| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan Fix Hyppige fejl i Explorer
    Af alle de forskellige fejl en computer er , ikke mange er så frustrerende som fejl med Windows Stifinder. Explorer er den fil -management program til Windows. Hvis der er en fejl med Explorer , kan mange nødvendige funktioner forsvinde. Selv om dette kun er midlertidigt , kan du stadig miste alle gemte arbejde, du gør , og du bliver nødt til at genstarte nogle programmer. Du kan forhindre at dette sker , selv om, og det kunne også gøre en mærkbar forskel for udførelsen af ​​din computer. Instruktioner
    1

    Defragmenter din harddisk jævnligt. Hvis din harddisk er for fragmenteret - filer er også brudt op - Windows har at arbejde hårdere for at bruge og administrere dem. Når det har at arbejde for hårdt at læse og bruge de filer, den har brug for, vil det ende med ikke køre de grundlæggende bruger processer . Windows Stifinder vil være en af ​​de første til at standse arbejdet , så regelmæssig defragmentering af din harddisk vil hjælpe en masse . Hvis du ikke har defragmenteret det i lang tid . Den proces kan tage lang tid.
    2

    Reducer antallet af programmer, der kører . Hvis du har en masse programmer, der kører samtidigt, kan den bruge masser af hukommelse ( RAM). Hvis din pc bruger for meget af sin hukommelse på kørende programmer , vil det ikke have nok tilbage til at køre grundlæggende processer såsom Explorer , og det vil fryse eller nedbrud. Mange programmer kører i baggrunden uden din vidende. Mange af dem er unødvendige , disse er gode til at lukke . Tryk Ctrl + Alt + Delete for at se din opgave manager. Her kan du se, hvilke programmer og processer kører og afslutte dem, at du ikke behøver at køre.
    3

    Reducer antallet af programmer, der åbner kl log- in. Et fælles problem med Windows Vista og Windows 7 er, at for mange programmer forsøger at åbne , når du starter din PC. Dette kan bruge for meget hukommelse eller forårsage så mange programmer til at bruge processoren at det ikke kan håndtere dem . På dette tidspunkt, vil en simpel kommando som f.eks åbne en fil eller højreklikke på skrivebordet forårsage Explorer til at gå ned. Sådan vælger du , hvilke programmer du ønsker at åbne ved start, åbne din start-menuen , klik på " Kør" og skriv " msconfig ". Fra System Configuration menu, der åbnes , skal du vælge fanen Start . Herfra kan du vælge, hvilke programmer vil åbne , når du starter din pc.
    4

    Brug god anti- virus software . Windows Stifinder fejl kan opstå , når en virus ændrer eller fjerner nogle af de nødvendige filer til at køre computeren korrekt. Fjernelse af disse virus, vil bidrage til at mindske den indvirkning, de har på din computers ydeevne . Efter at have fjernet vira , kan du også nødt til at køre en registreringsdatabasen rengøring program. Registry filer er ofte dem , der forårsager Explorer fejl, hvis du har virus. En virus kan fjerne eller redigere kommandoer i registreringsdatabasen , der er nødvendige for at køre Stifinder.
    5.

    sidste udvej at fastsætte Windows Stifinder , hvis det ikke vil åbne på alle og ingen andre metoder arbejde er at geninstallere Windows-operativsystemet. Dette vil slette alle data på harddisken , inklusive alle vira eller korrupte filer , der kunne have forårsaget Explorer fejl , og installere en ny kopi af Windows på din pc. Før du gør dette , skal du sørge for at sikkerhedskopiere alle dine vigtige data.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix en blå skærm med Hiren s 
    ·Sådan fjernes Brudstykker af afinstalleret programmer 
    ·Sådan fjernes Norton CSRSS 
    ·Sådan Slut en ISO Brug VMware 
    ·Sådan Stop Microsoft Active Sync 
    ·Min Dell Holder på opstart , men kan ikke start Window…
    ·Fejlfinding en computer Start Up 
    ·Sådan får produktnøglen ud af en Windows 98SE -cd 
    ·Sådan Fix en computer Når hovedsiden ikke drager op 
    ·Sådan foretages fejlfinding Flash Player Installation 
      Anbefalede Artikler
    ·Sikkerhedsregler i computerrummet 
    ·Sådan får du dine penge tilbage fra WLI * RESERVATION…
    ·Sådan Fix USB Mouse Problemer i Windows Vista 
    ·Sådan slettes filer på en computer 
    ·Hvordan rengører jeg Registry 
    ·Sådan Boost din Laptop interne Wi -Fi- antenne 
    ·Hvorfor Computer kan ikke oprette forbindelse til serve…
    ·Sådan Fix en Mislykket Patent Aktivering i Nero 8 
    ·Basale computerfærdigheder at vide 
    ·Sådan Fix skriftstørrelsen på en Dell Computer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com