| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvorfor er min Adapter Deaktiveret i Crossfire
    ? ATI Crossfire er en teknologi, der tillader flere video kort, der skal bruges på samme tid i en enkelt computer. Crossfire blev frigivet til forbrugerne i 2005, og der kræves to eller flere Crossfire -kompatible grafikkort og et bundkort med to eller flere PCI -E slots til at fungere. Crossfire er i stand til at øge PC grafik kvalitet og ydeevne væsentligt , når det fungerer korrekt, men flere faktorer kan føre til Crossfire bliver deaktiveret. Tjek Hardware Connections

    handicappede adapter kan simpelthen være på grund af en hardware -forbindelse. Åbn din pc sag og sørge for grafikkort er monteret stramt ind i deres respektive slots i bundkortet (typisk PCI -E slots ) . Ofte flytter pc eller tage fra sagen kan forårsage kabler til at komme løs , så tjek strømtilslutningen på begge kort til at sikre, at de er tilsluttet korrekt og ikke løs. Den Crossfire forbindelseskabel kan være kommet unplugged , så tjek forbindelsen til begge grafikkort på det rette sted .
    Opdater Drivers

    Skærmkortproducenter ofte opdaterer deres produkter til rette fejl og hardware problemer. Opdater skærmkortdriverne . Disse kan findes på ATI driver side (se Resources). Følg instruktionerne på siden , klik på den model af dit grafikkort , dit operativsystem og klik derefter på "Download ". Du ønsker måske at slette de tidligere skærmkortdrivere , før du installerer en opdatering. Dette hjælper med at forhindre overlapninger og uoverensstemmelser . Men gemme opdaterede drivere på en nem-at- adgang placering , før du sletter gamle drivere .

    Overvej opdatere bundkort drivere , især hvis en firmware-opdatering er tilgængelig. Vær forsigtig, dog, som du installerer den forkerte bundkort drivere kan forårsage yderligere problemer. Når du finder den rigtige bundkort producent og model , kan du besøge producentens hjemmeside og hente de nyeste BIOS , drivere og manual til dit bundkort model. Vær præcis , når du følger installationsvejledningen og call kundesupport , hvis et uventet problem opstår .
    Fejlfinding med Benchmark Utilities

    En enkel måde at kontrollere, om Crossfire arbejder eller ej, er at køre 3D Mark 2006 pixel shader test med kun ét video aktiveret kort. Skriv score ned. Den 3D Mark programmet sandsynligvis fulgte med grafikkort eller allerede er installeret på computeren. Hvis ikke, skal du bruge linket til at downloade 3D ​​Mark 2006 i afsnittet Ressourcer .

    Dernæst, kør 3D Mark 2006 med begge kort aktiveret. Du bør se en væsentlig stigning i score afhængig af hardware setup og grafikkort. En mærkbar forskel skal vise i billedhastigheden, hvis begge kort fungerer korrekt --- alt fra en 25 procent til 100 procent stigning . Du kan bruge ethvert benchmarking hjælpeprogram , du ønsker , men vælg en med en pixel shader test da resultaterne tendens til at vise en betydelig stigning i ydeevne med Crossfire aktiveret.
    Single Card Test

    Hvis ATI kontrolpanelet stadig lister Crossfire som aktiveret , men lidt at ingen stigning i ydeevnen eksisterer teste grafikkort et ad gangen . Deaktiver Crossfire , og fysisk fjerne en af ​​de grafikkort fra systemet. Tag og fjern Crossfire interconnect kabel samt .

    Hvis den resterende kortet fungerer korrekt, bør operativsystemet indlæse og køre normalt . Hvis der er nogen problemer med POST eller ingen displayet viser overhovedet når tænde pc'en, naturligvis et problem eksisterer med det specifikke skærmkort. Kontakt din pc eller grafikkort producent med din garanti information, og følg deres anvisninger for at få en erstatning skærmkort.
    P Hvis begge kort ser ud til at fungere korrekt , efter at teste dem en ad gangen , men fortsat har problemer i Crossfire , kontakt ATI. Dette vil hjælpe med den fremtidige udvikling af driveropdateringer . Fortæl ATI repræsentant om problemet og de ​​fejlfindingstrin , du har taget.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvor Er EVGA driver til en 8800 GTX 
    ·Hvordan man gør en modemforbindelse Speed ​​Test 
    ·PowerBook Keyboard Problemer 
    ·Sådan deaktiveres en bærbar Monitor Manuel 
    ·Sådan kontrolleres en Ext3 partition til fejl 
    ·Hvordan til at reparere registreringsdatabasen i fejlsi…
    ·Apple Mighty Mouse Scroll Rettelser 
    ·Sådan Test Bruge Conficker Eye Chart 
    ·Hvordan laver Page Stop Moving med pile på computeren 
    ·Kommandoprompter for Recovery diske 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Konverter 3G2 til AVI Online 
    ·Sådan fjernes en EXE mappe Virus 
    ·Sådan får du adgang VISTA uden en adgangskode 
    ·Overlocker Sikkerhed 
    ·Gratis Computer Vedligeholdelsesværktøjer 
    ·Hvordan at reducere Buffer størrelse Audio Drivers 
    ·Brugsvejledning til Windows Media Player 11 
    ·Sådan Fix Skærmindstillinger på en HP bærbar 
    ·Sådan Slet Flash9d.ocx 
    ·Sådan geninstalleres en mikrofon driver 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com