vil tage sig af problemet.
    7

    Flyt fremad i klassen ved at forklare , at der er tidspunkter, hvor en computer nedbrud, fryser eller stopper , når du er i midten af et projekt og straks tilbyder op en blå skærm eller helt genstarter. Forklare, at dette kan være forårsaget af flere ting . Fortæl eleverne at huske, hvad de gjorde, da den blå skærm forekom . Fortæl dem at genstarte maskinen og se om det sker igen. Vis dem, hvordan man gør et "Windows Systemgendannelse ". Forklar, at hvis computeren fortsætter med at fryse eller blå skærm , at problemet er mest sandsynligt RAM -relaterede. Vis dem, hvordan at fjerne RAM, rense det , erstatte det og bruge en RAM diagnostik software-værktøj , der kan downloades fra internettet .
    8

    Lær eleverne , hvad de skal kigge efter, når der ikke er nogen video eller når skærmbilledet er dæmpet . Dim skærme kan være forårsaget af baggrundslys spørgsmål , mens en ikke-arbejdende skærmen kan screen -relaterede. Dette kan bestemmes ved at fastgøre en anden skærm til computeren . Hvis det virker med den anden skærm , så problemet kan være kabel -relateret , baggrundslys -relaterede ( for bærbare computere ) eller skærmen -relaterede.
    9

    Vis eleverne hvordan man kan kontrollere , hvad der synes at være en helt dead computer ved at se på LED-lys . Hvis disse tænder , er computeren ikke død , men har et andet problem , der kan være RAM - , CPU - eller strømforsyningen -relaterede. Spørg eleverne til vrikke netledninger , ændre dem for en anden netledning og igen efter magt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix Unmountable Boot Volume 
    ·Sådan Lås Function Key på en bærbar 
    ·Sådan spiller RM filer med Windows Media Player 
    ·Sådan fjerner Worm RBOT 
    ·Sådan Find Lost Digital Rights Management på min comp…
    ·Sådan Rengør Computer Register 
    ·Hvorfor er min Windows XP computer kører langsomt 
    ·Sådan fjernes virus fra en eMachine PC 
    ·Sådan bestemme placeringen af ​​en trådløs klient 
    ·Compaq Altec V6000 Recovery 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan diagnosticere en DV5000 Laptop Screen 
    ·Emulering Conflict 
    ·Sådan Fix en Windows 1606 Fejl 
    ·Sådan Fix en Mislykket Patent Aktivering i Nero 8 
    ·Min PC vil ikke downloade noget 
    ·Sådan Clean System Hukommelse 
    ·Win32 Trojan Definition 
    ·Sådan Konverter M3U til WAV 
    ·Hvordan laver man et vedhæft Smaller 
    ·Hvordan kan jeg Reparation en korrupt Windows XP 64 Fil…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com