| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Computer Notebooks & Laptops Data Recovery Aktivitet
    computerbrugere oprette og gemme filer af alle typer , lige fra tekstbehandlingsdokumenter til regneark , databaser, kalendere og meget mere . Desværre bare fordi en fil gemmes ikke, at det er sikkert. Filer kan gå tabt i en række forskellige måder , især i den mobile alder , hvor laptops taget langs overalt og harddiske rodet omkring i processen . Beskyttelse af dine data kan antage mange former . Arbejde i en forebyggende måde

    Den bedste måde at undgå at miste noget, er at have flere kopier af det. Hvis du bruger din bærbare computer til at oprette, opdatere eller gemme vigtige filer , er det klogt at bakke dem op til flere steder end den bærbare harddisk. De typiske metoder omfatter online backup, automatisk backup med en bærbar harddisk , manuel backup på et flash-drev eller cd /dvd backup. Populære online muligheder omfatter Dropbox og endda ved hjælp af din personlige e-mail -konto for at sende filen til dig selv. Besøg din lokale elektronik butik for at kigge ind i en bærbar harddisk . Når du installere den medfølgende software, vil det spørge, hvad du vil bakket op på en planlagt grundlag . Flash drev er store muligheder for at overføre filer mellem arbejde og personlige computere. De fleste moderne bærbare computere har en cd /dvd-brænder installeret med passende software til rådighed samt
    Når ikke logge på en konto

    Det er sket for næsten alle. : du glemmer din adgangskode, nogen opretter en adgangskode på din tidligere ulåst konto eller noget andet sker for at låse dig ud. Hvis du ikke har været opbakning op, men har brug for adgang til disse filer, der er muligheder . En Linux live- disk vil give dig adgang til computeren for enten at sikkerhedskopiere dine filer, eller nulstille din adgangskode til kontoen . Hvis du ikke føler dig tilpas med Linux , skal du kontakte din lokale computer reparationsværksted for at se om det kan udføre service for et gebyr. I det værst tænkelige scenario , kan du købe en harddisk kabinet, fjerne din laptop harddisk , sætte den ind i kabinettet , og hente data via en anden computer.
    Forsøg på at inddrive en udslettet drive
    p Hvis nogen får fat i din computer og nådesløst tørrer drevet, kan du være i stand til at hente data . Forskellige indstillinger for gendannelse eksisterer som software, som du kan købe i butikkerne eller købe online. Disse programmer søge i harddiskens indhold , ofte i slettede dele , som ikke er fuldt ud ryddet og kan typisk genvinde, hvad du ønsker og behov . Hvis programmerne ikke gør , hvad du ønsker , skal du kontakte din lokale computer reparationsværksted for at forhøre sig om data recovery.
    Arbejde med en assumably døde drive

    Hvis drevet nægter til at reagere på alle, kan du have en hård situation . Hvis drevet er non -responderende i den bærbare computer , forsøge at installere det i en harddisk kabinet. Typisk et drev vil klikke eller spinne , hvis det har noget liv tilbage. Hvis der ikke er tegn på liv er til stede , den bedste chance for en in- hjem afhjælpe er at placere drevet i en fryser i et par timer , og derefter forsøger igen. Drive frysning er kun en midlertidig løsning , og hvis det er en succes, så det drev bør bakkes op og udskiftes med det samme . Hvis der ikke forsøget lykkes, kan kontakte din lokale computer værksted giver bedre resultater .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Windows Genuine Advantage Notifications …
    ·Sådan gendannes en Acer Revo 
    ·Vista Vil ikke lukke computeren 
    ·Sådan foretages fejlfinding HP Sound 
    ·Hvorfor har min computer Sound ikke arbejde 
    ·Sådan kommer man til militære Sites Brug af Windows V…
    ·Sådan aktiveres Systemgendannelse Med en startdiskette…
    ·Sådan foretages fejlfinding af Windows XP Kør kommand…
    ·Sådan Indtast Serial i Spy Sweeper 
    ·Hvordan til at tage billeder fra dit Computer & afspill…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Undisable min iPod Touch 16GB 
    ·Sådan installeres en Systemgendannelse 
    ·Sådan Konverter en MP3 Fra mono til stereo Med GarageB…
    ·Sådan Konverter Action Replay Max spil gemmer til SAV …
    ·Sådan Fix Active X fejl 
    ·Sådan Fix msvcr80.dll fejl 
    ·Sådan Fix standby -knappen på Windows XP 
    ·Sådan Fjernt Aktiver Server Service & Computer Browser…
    ·Min computer vil ikke læse en tom dvd 
    ·Sådan Clean QuickBooks Ud af Registry 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com