| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Systemgendannelse problemer i Windows XP
    Systemgendannelse fik sin debut i Windows XP. Microsoft introducerede programmet som fejlfindingsværktøj . Brugere, der løb ind i software -baserede spørgsmål på deres system ( som et resultat af at installere en forkert driver eller et program med en virus , for eksempel) kunne bruge Systemgendannelse til at returnere deres system til en tidligere fungerende tilstand ved at få adgang til et virtuelt øjebliksbillede af deres systemindstillinger og konfiguration. Lejlighedsvise problemer påvirkede Systemgendannelse i Windows XP , dog. Systemgendannelse og diskplads

    Computere, der kører ud af ledig diskplads på systemdrevet (normalt C) støder på problemer med Systemgendannelse. Programmet er som standard konfigureret til at oprette et gendannelsespunkt , hver gang systemet starter uden fejl . Disse gendannelsespunkter er som en dagbog af din computers indstilling og konfiguration, men hver enkelt optager plads på din harddisk . Systemgendannelse data varierer i størrelse fra system til system , men programmet automatisk standser sine handlinger , som at skabe nye gendannelsespunkter , når din harddisk har mindre end 200 MB ledig plads tilbage. Når den ledige plads falder under 50 MB, vil Systemgendannelse begynder at slette eksisterende gendannelsespunkter , indtil harddisken igen har 200 MB fri .
    Drive Space Fejlmeddelelse

    Nogle gange , når du lægger Systemgendannelse , vil du se en fejlmeddelelse om, at der ikke er tilstrækkelig plads på harddisken , selvom din primære drev har mere end 200 MB fri . Det betyder, at din Systemgendannelse kører på alle dine harddiske og partitioner . Åbn Kontrolpanel, og System Properties og klik derefter på " Systemgendannelse" fanen. Klik på " Drive -indstillinger" og derefter "Tilgængelige drev " for at se en liste over de partitioner og eksterne drev tilgås af Systemgendannelse . Du behøver kun at køre programmet på dit C -drev. Klik eventuelle yderligere drev og klik på " Indstillinger" og derefter " Slå Systemgendannelse ". Derefter genstarte og åbne Systemgendannelse programmet igen.
    Missing gendannelsespunkter

    Systemgendannelse point vil synes at blive slettet eller gå mangler i tre forhold. Den første er, når , som nævnt, den primære harddisk løber tør for ledig plads. Alternativt, hvis du eller en anden bruger på computeren manuelt har deaktiveret den proces , Windows stopper skabe gendannelsespunkter. Mest almindeligt, gendannelsespunkterne forsvinder, hvis du opgraderer din version af Windows XP fra Home til Professional. Service pack opdateringer har ingen virkning på Systemgendannelse.
    Highpoint Konflikter

    Brugere, der har installeret en HighPoint RAID harddisk controller i deres systemer støder konflikter med Systemgendannelse. Den HighPoint RAID driver suspenderer Systemgendannelse aktivitet. Denne kendte fejl er specifik for Highpoint driver versioner 2.30 og 2.31 ​​, og kan let ordnes ved at installere Windows XP -specifikke drivere til enheden.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan aktiveres Regedit i Vista 
    ·Sådan nulstilles en satellit P200 Uden Restore CD 
    ·Hvad skal man gøre , når et dokument bliver i køen, …
    ·Sådan Clear en Memory Leak 
    ·Et uidentificeret Problem med Windows Firewall indstill…
    ·Hvordan rengør jeg Løsninger til Laser Printer Transf…
    ·Hvad er en proxy PAC-fil 
    ·Sådan Boot og gendannelse en Dell Inspiron 6000 til fa…
    ·Sådan Løs Live Messenger Fjernsupport Problemer 
    ·Compaq Evo Notebook Fejlfinding Startup 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Konverter til MP3 på iTunes 9 
    ·Fejlfinding en Lost Screensaver 
    ·Sådan Slet Macromedia Flash File OCX 
    ·Sådan kontrollere harddisken for en Dell Inspiron 1525…
    ·Hvordan får jeg min Toshiba at starte fra en USB 
    ·Sådan Download gratis Spybot Spyware 
    ·Hvordan man løser en Proxy Fejl Det er ikke at tillade…
    ·Sådan gendanne min computer til oprindelige programmer…
    ·Hvordan kan jeg finde min computers proxyindstillinger 
    ·Sådan slettes en brugerkonto i Windows 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com