| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Tegn og symptomer på lavt Working Hukommelse
    Computere normalt bruger RAM ( random access memory ) til at køre applikationer og programmer . Hvis RAM er lav, og der er ikke nok arbejde hukommelse til at køre alle de programmer på systemet, vil en computer vise bestemte tegn . Normalt lav arbejdstid hukommelse resultater i langsommere applikationer, langsom responstid eller resultater i computeren frysning. Hvert program på en computer kræver en vis mængde RAM at køre korrekt. Hvis du bruger flere programmer eller applikationer på én gang , kan der ikke være nok RAM til at køre alle de programmer. Out-of- Memory meddelelser

    En nem måde at fortælle din computer kører med lav hukommelse er meddelelser eller fejlmeddelelser . Hvis du forsøger at starte et program , men der vises en fejlmeddelelse om, noget som "der er ikke nok hukommelse til at køre dette program," så er du løbe tør for arbejde hukommelse . I Windows kan en meddelelse ballon vises i nederste højre task bar om, at virtuel hukommelse er ved at løbe tør , og anmoder om en ren af harddisken .
    Langsom responstid
    < p> Når du klikker på et program , åbne et nyt vindue , skifte mellem vinduer eller klikke på ikoner , vil du se en computer med lavt arbejdshukommelse viser en reduceret responstid. For eksempel vil en computer med optimal arbejds -hukommelse straks indlæse og anvendelse i et par sekunder , mens en computer med lav arbejds -hukommelse vil vise "Timer " ikonet på cursoren for en længere periode eller tid, eller ansøgningen vil fryse , da det er lastning eller måske ikke indlæse på alle. Nogle programmer kan ikke lukke eller andre funktioner (såsom "Start" -menuen ), kan tage længere tid at reagere, når der klikkes.

    Svarer ikke Programs
    p Hvis programmer bliver ikke reagerer, så den arbejdende hukommelse kan være lav . Flere åbne programmer og programmer bliver passive og fryse , hvis køre på samme tid , så lav arbejdshukommelse ikke kan klare , når der køres flere programmer på én gang. I nogle tilfælde kan programmer crash af hele systemet , og få computeren til at fryse .
    Grafisk display

    I nogle tilfælde grafik på computeren, kan blive " pixeleret . " For eksempel kan Desktop forekomme misfarvet og ikoner kan blive unormalt store på grund af lav arbejde hukommelse eller andre hukommelse fejl. Dele af programmer eller applikationer kan synes at " forsvinde " eller vinduer kan ikke åbnes , når der klikkes . Når et program eller program fryser , er det ofte vise tomme hvide rum i visse dele af ansøgningen. Hvis dette sker ofte, kan den arbejdende hukommelse af computeren være lav.
    Video og lyd Lag

    Video og lydenheder kan begynde at halte , hvis hukommelsen er lav. Ligesom andre applikationer , vil video- eller lyd -afspillere ikke svarer, når der ikke er nok arbejde hukommelse til rådighed, og den video eller lyd kan halte , spring , fryse eller blive hængende i en konstant loop . Andet system lyde, som ikke drives af computeren som programmer, kan begynde at halte . For eksempel kan du modtage en fejlmeddelelse , og systemet lyden til fejlmeddelelsen kan blive forsinket , kan lyde fragmenteret og brudt eller ingen lyd vil spille på alle.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man laver et foto Look Like det er fra 1940'ern…
    ·Hvorfor Computer Power Up og slukke af sig selv 
    ·Hvorfor skal jeg nødt til at gøre Warm Boot at starte…
    ·Hukommelseskort Stuck i havnen i en Toshiba bærbar 
    ·Hvad der vil medføre min laptop ikke til Start 
    ·Hvorfor er min computer altid søger efter AutoPlay 
    ·Den bedste måde at fjerne støv ud af din pc 
    ·Hvad skal man gøre , når markøren fryser 
    ·Skilte til kende din computer er blevet hacket 
    ·Hvordan til at omprogrammere en eMachine 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at slippe af Msblast.exe 
    ·Sådan Konstant Ping i en CMD Prompt 
    ·Hvad kan forårsage Backspace knappen på min laptop ik…
    ·Min mus flimrer når du kører GoToMeeting 
    ·Sådan Brænd en Picture Album 
    ·Hvordan at reparere en Toshiba Startup 
    ·Hvordan at slippe af HP Assistant 
    ·Sådan geninstalleres TCP /IP 
    ·Sådan fjernes en HP driver 
    ·Sådan Defragmenter stedet for at bruge Registry Cleane…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com