| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvorfor mig slettede filer er ikke i papirkurven i XP
    Forestil droppe noget i din papirkurv , kun for at finde noget der, når det er tid til at tage ud af papirkurven . Du vil sandsynligvis antage en anden tømt det for dig. Men når det samme sker på din pc, der kører Windows XP , er du mere tilbøjelige til at tænke din computer har et problem end at nogen har været i din papirkurven. Afhængigt af, hvordan dit system er sat op , og hvor filerne kom fra, kan din situation være let at løse . Papirkurven Ejendom Indstillinger

    Den enkleste forklaring på filer, der ikke dukker op i papirkurven , når du kassere dem producerer også den nemmeste form for denne situation at korrigere. Papirkurven egenskaber omfatter to indstillinger, du kan bruge til at fastslå, hvad der kaldes en " tavs " delete , hvor filerne fjernes straks og uden bekræftelse. Hvis du vil se , om din papirkurv er sat op på denne måde, og ændre indstillingerne , hvis det er , skal du højreklikke på Bin og vælg " Egenskaber". Hvis præference for at slette filer med det samme uden at flytte dem til papirkurven er markeret, fjerne markeringen af ​​det . Ligeledes, hvis præference for at vise en dialogboks , der kræver , at du bekræfter sletningen ikke er markeret , skal du klikke på dets afkrydsningsfelt for at aktivere denne indstilling.
    Networked File Sletning

    Uden at bruge tredjeparts software til at ændre Windows XP s standard opførsel , kan du ikke tvinge dit operativsystem til at sætte filer i papirkurven , hvis du ser indholdet af et netværksdrev, og slette filer fra den. Tænk over, hvad den slags opførsel ville kræve din computer og din server til at gøre, og du vil forstå, hvorfor netbaserede filer er gået det øjeblik du skifer dem til sletning. Hvis en anden person er logget på samme netværk drev og forsøgte at bruge den fil du ønsker at slette , kunne resultatet blive kaos.
    Silent Sletning fra tastaturet
    p Det er muligt at fortælle Windows XP til at slette filer med det samme ved at trykke på "Shift + Delete " i stedet for bare " Slet". Din computer åbner en dialogboks til at anmode om din bekræftelse , men når du klikker på " OK", sletningen er umiddelbar . På denne måde kan du indstille systemet til at sætte tingene i papirkurven som standard og stadig slippe af følsomt materiale med det samme. Hvis du vil have dine slettede filer til at dukke op i papirkurven først , ikke får for vane at bruge " Shift -Delete " for at fjerne dem fra din harddisk.
    Korrupte papirkurven < br >

    modsætning til en rigtig papirkurv , består din papirkurv af elektroner og computer system indstillinger . Hvis du aldrig har oplevet nogle af de skøre computer adfærd, korrupte præferencer kan forårsage , du har været heldig . Den " ingen filer i papirkurven " scenario kan være et af symptomerne på en beskadiget Bin . Hvis den pågældende computer er din arbejdsplads pc , er du sikkert bedre stillet spørge din Help Desk eller IT Support afdeling til at diagnosticere denne form for tilstand. Hvis pc'en er din egen ejendom, så prøv at sætte en fil i papirkurven, højreklikke på sin lukkede ikon på skrivebordet , vælge " Tøm papirkurv " og klikke på " OK ", når du bliver bedt om at bekræfte sletningen. Genstart din PC og dit problem skal løses . Hvis det ikke er , kan du blive nødt til at søge yderligere hjælp.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad Er Spybots 
    ·Acer Aspire stagnerede ved Boot Up 
    ·Removal Tools til Sohanad Worm 
    ·Hvordan Træk luft mod CPU 
    ·Hvordan at slippe af TDL3 Alureon 
    ·Sådan fjernes DirectX 9 
    ·Sådan slettes en tidligere søgning 
    ·Sådan aktiveres Internet Options 
    ·Hvad betyder en Blue Screen Mean på min computer 
    ·Windows-opdateringer kan ikke installeres 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding en Compaq bærbar Power Su…
    ·Sådan Slet inficerede filer Så Systemgendannelse i Vi…
    ·Sådan fjernes Fan på en IBM R31 Computer 
    ·Hvordan at reparere en bærbar LCD Cable 
    ·Sådan deaktiveres Ambient Light Sensor på en HP 
    ·Sådan gendannes en Overskrevet WordPerfect Filer 
    ·Hvordan man kan spare Lege i Need for Speed ​​Undercove…
    ·Hvad er meningen med Fragmentering 
    ·Sådan Konverter en iTunes AAC -fil til en MP3 
    ·Hvordan sletter jeg et program fil i fejlsikret tilstan…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com