| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Sådan reparere en Smart PC
  Smart PC er et andet navn for HP TouchSmart PC. HP introducerede TouchSmart i 2007 , og det er nu på sin anden serie. Den første serie af pc'er featured en 19 tommer LCD-panel med touch screen overlay og stylus . Den første serie blev bygget omkring Windows Vista operativsystem designet af Microsoft og TouchSmart User Interface udviklet af HP. Nyere maskiner har Windows 7 operativsystem og TouchSmart Interface. Begge serier er bygget op omkring en brugerdefineret bundkort. Med begge serie modeller er der tre specifikke reparationer eller udskiftninger , der kan gøres til computeren uden hjælp fra en uddannet tekniker . Du kan fjerne og udskifte harddisken , hukommelsesmoduler og det optiske drev. Alle andre perifere reparationer involverer fjernelse og eventuel udskiftning af bundkortet . Ting du skal
  Philips skruetrækker
  skruetrækker
  Plastiksyl værktøj
  Vis Flere Instruktioner
  Åbne computeren
  1

  Fjern alle CD, DVD , chipkort , USB-enheder og eksterne diskdrev fra computeren. Fjern alle andre eksterne enheder fra computeren.
  2

  Luk TouchSmart computer ved at trykke i rækkefølge først på skærmen Vista "Start" knappen, og derefter på " Luk" knappen.

  3

  Fjern AC -adapteren fra bagsiden af ​​computeren efter at computeren er helt lukket ned. Som en sikkerhedsforanstaltning , ikke fortsætte med at åbne computeren, før de interne komponenter har haft tid til at køle ned .
  4

  Fjern dækslet placeret på højre side af computeren ved at placere fingeren under hul placeret i nederste venstre side af dækslet , og træk forsigtigt dækslet væk fra computeren. Afbryd alle tilsluttede kabler.
  5.

  Placer computeren med forsiden nedad på en blød flad overflade , helst et tæppe eller håndklæde. Dette beskytter touch- skærmens overflade mod skader.
  6

  Løft computeren står til en 90 graders vinkel fra computeren og derefter flytte låsen placeret på højre side af stativet til venstre, indtil standen er låst i position.
  7

  Fjern det trådløse tastatur og mus modtageren ved at trække det væk fra bagsiden af computeren. Der er et hak på modtageren , der er designet til at hjælpe dig med at udføre denne procedure.
  8

  Fjern skruen, der fastgør hukommelsen dækslet til computeren. Denne skrue er placeret i midten af ​​låget , lige under computerens fod . Træk memory dæksel mod bunden af ​​computeren for at frigøre sine klip , og derefter løfte den op fra computeren.
  Udskiftning af hukommelsesmoduler
  9

  Skub de to låse på fastgørelsesklemmerne væk fra hukommelsesmodulet , en lås på et tidspunkt . Den hukommelse modul vil poppe ud i en vinkel .
  10

  Løft hukommelsesmodulet ud af stikkontakten og gemme det i antistatisk emballage. Denne procedure kan bruges til at fjerne begge hukommelsesmoduler i computeren.
  11

  Installer en ny hukommelsesmodul ved omhyggeligt at tilpasse udskiftning hukommelsesmodul med nøglen slot på stikket kant. Skub det nye hukommelsesmodul helt ind i åbningen og sørg guldkanten er næsten helt i stikket. Tryk ned på yderkanten af hukommelsesmodulet indtil fastgørelsesklemmerne klikker på plads. Gentag denne procedure for begge hukommelsesmoduler.
  Udskiftning af optisk og Harddiske
  12

  Fjern de fire skruer, der fastgør foden til computeren til computeren.
  < br > 13

  Fjern det optiske diskdrev dækning. Brug din finger , skruetrækker af plastiksyl til at løfte og dreje dækslet ud og væk fra computeren , og pas på ikke at bruge for meget kraft , der kunne bryde fanerne og føringsbolte holder dækslet på plads.
  14

  Fjern de ni skruer, der holder bagsiden til computeren chassis . Fire af skruerne er placeret langs den nederste kant af bagsiden . Tre er placeret i stikket området, og to er placeret på siderne af det optiske drev.
  15

  Løft bagdækslet op fra den nederste kant af hukommelsen dækslet ved at placere begge hænder under underkanten af dækslet og løfte op . Drej bagcoveret op så langt som muligt. Løft væk bagsiden af computeren.
  16

  Fjern skruen, der fastgør det optiske drev og skubbe drevet mod midten af computeren for at flytte den ud af vejen , så du kan få adgang til harddisken. Alternativt til at fjerne det optiske drev , afbryde strøm-og datakabler ved at trykke på deres låse, løft derefter det optiske drev fra computeren chassis .
  17

  Fjern skruen, der fastgør harddisken bur til computerens kabinet . Skub harddisken buret mod toppen af ​​computeren og derefter samtidigt løft og træk det fra computeren chassis . Afbryd strøm-og datakablerne ved at trykke deres låse og derefter fjerne dem fra drevet.
  18

  Fjern de fire skruer, der holder harddisken til buret og skub derefter harddisken ud af buret.
  19

  Sæt harddisken ved at vende alle disse trin . Sæt det optiske drev ved at vende trin 1 til 5 i denne sektion.
  20

  Sæt hukommelsesmodulet dækslet og bagsiden ved at vende trinene i " Åbne computeren " sektionen.
  < br >

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan gendannes en ThinkPad X61 
  ·Hvordan du tilslutter din Mic til computeren 
  ·Nødvendigt værktøj til PC Reparation 
  ·Sådan ændres LED lys til Power -knappen på din PC 
  ·Acer Aspire One Problemer 
  ·Sådan får Forbi Logon Screen på en Dell bærbar comp…
  ·Hvordan at scanne din computer for problemer 
  ·Windows XP vil ikke genoprette til en tidligere tilstan…
  ·Fejl Med Core Foundation dll ikke blive fundet 
  ·Hvad ville medføre en Lugt af overophedning på en com…
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan slettes en password beskyttet virus fra en compu…
  ·Sådan Gør Windows Ikke gå i dvaletilstand 
  ·ThinkPad baggrundsbelysning Procedurer 
  ·Sådan Fix Kodede Breve om Laptop Keyboard 
  ·Sådan Beskyt din Mac mod spyware , adware og vira 
  ·Sådan Capture Page Resources 
  ·Min SWF Vil ikke spille 
  ·IE7 Problemer med XP 
  ·Sådan Optag lyd med Sequence 2 
  ·Sådan Find Langsom Computer Løsninger 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com