| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Sådan fjernes EGroup Dialer
  EGroup dialer spyware ondskabsfuldt bruger en computers modem til at ringe dyre eller internationale telefonnumre , hvilket resulterer i en stor regning . Denne spyware kun angriber computere, der bruger dial- up Internet . Du kan få denne spyware ved at klikke på et link , som regel fra en pop- up -vinduet. I de fleste tilfælde er disse steder pornografisk karakter . Ud over disse symptomer, andre tegn , kan computeren være inficeret med denne dialer er forbindelsesproblemer , hyppige nedbrud og lockups . Instruktioner
  Malwarebytes Anti -Malware
  1

  Hent Malwarebytes Anti -Malware (se Resources) , og gem filen på skrivebordet . Dobbeltklik på installationsfilen , og følg vejledningen på skærmen for at installere programmet på din computer. Åbn Malwarebytes ved at dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet. Alternativt , klik på Windows -logo -knappen i nederste venstre hjørne af skærmen , klik på " Alle programmer" og derefter klikke på " Malwarebytes Anti -Malware . "
  2

  Klik på "Opdater " fanen øverst , og klik derefter på" Check for Updates "-knappen. Malwarebytes søger efter og henter automatisk opdateringer. Klik på " OK" knappen, når du ser meddelelsen , at databasen med succes blev opdateret.
  3

  Klik på " Scanner " fanen. Vælg " Udfør en fuld scanning. " Klik på " Scan " knappen, tjekke " C: " " . Scan " afkrydsningsfelt og klik Hvis du har en ekstern harddisk , som du vil scanne, kontrollere, at afkrydsningsfeltet også . Scanningen tager cirka to timer at gennemføre . Når den er færdig, et udstillingsvindue åbner med en besked om, at scanningen er fuldført .
  4

  Klik på " Vis resultater ". En skærm åbnes viser malware fundet på din computer. Klik på "Fjern valgte" knappen for at fjerne malware. En log åbner viser spyware fundet. Gennemgå dette, så luk vinduet ved at klikke på "X" i øverste højre hjørne .
  Ad- Aware Free Internet Security
  5

  Hent Ad- Aware Free Internet Security (se Resources) , og gem filen på skrivebordet . Dobbeltklik på installationsfilen på skrivebordet, og følg instruktionerne for at installere programmet på din computer. Åbn Ad -Aware Free ved at dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet. Alternativt , klik på Windows -logo -knappen i nederste venstre hjørne af skærmen , klik på " Alle programmer " og derefter på " Ad- Aware Free Internet Security. " Første gang programmet åbnes, bliver du bedt om et registreringsnummer. Da dette er den gratis version , klik på " Annuller".
  6

  Klik på "Web Update" knappen fra valgmulighederne til venstre. Klik på " Update" knappen og derefter klikke på "Ja " for at opdatere Ad- Aware. Klik på "OK ", når opdateringen er fuldført for at gå tilbage til hovedskærmen .
  7.

  Klik på " Scan" knappen fra listen over indstillinger til venstre. Vælg " Full Scan " og derefter klikke på "Scan " knappen. Denne scanning tager cirka en time at gennemføre.
  8

  Vælg " Vælg alle objekter " valgmulighed. Klik på " Fjern " for at fjerne spyware . Klik på " Privacy" fanen og tjek alle elementer , og klik derefter på " Fjern " knappen.
  9

  Klik på " Finish " for at vise en liste over de inficerede filer. Luk programmet ved at klikke på "X" i øverste højre hjørne .
  SUPERAntiSpyware Free
  10

  Hent SUPERAntiSpyware Free ( se Resources) , og gem fil til skrivebordet. Dobbeltklik på installationsfilen på skrivebordet, og følg instruktionerne for at installere programmet på din computer. Open SUPERAntiSpyware Free ved at dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved at klikke på Windows -logo -knappen i nederste venstre del af skærmen , klik på " Alle programmer ", og klik derefter på
  " SUPERAntiSpyware Free ".
  11

  Klik på " Check for Updates "-knappen til venstre. Det automatisk alle opdateringer fundet . Klik på " Close " for at lukke vinduet Opdatering .
  12

  Klik på " Scan din computer" knappen øverst . Check " C: \\ Fixed Drive " afkrydsningsfeltet. Hvis du har en ekstern harddisk , som du vil scanne, kontrollere, at afkrydsningsfeltet også . Vælg " Udfør komplet scanning ", og klik på " Næste" for at scanne din computer. Denne scanning tager cirka en time at gennemføre.
  13

  Klik på " OK" -knappen for at gennemgå de fundne genstande. Kontroller hver boks og derefter klikke på "Næste". Når den er færdig med at fjerne de elementer , klik på " OK " og derefter klikke på "Finish ". Klik på " Luk" for at lukke vinduet.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Stop en Scour søgning 
  ·Sådan deaktiveres Telnet Service til en HP Color Laser…
  ·Sådan foretages fejlfinding Input Devices 
  ·Sådan Load OS på en Dell Inspiron 1520 
  ·Sådan Kill Csrss.exe uden at crashe 
  ·Sådan Fix Bluetooth og WiFi Interferens 
  ·Sådan Stop CPU Spikes 
  ·Sådan Fix en dårlig harddisk Sektor 
  ·Hvordan at holde din computer fra Buffering 
  ·Computer fejlfinding Metoder 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvordan man undgår en cykliske redundanskontrol 
  ·Sådan får du din Palm Pixi til Show Flash 
  ·Hvordan kan jeg se, om min computer har en Worm 
  ·My Touchpad virker ikke på IBM ThinkPad R51 
  ·Antiviruses for Trojans 
  ·Sådan Konverter MP3 til QuickTime 
  ·Mine Planlagte opgaver vil ikke køre indtil adgangskod…
  ·Hvordan man kommunikerer med andre computere via Webcam…
  ·Windows 7 7057 Slow Boot 
  ·Sådan gendannes en Factory forudinstalleret styresyste…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com