| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Kan ikke åbne vedhæftede filer i XP
    Standard e-mail program til Windows XP -maskiner er Microsoft Outlook eller Microsoft Outlook Express. Outlook Express er blot en nedskaleret version af den regelmæssige Outlook , med færre funktioner. Den regelmæssige Outlook er en hel suite af programmer og funktioner , mens Outlook Express er for e-mail og nyhedsgrupper. Nogle gange kan du være i stand til at åbne en vedhæftet fil , når du modtager en e-mail fra en, du stoler på og du ved, hvad den vedhæftede fil er. Dette kan skyldes flere faktorer . Sikkerhed Ændringer
    p begynde i Outlook 2003 og Outlook Express 2003 Microsoft optrappet deres sikkerhedsforanstaltninger med hensyn vedhæftede filer. Påvirket af udbredelsen af ​​e-mail virus , såsom " Jeg elsker dig " virus , Microsoft konfigureret Outlook og Outlook Express for at forhindre åbningen af ​​vedhæftede filer , der indeholdt filtyper , såsom . EXE-filer , der er kendt for at være værter for virus. Siden da har tredjepartsprogrammer antivirus -programmer, såsom Norton Antivirus , forbedret deres email virusdetektion evner betydeligt. Mens der er ingen måde til fuldt udrydde e-mail virus , brugerne er nu langt mere informeret om e-mail sikkerhed end nogensinde før.
    Konfiguration af Outlook e-mail Attachment Parametre

    første ting at gøre, hvis du ikke kan åbne en vedhæftet fil i Outlook , er at sørge for, at "Tillad ikke vedhæftede filer , der skal gemmes eller åbnes , der potentielt kan være en virus" ikke er afkrydset i Outlook sikkerhedsindstillinger. Denne mulighed kan være placeret ved at klikke på "Indstillinger " parametre , der er placeret i menuen "Funktioner" i Outlook eller Outlook Express. I dette afsnit vil der være et afkrydsningsfelt pågældende parameter . Hvis indstillingen er markeret, fjerne markeringen af ​​det og se om du kan åbne den vedhæftede fil. Hvis det ikke er markeret, vil denne løsning ikke.
    Kontrol af antivirusprogram Options
    p Hvis du ikke kan åbne en vedhæftet fil i en tidligere version af Outlook beregnet til Windows XP , og du har kontrolleret Outlook sikkerhedsindstillinger til ingen nytte , problemet så kunne være en tredjepart antivirus program du har installeret eller der kom installeret som ekstra software , da du købte computeren. Åbn antivirus optioner eller konfiguration menu og se, om nogen af indstillingerne i afsnittet E-mail forbyder åbningen af ​​vedhæftede filer. En måde at kontrollere det, hvis der ikke sådanne muligheder kan findes, er at slukke for antivirus -programmets beskyttelse og lukke programmet helt. Det bør ikke køre i systembakken , enten. Med antivirusprogram handicappede, så prøv at åbne den vedhæftede fil igen. Hvis det stadig ikke åbnes, så antivirus-software ikke er årsagen til problemet.
    Third -Party Firewall Software

    En anden ting du skal tjekke computerens firewall -program. En firewall afgør, hvad netværkstrafik får ind og ud. Alle programmer har en liste over " Trusted Sites " samt e-mail - vedhæftede sikkerhedsindstillinger . Det meste af tiden , e-mail- indstillingerne skal være specifikt aktiveret, men der er en chance for, at firewallen er konfigureret til enten at holde vedhæftede filer i at blive åbnet , eller for at undgå visse former at blive åbnet (hvilket ville omfatte . EXE-filer ) . Som med antivirus programmer vil deaktivere firewall'en let afgøre, om dette er problemet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Min Laptop Connection går i & Out 
    ·Sådan Find My Google Apps-domæne 
    ·Sådan fjernes PC Fejl 
    ·Sådan fjernes Rulning Glitches 
    ·Sådan fjernes programmer Efter filer slettes 
    ·Acer Aspire og Sapphire lydproblemer 
    ·Ohmmeter Funktion 
    ·Sådan fjernes Mailer Daemon 
    ·Sådan Lås Tocca 
    ·Sådan tilmelder du dig Windows Firewall 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan kan man se Hvis ActiveX er installeret på min …
    ·Sådan tilsidesætte et I /O-fejl 
    ·Sådan Fix 1303 Fejl 
    ·Sådan Fix et VGA kabel 
    ·Sådan opdaterer min PDA 
    ·Sådan installeres Xtreme Sound 7.1 PCI driver 
    ·Sådan Konverter en ASX til en WMV File Format Online 
    ·Sådan Konverter WMV til MPG 
    ·Sådan Stop pop-ups på din computer gratis 
    ·Sådan Konverter M4P filer til WMA 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com