| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvordan du udskifter en Ink Pad på en Epson
    Hvis du har en Epson printer , og får en fejlmeddelelse læsning: " Printerens stempelpuder er i slutningen af deres levetid , " det kan godt betyde, at dine stempelpuder er fulde og har brug for ændres . I processen med trykning, producerer printeren Trykfarveaffald der skal gå et eller andet sted . Den sendes gennem et rør til stempelpude , hvor det er indsamlet . Printeren har en tæller, der indleder ovennævnte fejlmeddelelse , når et vist antal sider er udskrevet . Ifølge Epson manual, skal du tage printeren til at blive serviceret og kan endda nødt til at udskifte hele printer. Når det er sagt , kan du vælge at løse problemet selv , hvis du vil spare penge. Ting du skal
    Phillips skruetrækker
    Flad skruetrækker
    Plastic bordtæppe
    plastslanger
    spidstang
    Airline stik
    Papirservietter
    Gummihandsker < br > Velcro
    Tape
    Sponge
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Spread plastik eller aviser over et bord og placere din unplugged printer på det.
    < br > 2.

    Fjern visning panel. Det er et panel på bagsiden af ​​printeren på højre side , holdt på plads af en eller to skruer . På nogle printere , vil det være et rektangulært panel og på andre hele højre side af printeren vil komme ud . Find skruerne , og bruge en Phillips skruetrækker , fjerne dem. Med en flad skruetrækker , lirke forsigtigt panelet slukket.
    3

    Find blækket affald rør. Disse bør være let at lokalisere , fordi de vil være to klare rør løber side om side i blækket spildreservoiret . Nogle printere har kun ét rør . Den ene ende af rørene vil blive knyttet inde i printeren , og de ​​andre ender vil være løst . Træk de løse ender af rørene igennem panelet åbningen, så de hænger ud . Du kan være nødt til at bruge en spidstang til at opnå dette , hvis du ikke kan nemt forstå rørene med fingrene.
    4

    Tag den gamle pude . Det er en rodet opgave , så sørg for, at området omkring printeren er dækket med materiale, som du ikke har noget imod at få blæk på . Du ønsker måske at bære gummihandsker. Ved hjælp af tang , puden trække sig ud af printeren, og sæt den til side . Rens beholderen ved at skubbe papirhåndklæder ind i det og lade dem opsuge blækket.
    5.

    Udskift pad. Du kan købe en ren pad ved en computer dele butik , men de kan være svære at finde og dyre. Du kan også klippe en ny skål svamp til den rigtige størrelse og indsætte det som en erstatning . Du kan også prøve at rense den gamle pad ved at lade det suge i en stor skål med varmt vand og derefter klemme det ud. Sørg for, at den er helt tør , før du sætter det tilbage i printeren. Anbring de løse ender af rørene tilbage i reservoiret , som de var . De fleste mennesker, dog vælge at foretage et eksternt blæk spild reservoir . For at gøre dette skal du udvide rørene. Dette kan gøres ved at købe luftledningerne stik og nogle plastslanger til at passe. Disse elementer kan købes billigt , hvor akvariet leverancer er solgt. Hvis din printer har to rør , skåret to en fod lange stykker slange. Hvis det kun har ét rør , bare skære et stykke rør. Sæt stikkene i enderne af rørene tilsluttet printeren og tilslut dem til de rør, du bare skære . Så slå et hul i låget på en flaske og sæt enderne af rørene ned i den. En lille, plastik vandflaske vil fungere fint . Nu Trykfarveaffald vil strømme ind i flasken , og du kan tømme det til enhver tid du har brug for . Du ønsker måske at fastgøre flasken til side af printeren ved hjælp velcro eller tape , så det ikke vælter.
    6

    Nulstil tælleren og slippe af fejlmeddelelsen. For at gøre dette skal du downloade software . Du kan downloade den gratis på ssclg.com . Linket er i ressourcerne. Kør programmet på computeren er tilsluttet printeren . Det vil give dig mulighed for at nulstille tælleren til nul og afskedige fejlmeddelelsen. Det er en god idé at læse vejledningen i Hjælp-filen til programmet , før du gør noget. Men når programmet er downloadet, vises det på dit skrivebord bakke , og du kan højreklikke på den for at få en menu med indstillinger. Den anden mulighed er " Nulstil tællere. " Klik på dette for at nulstille din counter og dermed annullere fejlmeddelelsen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan til at reparere registreringsdatabasen Fjernt 
    ·Sådan foretages fejlfinding en HP Pavilion Monitor f19…
    ·Hvordan man skriver Beskyt en 8 GB Micro SD hukommelses…
    ·Sådan fjerne programmer, vil ikke fjerne 
    ·Problemer med Toshiba Satellite Laptops 
    ·MS Projects Pro 2003 nedbrud i Vista 
    ·Trojan Malscript Vira 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Gateway stationær comp…
    ·Sådan Find Moving Trojan Virus 
    ·Om en Sync Flush 
      Anbefalede Artikler
    ·Windows XP præstation Problemer 
    ·Sådan Konverter MP4 til MP3 i Linux 
    ·Sådan Clean en Sony Vaio Laptop 
    ·Hvordan man laver en Sengetæppe Out of frottéhåndklæ…
    ·Sådan gendannes billeder med XP Recovery 
    ·Hvordan man kan reducere hukommelsesforbrug 
    ·Kan ikke se Rush Hour 3 på Vista 64 
    ·Hvordan Data Recovery Works 
    ·Hvad er Fejl Msvcr71 dll 
    ·Systemgendannelse til at slippe af med en Virus 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com