| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Fejlfinding Bands på Color Printing
    Find årsagen og finde en løsning for bands på farveprint ved at udføre nogle rutinemæssig vedligeholdelse og bytte nogle af printerens forbrugsstoffer. Color bands forårsager billeder til at se dårligt, og kan gøre diagrammer og grafer svær at læse. Eliminer bands fra farveprint og få mere brug ud af printeren og samtidig producere højere kvalitet output. Lær at løse dette fælles problem og hvordan man kan forhindre det i at ske i fremtiden. Ting du skal
    Spare printer blækpatroner
    Printer driver CD
    91 procent isopropylalkohol
    vatpinde
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Udfør en sikkerhedskopi af eventuelle vigtige eller kritiske filer før fejlfinding.
    2

    Klik på " Start" ( Windows orb ), og "Enheder og printere " for at starte dialogen Enheder og printere . Hvis printeren mærke og model er anført i dialogboksen ikke svarer til det faktiske printer mærke og model , skal du højreklikke på printerikonet og klik på " Egenskaber". Klik på " Hardware " fanen og klik på " Egenskaber". Klik på " Skift indstillinger " og klik på "Driver "-fanen. Klik på " Opdater driver ", og klik på " Søg automatisk efter opdateret driversoftware ". Hvis dette ikke ændre de anførte printer til at matche den aktuelle printer , skal du følge de samme trin igen, men denne gang indsætter producenten driver -cd'en eller downloade frisk driver software fra hjemmesiden på producenten og vælg " Gennemse min computer for driversoftware . " Naviger til placeringen af ​​driverfilerne til printeren og operativsystem, der anvendes , skal du vælge den driver mappe og følg vejledningen for at opdatere driveren. Test af printeren for bands ved at udskrive en ny side.
    3

    Klik på " Start" ( Windows orb ) og " Alle programmer " og klik " Windows Update " for at starte Windows Update hjælpeprogrammet . Søg efter opdateringer, og installere alle sikkerhedsopdateringer , service packs, vigtige opdateringer og hardware opdateringer. Genstart computeren efter opdateringerne har afsluttet installationen, og se efter opdateringer igen. Gentag denne proces så mange gange som nødvendigt for at installere alle tilgængelige opdateringer , da nogle opdateringer ikke bliver tilgængelige indtil påkrævede opdateringer er installeret , og systemet er blevet genstartet. Test af printeren for bands ved at udskrive en ny side.
    4

    Indsæt den oprindelige producent driver disk, der fulgte med printeren , eller hente den opdaterede utility software fra webstedet for producenten , og installere den medfølgende printer utility software ved at følge anvisningerne. Genstart computeren, hvis du bliver bedt om , og start printeren utility software , når Windows har haft tid til fuldt ud at indlæse . Kør diagnostik program fra hjælpeprogrammet ifølge vejledningen på skærmen , som vil variere fra producent og model. Kør hjælpeprogrammet til at justere printhovederne . Test af printeren for bands ved at udskrive en ny side.
    5.

    Start printerværktøjet programmet og køre hjælpeprogrammet til at rense printhovederne . Test af printeren for bands ved at udskrive en ny side.
    6

    Udskiftning af blækpatroner med nye blækpatroner. Der henvises til brugervejledningen for specifikke anvisninger til en bestemt printer . Test af printeren for bands ved at udskrive en ny side.
    7

    Udskift skrivehovederne , hvis de er adskilt fra blækpatronerne . Der henvises til brugervejledningen for specifikke anvisninger til en bestemt printer . Test af printeren for bands ved at udskrive en ny side.
    8

    Dyp en vatpind i 91 procent isopropylalkohol og manuelt krat området omkring printhovedet og blæk patron med vatpinden. Der henvises til brugervejledningen for specifikke anvisninger til en bestemt printer . Test af printeren for bands ved at udskrive en ny side.
    9

    Udskift papiret med nyt papir fra en ny pakke . Test af printeren for bands ved at udskrive en ny side.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan at slippe af Agent_r.QS 
    ·CMOS Battery Fejlfinding 
    ·Sådan Fix Direct3D 
    ·Sådan får du adgang en harddisk fra en anden computer…
    ·Sådan installeres en VTY Filer 
    ·Sådan kontrollere mængden af ​​brugte RAM 
    ·Sådan deaktiveres en Screen Saver i Windows Media Play…
    ·Hvordan aktiverer jeg Jobliste i XP 
    ·Problemer med Advpack.dll Files 
    ·Hvordan standser jeg en Windows Boot så jeg kan se den…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Konverter Audible aa filer til WAV 
    ·Sådan slippe af med en virus , der automatisk slukker …
    ·Hvordan man gør en systemgenoprettelse på en Dell-pc 
    ·Sådan foretages fejlfinding af Toner Supply på Ricoh …
    ·Computer ATX Power Circuit Repair 
    ·Sådan Tag en harddisk Apart og Fix It 
    ·Sådan Fix System32 Fejl 
    ·Hvordan kan jeg hæve lydstyrken på en HP-computer 
    ·Hvordan at reparere en Blue Screen Ghost 
    ·Årsager til Microsoft Patches 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com