| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvad er årsagen en Blue Screen At Genstarter
    ? Når en blå skærm sker på en Windows-computer , betyder det, at computeren ikke kan køre eller indlæse bestemte filer og en fatal fejl , der undertiden omtales som " blå skærm af død ", eller BSOD . De bagvedliggende årsager vedrører problemer med software og hardware, utilstrækkelig hukommelse , malware eller andre problemer , der gør filer uigenkendelige og uforenelige til computeren. Inkompatibel software

    Den mest almindelige årsag til en BSOD er software kompatibilitetsproblemer. Når en BSOD sker, den første ting at undersøge, er ny software er installeret på computeren . Nogle af de installationsfiler kan være ældre filer , der ikke er kompatible med operativsystemet på computeren. For eksempel skabte software til at arbejde kun for Windows 2000 eller Windows XP , kan forårsage en BSOD når det installeres på Windows 7 , fordi software-filer ikke kan være forenelig med den nyere operativsystem.
    Softwareopdateringer < br >

    En anden mulig årsag er software eller Microsoft-opdateringer . Når en BSOD sker, undersøge enhver nylig anvendt software eller Microsoft-opdateringer . Det er vigtigt at bemærke, at ikke alle opdateringer er nødvendige . Nogle opdateringer gøre tingene værre, fordi opdateringerne ikke modtog fuld test i alle edb- miljøer , da deres design er at behandle et bestemt emne eller tidligere software fejl. Desuden kan nogle opdateringer være uforeneligt med anden software , der kører på computeren.
    Malware

    Malware er kort for skadelig software , der er samlebetegnelse for computervirus og spyware. Hensigten med nogle malware er at gøre computeren ubrugelig , enten med alt for mange pop-ups eller computernedbrud . Dette kan være en anden årsag til en BSOD . Hvis computeren ikke fået nogen nye opdateringer eller ny software installationer , overveje downloads fremstillet af mistænkelige hjemmesider eller e-mails åbnes fra ukendte afsendere , fordi disse er kilder til malware , som kan arbejde i baggrunden , før lanceringen et angreb .
    < Br > Utilstrækkelig hukommelse

    en blå skærm kan ske intermitterende i en computer, og når computeren genstartes , den genstarter bare fint. Den sandsynlige årsag er, at computeren simpelthen løb tør for hukommelse. Computere kommer med installeret hukommelse kaldet random -access memory , eller RAM , som den bruger til at køre programmer og andre processer på computeren. Computere med større mængder af RAM kan køre flere programmer på samme tid , end computere med mindre mængder af RAM. For eksempel kan en computer med 4 GB RAM har videoer , musik og billede- redigeringsværktøjer alle kører på samme tid , mens en computer med kun 1 gigabyte RAM vil kæmpe for at få dem alle løb og i sidste ende vil gå ned. < br >
    hardware fejl

    hardware kan også forårsage en BSOD når hardwaren ikke har modtaget prøver på, hvordan det virker med visse operativsystemer. Denne fejl forekommer normalt, når en computer har fået en opgradering fra en gammel operativsystem som Windows XP til en ny som Windows 7 . I dette tilfælde kan Windows 7 ikke genkende printere, tommelfinger drev og andre computer -enheder installeret på computeren , får det til at gå ned.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan at slippe af Ad.doubleclick 
    ·Sådan Find Uønskede Downloads på min computer 
    ·Laptop vil ikke Reboot 
    ·Sådan diagnosticere en computer Bundkort 
    ·Hvad gør en computer tekniker Do 
    ·Intel Dx38bt2 Bundkort Audiocard Problemer 
    ·Forskellige former for Computer Worms 
    ·Hvordan til at reparere beskadigede sektorer på en har…
    ·Sådan ændres Fil Extensions Med Bash 
    ·TVersity Crashes i Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Debug Runtime fejl 
    ·Sådan Fix en Parity Error 
    ·Hvad er en driver Detective 
    ·Sådan installeres DirectX 8.1 B eller Nyere 
    ·Sådan udskrives en e-mail -adressekartotek 
    ·Sådan at ændre din adgangskode i Moparscape 
    ·Sådan Fjern Mal /Fake Trojan Virus 
    ·Sådan foretages fejlfinding COM 1 i XP 
    ·Sådan Fix en Opdagede Computer Threat 
    ·Gør det selv Laptop Reparation 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com