| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvad gør man hvis man spilder væske på en Dell bærbar computer
    ? Du er sikkert klar over alle de advarsler til at holde elektronisk udstyr væk fra kilder vand for at undgå beskadigelse af enheden og for at undgå skader. Men hvis du gør spilde væske på din Dell laptop, eventuelle skader afhænger af, hvilke komponenter er blevet udsat for, hvilken type af spildt væske , og om computeren blev tændt. Det bestemmer også , hvordan man reagerer i et spild for at undgå permanente skader på din bærbare computer. Fjern Power

    Fjern strøm til den bærbare computer. Dette er et kritisk trin . Forsøg ikke at lukke computeren ned via software. Fjern eventuelle tilsluttede netledninger , derefter fjerne batteriet . Da væsker leder elektricitet , fugt på de elektriske komponenter indeni kan forårsage strøm til at springe til forskellige komponenter . Fjernelse magt ikke alene kan beskytte komponenter, men kan forhindre dig i at blive electrocuted hvis udslippet var store . Du kan miste noget af dit arbejde , men sikkerheden og beskytte hardwaren er vigtigere.
    Turn Over

    Åbn din bærbare computer , så bunden og toppen begge lå fladt , så vend det på hovedet . Dette gør det muligt for væsken løbe ud af tastaturet og væk fra kritiske komponenter uden at kontakte skærmen. Forlader væsken løbe via computeren med tyngdekraften kan få det til at kontakte de lavere dele . Harddisken og processor i Dell laptops normalt har et par lag af plast eller metal, der kan fungere som en barriere , men en væske kan trænge forbi disse barrierer , hvis tyngdekraften får lov til at arbejde for længe.
    KAYAK Dab flydende

    Dup væsken med et absorberende håndklæde. Duppe er at foretrække frem for aftørring , da aftørring kan sprede væsken til andre placeringer , hvis håndklædet ikke er absorberende nok . Selvom du kan blive fristet til at udføre dette trin først , bør du fjerne strømmen først, derefter vende den bærbare computer over at lade væsken løbe . Hvis du kan , ising udslippet , mens den bærbare computer er på hovedet. Dette er ikke kun beskytter mod yderligere nedsivning , men tillader væsken løbe ned i håndklædet , trække det væk fra sagen .
    Lad tørre

    Lad den bærbare computer til tørre natten over. Placer den i et tørt miljø og ikke bruger varmeapparater til at fremskynde tørringen såsom en ovn eller varmeapparat . Det er afgørende, at alle komponenter er lov til at tørre helt, før vurderingen af ​​den næste trin i processen. Hvis udslippet var kun vand, efter alt vandet er fordampet , kan computeren være sikkert at tænde og bruge, hvis ingen elektrisk lidte skade på tidspunktet for udslippet. Såfremt væsken ikke var vand, kan du nødt til at have nogle af komponenterne rengøres eller udskiftes.
    Ring til Dell Support

    Kontakt Dell Support , især hvis udslippet var ikke vand. Hvis din bærbare computer er stadig under garanti , kan du være i stand til at sende din computer til en Dell -tekniker til rengøring, reparation eller begge dele. Garantidækning for udslip er dog ikke dækket af basisgarantien , men kun under yderligere , garantidækning købt. Medmindre du er fortrolig med at arbejde med computer-komponenter , er det ikke anbefales at adskille den bærbare computer , da det kan ugyldiggøre din garanti og forårsage yderligere skader .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix buffering når Afspilning Video 
    ·Sådan Fix en Windows Installer , der holder Løb 
    ·Sådan Fix Problemer med Flash Player på en computer 
    ·Sådan Ping et helt websted 
    ·Sådan foretages fejlfinding InstallShield Wizard 
    ·Adobe Reader Hent Problemer 
    ·Sådan Send Desktop Software til en disk til at sætte …
    ·Sådan Reparation Korrupte Dll Filer 
    ·PC Diagnostics Programmer 
    ·Sådan løses Picture Stutter Mens Streaming en Flash M…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan slettes en hardwareenhed Controller fra registre…
    ·Sådan Clean Up Your Mac , når det opfører ujævnt 
    ·Sådan Fix en bærbar , der får Hot & lukker ned 
    ·Sådan Fix en bærbar computer med en sort skærm 
    ·Sådan Fix Jeg elsker dig Virus 
    ·Fejlfinding en desktop pc , der kun har Fans Arbejde 
    ·Sådan foretages fejlfinding Fan Problemer på en Dell …
    ·Sådan Fix en ukendt enhed i en Device Manager på en H…
    ·Sådan Watch dvd'er i Windows Media Player 11 
    ·Sådan oprettes en IBM CRA Filer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com