| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Min Intel Centrino T- 8100 kører meget langsomt
    Intel Centrino processor er specielt lavet til bærbare computere. Det giver Intel Turbo Boost Technology, hvilket betyder, at det tilpasser sig den enkeltes præstation behov . Hvis din Intel Centrino T8100 er blevet langsom med tiden , er der nogle ting du kan gøre for at fremskynde det op ved hjælp af værktøjer , der følger med Windows 7 operativsystem , sammen med anti -spyware og anti- virus programmer. Instruktioner
    Defragmenter Hard Disk
    1

    Klik på " Start", " Alle programmer ", " Accessories " og " System Tools ".
    2

    Klik på " Diskdefragmentering ", og klik derefter på" Defragmenter nu "knappen, og hjælpeprogrammet vil begynde at defragmentere dine hårdt drive.This kan tage flere minutter til et par timer at fuldføre, afhængig af størrelsen på din harddisk. Filer gemmes i blokke , og din computer kan komme til data nemt. Når filer bliver slettet og programmer afinstalleret osv. dette skaber tomme blokke. Når du installerer nye programmer filerne gå ind i tomme blokke , men de er ikke alle sammen, da de er spredt ud over de tomme områder . Det betyder, at det tager længere tid for din computer til at få adgang til filer . Defragmenter sætter alt tilbage i orden . Når Defragmenter er færdig, vil du få en besked om, at det var en succes .
    3

    Klik på " Close " for at lukke Defragmenter vinduet .
    Free Up disk Space
    4

    klik på " Start", " Alle programmer " og " tilbehør ".
    5

    klik på "System Tools " og derefter klikke på " Diskoprydning ". Diskoprydning vil beregne , hvor meget plads du kan frigøre , og vise denne information i " Diskoprydning " dialogboksen . Rul gennem indholdet af " filer til sletning " liste. Ryd afkrydsningsfelterne for de filer, du ikke ønsker at slette , og klik på " OK".
    6

    Klik på "Ja ", når du bliver bedt om at bekræfte, at du vil slette filerne. Når rensningen er færdig, vil dialogboksen lukke. Denne proces kan tage et par minutter , afhængig af størrelsen på din harddisk.
    Beskyt din computer mod spyware, malware og virus
    7

    Download en anti -spyware ansøgning , opdatere og køre en fuld scanning på computeren for at fjerne enhver spyware . Der er mange gratis anti -spyware-programmer til rådighed for øjeblikkelig download. Spyware indsamler dine personlige oplysninger fra hjemmesider du besøger. Det indsamler også dine brugernavne og adgangskoder , og det sætter din personlige oplysninger i fare . Det giver også reklame -filer bag på din computer, som kan bremse den ned .
    8

    Download en anti -virus program , hvis du ikke har et installeret på din computer. Der er mange gratis anti -virus programmer tilgængelige på internettet til download . Opdatere softwaren , skal du køre en fuld scanning og slette virus , hvis det findes.
    9

    Sørg for at du har en firewall på alle tidspunkter . Hvis du bruger Windows firewall, behøver du ikke at bruge noget andet, som du kun skal have én firewall på ad gangen. Der er mange gode gratis firewall-programmer til rådighed for øjeblikkelig download. For at tjekke om din Windows firewall er slået til , skal du klikke på "Start ", "Control Panel", "Sikkerhed" og klik derefter på "Windows Firewall ". Kontroller at se , om det er tændt eller slukket. Hvis du gerne vil bruge Windows firewall , klik på " Slå Windows Firewall til eller fra " og klik " On". Hvis du gerne vil bruge en anden firewall sørg for at det er indstillet til " Off".

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man finder forsvundne drivere på en computer 
    ·Gratis Computer Vedligeholdelsesværktøjer 
    ·Nedlægge Problemer med Windows 7 Ultimate 2009 
    ·Sådan Fix C -Media AC97 Audio Device 
    ·Sådan Fix billeder på en computer 
    ·VNC Connection Manglende 
    ·Brother tekstbehandler Instruktioner 
    ·Sådan Slut Audio mellem en bærbar computer & en HD Sa…
    ·Sådan annulleres ScanDisk 
    ·Hvordan at slippe af Dwwin.exe 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding Runtime fejl på pc'en 
    ·Sådan Konverter SWF til MP3 Online 
    ·Sådan Fix Missing Kopier til cd Link i Windows XP 
    ·Sådan bruges CCleaner Registry Cleaner 
    ·Sådan Kør Recovery diske på en Toshiba Satellite 205…
    ·Sådan Fix en bærbar Jack 
    ·Sådan fjernes favoritter fra Task Bar på Windows XP 
    ·Sådan Konverter en Audio Video File til en tekstfil 
    ·Sådan ændres Windows Task Bar 
    ·Sådan fjernes Logitech Mouseware 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com