| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Commodore 64 Fejlfinding
    Commodore Business Machines introducerede Commodore 64 i 1982 til en pris på 595 dollars . De tidlige modeller bruges en kassette drev indtil Commodore introducerede 1541 diskdrev. Dette øgede evne til maskinen. Commodore 64 var robust og betragtede fremskreden på det tidspunkt. Det havde to joystick -porte på højre side , der passer den samme stil joysticks som Atari 2600 . Men Commodore 64 var udsat for et par problemer. Ting du skal
    stjerneskruetrækker
    Vippekontakt
    Vis Flere Instruktioner
    Computer vil ikke tænde
    1

    flip kontakten på højre side af computeren til op-positionen . Den effekt lys er en rød lysdiode på øverst til højre på tastaturet. Hvis lyset ikke tændes , skal du finde strømkablet og se om du har det sat ind i væggen .
    2

    Undersøg ledningen til højre for maskinen. Det er bagsiden porten på portpartierne der holder joysticket havne og afbryderen. Sørg for at du har det skubbet helt ind. Hvis du stadig har ingen magt , træk strømkablet ud , se på benene , og sikre, at ingen af dem er bøjet.
    3

    Undersøg vippekontakt på siden . Dette har også en tendens til at svigte . Fjern bunden af ​​tastaturet og fjern vippekontakt . Dette stik i bundkortet , og du kan erstatte det med enhver lille vippekontakt .
    Monitor Will Not Come On
    4

    Kig på den røde power lys på tastaturet, hvis skærmen kommer ikke videre. Hvis tastaturet bliver magt, betyder det, at skærmen ikke bliver magt eller computerens tastatur er ikke at læse det.
    5.

    Undersøg skærmens strømkabel til at se, at du har det sat i stikket . Undersøg skærmens forbindelsen til tastaturet for at sikre, at det ikke er løst . Hvis skærmen bliver magt, vil du se det grønne lys på skærmen. Hvis skærmen modtager strøm , men stadig ikke virker , slukke for skærmen . Vend tastaturet fra.
    6

    Tænd for skærmen . Tænd tastaturet. Skærmen tændes. Commodore 64 har en metode til at tænde for computeren , der kræver, at du tænde de perifere emner først og tastaturet sidst. Hvis skærmen stadig ikke fungerer , skal du undersøge dine kabler mellem computeren og skærmen. De kan være løs eller afbrudt . Disse er enkle plug-in højttalerkabler , og du kan købe dem på enhver elektronik butik, hvis du har brug for udskiftninger.
    Diskettedrev Ikke Læsning
    7

    Tænd disken køre. Dette er en switch i ryggen nederste venstre af drevet. Placer en diskette i drevet, og sørg for det takkede side er til venstre. Hvis den grønne strøm lys i fronten af ​​drevet ikke kommer på, Find strømtilslutningen til væggen og sørg for at have det sat i.
    8

    Kig på grøn strøm lys på diskdrev at se om det modtager strøm . Sluk drevet og tænde for drevet igen. Hvis du får magt, kan du tænde for skærmen og tastaturet i nævnte rækkefølge.
    9

    Skriv " LOAD " $ " , 8" og tryk på " Return ". Skriv ordet " LIST" , og dette vil give dig en liste over de oplysninger om den pågældende disk . Hvis du modtager en "Kan ikke finde enhed " fejl, fjerne disketten og slå alt fra . Undersøg kablet på bagsiden af ​​diskdrevet . Undersøg kablet på bagsiden af ​​tastaturet fra diskdrevet , og sørg for, at det ikke er løst .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan at indgive en klage gennem ARD 
    ·Sådan fjernes Mailer Daemon 
    ·Sådan foretages fejlfinding af en computers harddisk 
    ·Sådan Defrag eksterne harddiske i Vista 
    ·Sådan får du din computer kører Når det har Crashed…
    ·Hvorfor er der Lav hukommelse på min computer 
    ·Min computer er Stuck zoomet ind 
    ·Hvorfor er ikke min laptop batteri opladning 
    ·Inspiron B130 Notebook batteri Fejlfinding 
    ·Problemer med Dell-computere 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Konverter APE til MP3 
    ·Sådan fjernes Trojan.Boaxxe 
    ·Sådan Fix en dårlig blok på en harddisk 
    ·Sådan Konverter musik til MP3 Med Visual Basic 2008 
    ·Sådan Konverter MPC filer til WAV 
    ·Sådan Fix en intermitterende HP Laptop Display 
    ·Sådan konverteres M4P Music 
    ·Sådan Defragmenter en System Drive 
    ·Hvordan laver film på internettet spille bedre 
    ·Sådan slippe af med uønskede processer i Windows Vist…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com