| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Antiviruses for Trojans
    En trojansk hest er spredt af en trojansk virus opnået via ondsindede software downloads , e-mail vedhæftede filer eller hjemmesider. Den trojanske virus søger generelt at sprede sig og inficere så mange computere som muligt og udføre en trojansk hest, der forklæder sig som "væsentlige " software . Når henrettet, den trojanske hest fungerer som en klient og giver hackeren ( den person, der udviklede den trojanske ) for at tage kontrol over nogle computer funktioner, såsom distribution ekstra software ( keyloggers at indhente personlige oplysninger), eller afbrydelse computerens ydeevne. TrojanHunter

    TrojanHunter er antivirus software udviklet af Mischel Internet Security og specifikt designet til at målrette trojanske infektioner. Trojan Hunter har en brugergrænseflade med en trojansk scanning løsning , samt en tilpasselig trojansk skjold for at forhindre fremtidige infektioner og scanne alle filer hentet fra internettet til at stoppe trojanske heste. TrojanHunter er knyttet til Mischel Internet Security websted, når installeret og opdaterer sin Trojan database hver 24 timer til at yde effektiv beskyttelse mod kendte vira. For eksempel blev yderligere 1.594 unikke Trojans tilføjet til TrojanHunter databasen den 30. marts 2011.
    Trojan Remover

    Trojan Remover er kompatibel med alle Windows-operativsystemer ovenfor Windows 98 . Trojan Remover anbefales som en ekstra antivirusprogram til at fjerne trojanske heste , når anden software ikke registrerer dem eller undlader at fuldføre en fuld fjernelse. Ifølge sine designere , Simply Super Software kan en normal antivirus programmet effektivt opdage malware , men ikke altid fjerne det. Trojan Remover kan deaktivere eller fjerne malware , specielt trojaner ved omdøbe trojanske filer og automatisk genstart af computeren i fejlsikret tilstand eller DOS - tilstand til at fjerne memory - hjemmehørende Trojans for brugeren.
    ThreatFire

    ThreatFire er en ekstra antivirus software designet til at give ekstra beskyttelse , når en bruger allerede har en traditionel antivirus program, som f.eks McAfee eller Avast! ThreatFire har en " rootkit " scanner, der finder bagdøre bruges af trojanske heste . Frem for trojanske heste eller andet malware , der svarer til dem i sin database, ser ThreatFire for mistænkelig aktivitet , såsom et program optagelse tastetryk eller en ukendt program lastning på opstart og sletter mistænkelige Trojan aktivitet , før det kan skade systemet. < Br >
    BOClean

    BOClean er antivirussoftware , der er målrettet rootkits , keyloggers, trojanske heste og flykaprere . Den overvåger mistænkelig systemet aktivitet og kører periodiske system scanninger for at lokalisere og fjerne trojanske heste og andre vira , men kræver ikke, at brugeren genstarte computeren, når en trojansk er blevet elimineret . Det opdaterer regelmæssigt sin malware database , når nye trojanere er blevet tilføjet til systemet og producerer log rapporter for brugerne at se tidligere trusler. I modsætning til andre antivirus Trojanske flyttefirma giver BOClean en valgfri funktion til at gøre det helt usynlige, såsom ikke figurerer på skrivebordet, og kører i baggrunden .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Min HP Pavilion DV4 1140GO Laptop Has No Power & ikke s…
    ·Windows XP Indstilling I /O-adresse Range Fix 
    ·Conflicker Worm Removal Tools 
    ·Adobe Premiere Pro kan ikke installeres med Windows Vis…
    ·Sådan Udskift genoprettelsesdiske til en IBM Thinkpad …
    ·Sådan fjernes Rulning Glitches 
    ·Sådan fjernes Adobe Reader Registry i Vista 
    ·Sådan annulleres et udskriftsjob i Microsoft XP 
    ·Registry problemer med rettigheder 
    ·Sådan gør du en PC Check 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Load Device Drivers for Pantech UM150 
    ·Sådan Løs Generic Host Win32 
    ·Sådan Fix Windows Blue Screen Fejl 
    ·Sådan bruges en Web Cam til at overvåge min hus Når …
    ·Sådan Fix fastfrysningen af ​​Sleep Problem på en Com…
    ·Sådan gendannes en HP Pavilion dv6000 bærbar 
    ·Sådan geninstalleres A Volume Styring Uden Disk 
    ·Sådan Stop BUP filer 
    ·Sådan Tilslut en PC Desktop til en bærbar via Bluetoo…
    ·Sådan Gendan fabriksindstillinger til en Compaq 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com