| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvad er parasitter i Computere
    ? Selvom begreber som " virus ", " orm ", " spyware", " adware " og " malware " er mere velkendt for de fleste computer-brugere , en anden betegnelse undertiden anvendes for visse typer af skadelig eller uønsket computer kode er " parasit ". Meget gerne en biologisk parasit er en computer parasit ikke søger for fatalt skade værten så meget som tænde værtens fortsatte funktion til sin egen fordel. Definition på en computer parasit

    Nogle typer af malware infektioner bruger værtscomputeren smug tjene penge til en anden part , og nogle er motiveret i stedet af en ondsindet ønske om at gøre skade , kan forårsage økonomiske tab eller gene . Ifølge definitionen tilbydes af Doxdesk , " parasit " er den samlebetegnelse for alle malware , der falder ind i den første , kommercielt motiveret, kategori.

    "Adware" og " spyware " er delmængder af " parasit ", mens en virus, der forårsager inficerede computere til at slette værdifulde filer ved middagstid på en bestemt dato er det ikke.
    Hvordan en parasit inficerer en computer

    Nogle hjemmesider eller e-mails har lusket kode stand udnytte allerede eksisterende sikkerhedshuller i computere for at installere en parasit , men oftere en computer bruger har til aktivt og bevidst downloade noget , for at computeren bliver inficeret.

    ofte dette sker, når du henter gratis software, du har fundet online. En almindelig måde at virksomhederne er i stand til at tilbyde deres software gratis er, at de bliver betalt for at medtage parasitter med det.

    Du måske også hente en parasit , fordi du narret til at tro, du er nødt til at klikke på en bestemt "ja " boksen for at indlæse websiden , du har surfet på .

    Symptomer og virkninger af en parasit

    en parasit er i stand til , bl.a. ændre din hjemmeside , omdirigere din web søgninger til lav kvalitet søgning portaler fuld af pay-per- klik på reklamer, genererer pop-up annoncer og lede dig til hoax versioner af populære websteder.

    En parasit kan bruge dit modem at foretage dyre opkald , som du derefter faktureret . Det kan også bruge den automatiske selv- opdateringsfunktion at indføre mere malware på din computer , skal du ændre dit operativsystem og anti-virus software-indstillinger til at sænke dit forsvar til andre malware , adgang til private oplysninger fra din computer og sender det online, og bremse computeren som ressourcer viderestilles til servering parasittens formål.
    Forsvar mod parasitter

    For at mindske sandsynligheden for en parasit inficerer din computer , installere, bruge og ajourføre en firewall , anti- virus software og anti- spyware fra et legitimt firma . Download alle de anbefalede opdateringer til operativsystemet og anden software , da disse ofte omfatter programrettelser til sikkerhedsproblemer , der er blevet kendt siden sidste opdatering .

    Vær særlig forsigtig med, hvad du accepterer at når du er online . De fleste parasitter brug for en vis grad af samarbejde fra dig. Må ikke hente noget, der ikke er fra en pålidelig kilde , og ikke klikke på "Ja " eller "Jeg accepterer" for noget, du ikke har læst og forstået.
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan aktiveres Redigering i Regedit 
    ·Hvordan at slippe af Adware Free 
    ·Sådan foretages fejlfinding Defragmentering 
    ·Windows server overvågning Tools 
    ·Fejlfinding i Windows XP : Ændring af billeder på en …
    ·Sådan foretages fejlfinding en HP Laserjet 5P 
    ·Sådan Sync filer mellem computere nemt 
    ·Fejlfinding en Hipro HP - D3057F3R 
    ·Gateway P- 7805U FX Fan Manglende 
    ·Sådan Control Your Computer Start programmer 
      Anbefalede Artikler
    ·Forsinket Mouse Reaktion på en pc 
    ·Sådan Fix fastfrysningen af ​​Sleep Problem på en Com…
    ·Hvordan Vira gøre at skrive Slow på min computer 
    ·Sådan Trouble Shoot Video Problemer på en bærbar com…
    ·Sådan spiller AAC-filer på Windows Media Player 
    ·Sådan Start Stunnel 
    ·Hvordan til at identificere dubletfiler 
    ·Hvordan man åbner en DMX 2000 Cabinet 
    ·Sådan Gør din computer hurtigere med Windows Task Man…
    ·Sådan Fix Trojan Vundo Virus 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com