| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan Løs Acer AL2216W Blackout Problemer
    Acer AL2216W er en wide screen skærm designet til at operere fra enten analog eller digital indgang. Fejlfinding skærmen indebærer kontrol el -forbindelser, signalgivertyper forbindelser, skærmindstillinger , drivere og systemsoftware . Blackout problemer oftest er forårsaget af inkompatible drivere til både skærm og computeren eller forkerte forbindelser til videoporte . Den video display har en " OnScreen Display " menuen og automatisk display optimering. Instruktioner
    Skærmen er sort eller mørk og strømindikatoren er slukket
    1

    Undersøg ledningen. Efterse at se, at skærmen netledningen er tilsluttet, og er strøm i stikkontakten .
    2

    Tilslut skærmen til en anden stikkontakt. Prøv en anden strømkabel til skærmen.
    3

    Afbryd skærmen fra computeren og forsøger at tænde skærmen med kun vekselstrøm. Se om afbryderknappen lyser grønt eller gult . Kontakt en Acer -tekniker , hvis din monitor afbryderknappen forbliver sort , da dette er et tegn på , at skærmen har interne strømforsyning problemer .
    Mørk eller sort skærm og indikatoren lyser grønt
    4

    Juster kontrast og lysstyrke kontrollerne ved hjælp af " OnScreen Display "-menuen ( OCD menu) . OCD Menu er den anden knap på nederste højre panel placeret direkte under skærmen. Tryk på knappen for at komme ind i OCD -menuen. Juster lysstyrke, kontrast, ryg belysning og andre skærmindstillinger ved at bruge plus ( > ) og minus (<) knapper placeret på den nederste venstre side af panelet er placeret under skærmen . Juster til personlige smag.
    5.

    Juster skærmindstillinger automatisk ved at slukke både computeren og skærmen. Vent et helt minut , og genstart skærmen og genstart computeren. Dette vil re- synkronisere skærm og computer og automatisk optimere din skærm.
    6

    Besøg Acer hjemmeside og hjemmesiden for computerproducenten og download bevilgede video-drivere til både skærm og computerens video kort . Proceduren for at finde de rigtige drivere er beskrevet i afsnit 3 . Udfør denne operation , hvis optimeringsproces ikke fungerer korrekt .
    Skærmen er sort eller mørk og strømindikatoren er rav
    7

    Undersøg computeren for at se , om det er i strømbesparende tilstand . Bevæg musen eller tryk på en tast for at få computeren genoptage operationen.
    8

    Tryk på skærmens power -knappen for at bringe monitor ud af energibesparende tilstand. Skærmen er designet til at spare energi , hvis computeren er inaktiv i en bestemt periode eller går i energibesparende tilstand.
    9

    Power ned både skærmen og computeren , og efter 5 til 10 sekunder , genstarte begge systemer. Dette vil gøre det muligt dit operativsystem til at re- synkronisere med skærmen.
    10

    besøge hjemmesider af Acer og skærmkortproducentens . På Acer website klikke på " Service og Support Tab" og følg alle instruktionerne på skærmen for at finde og hente de relevante drivere til din skærm . Besøg grafikkortet producentens hjemmeside og ved hjælp af søgefeltet , find de relevante skærmkortdrivere at downloade til din computer. Alternativt kan du besøge hjemmesiden for computerproducenten , og ved hjælp af søgefeltet, input drivere og downloads . Naviger til den relevante webside og hente de nødvendige grafikkort drivere til din computer.
    11

    Genstart både din skærm og computer efter installation af alle driveropdateringer . Dette vil re- synkronisere begge enheder og har skærmen automatisk optimere skærmen .
    Intet signal eller Check Cable besked
    12

    Sluk for computeren . Hvis din computer har flere video- porte undersøge videoen kabelforbindelse for at sikre, at du bruger den rigtige video port.
    13

    Undersøg video kabler til bøjede eller knækkede ben. Tilslut skærmen til en anden computer for at se, om problemet er løst.
    14

    Besøg hjemmesider Acer, skærmkortproducentens eller computerproducenten. Følg instruktionerne , der er nævnt i punkt 3 for at hente og installere drivere til både din skærm og computer .
    15

    Genstart både din skærm og computer efter installation af alle driveropdateringer . Dette vil re- synkronisere begge enheder og har skærmen automatisk optimere skærmen .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding af en XP computeren ikke v…
    ·Sådan fjernes ZCFGSVC.EXE 
    ·Sådan Stop fejl på Windows XP Installer 
    ·Sådan installeres Canon BJC 3000 driver efter Download…
    ·Sådan Ryd Min søgeoversigt fra Google Search Box 
    ·My Display på min bærbare Fik Big & Jeg kan ikke ænd…
    ·Hvordan kan man se Hvis en fil er beskadiget 
    ·Hvordan ved jeg, om jeg har brug for en ny processor 
    ·Sådan fjernes får et fingerpeg 
    ·Fjernelse Norton Antivirus fra Registry 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix Fejl Underskrift på Windows Internet Explor…
    ·Sådan fjernes og geninstalleres en Trial Program 
    ·Hvordan kan jeg få til min Desktop & omgå Compaq Scre…
    ·Sådan Deep Clean Min PC 
    ·Sådan gendannes en Toshiba A215 
    ·Sådan Konverter AWB til MP3 
    ·Sådan nulstilles root-adgangskode i en Leopard OS X Si…
    ·Hvordan til at afkode yEnc Files 
    ·Sådan Fix Tastatur Keys på Laptops Mens Playing Games…
    ·Hvordan laver Peace Sign på Computer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com