| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    DameWare 6.0 Er Ikke Tilslutning til en Vista-computer
    DameWare er kraftfuld klient /server remote management software, der giver adgang til PC desktops sammen med konto og adgangsstyring for DameWare værter på netværket . Hvis DameWare ikke er i stand til at forbinde til en vært på netværket , såsom en Windows Vista- computer, kan problemet som regel spores til en netværksforbindelse problem eller en konfiguration problem på værten. Fejlfinde og løse forbindelsesproblemer mellem DameWare og en Windows Vista -arbejdsstation ved hjælp hjælpeprogrammer til rådighed i Windows. Ting du skal
    fjernklient computer med Microsoft Windows 7 eller Vista og DameWare software installeret
    IP -adressen på den DameWare klientcomputeren
    Windows Vista -computer med DameWare Mini Remote Control -software installeret
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Vælg " Globe " eller " Start" knappen på Windows Vista-computer , som DameWare kan ikke oprette forbindelse , og vælg derefter "Programmer ", og klik derefter på "Tilbehør ". Højreklik på kommandolinjen ikonet og vælg " Kør som administrator " i menuen , der vises.
    2

    Enter "ping 127.0.0.1 " ved kommandoprompten , og tryk på "Enter "-tasten. Bekræft, at fire svar modtages, og gå videre til næste trin . Hvis fire svar ikke er modtaget, og klik derefter på "Start " knappen , klik på "Søg "-boksen og indtast " devmgmt.msc " og tryk på "Enter "-tasten. Klik for at udvide "Netværk adaptere " post i det vindue, der vises, og højreklik derefter på netværkskortet i brug , klik på " Fjern " og derefter genstarte . Åbn kommandoprompten og kør "ping 127.0.0.1 " kommando igen. Hvis du modtager fire svar , derefter gå videre til næste trin.
    3

    Enter " ipconfig /all" og tryk på "Enter "-tasten. Find IP-adressen på den netværksadapter , der forbinder til internettet i kommandolinjen udgang. Hvis IP viste adresse er " 0.0.0.0" eller begynder med numrene " 169.254 , " enter " ipconfig /release " på kommandolinjen , og tryk på "Enter "-tasten. Indtast derefter " ipconfig /renew " på kommandolinjen , og tryk på "Enter "-tasten. Enter " ipconfig /all" og tryk på "Enter "-tasten og bekræfte, at IP-adressen på det samme netværk adapter er ikke længere " 0.0.0.0" eller ikke længere begynder med numrene " 169.254 ", og derefter flytte til næste trin . Hvis IP-adressen er den samme , og derefter indtaste " netsh int ipreset c: \\ resetlog.txt " på kommandolinjen , og tryk på "Enter "-tasten. Genstart computeren , og bekræft , at IP- adressen på den samme netværksadapter ikke er " 0.0.0.0" eller begynder med numrene " 169.254 " og derefter gå videre til næste trin.
    4

    Bemærk den gateway IP-adresse fra " ipconfig /all" kommandolinje output. Enter " ping gateway_ip " ved kommandoprompten , erstatter " gateway_ip " med gateway IP-adresse. Hvis fire svar er modtaget, og derefter gå videre til næste trin. Hvis fire svar ikke er modtaget, og bekræft , at den private -network -side IP -adresse, som routeren til netværket er korrekt. Hvis routerens IP-adresse ikke er det samme som gateway IP-adresse i " ipconfig /all " command line output, indstille computeren til at bruge DHCP til at hente en IP-adresse automatisk. Derefter genstarte computeren og bruge " ping gateway_ip " kommando igen med den korrekte IP -adressen på routeren og bekræfte, at fire svar modtages.
    5.

    Enter " tracert DameWare_client_ip , " erstatte " DameWare_client_ip " med IP-adressen på den DameWare klientcomputeren. Bekræft, at " tracert " output stopper ved DameWare klientens IP-adresse , og fortsæt til næste trin. Hvis output viser linjer af " ****" før modtagelsen et svar fra DameWare klienten , så netværksenhed umiddelbart efter den sidste enhed til at svare , bør analyseres for operationelle og konfiguration spørgsmål. Flyt til det næste trin, så snart netværksenheden problemer er løst .
    6

    Klik på "Start " eller " Globe "-knappen på pc-skrivebordet for Vista-computer , som DameWare kan ikke oprette forbindelse , og klik derefter på " Control Panel " og vælg" Windows Firewall ". Vælg " Undtagelser " fanen i det vindue, der vises. Vælg " Add Program" knappen , og vælg derefter DameWare program fra den viste liste , og klik på "OK" knappen. Klik på " OK " i " Windows Firewall " vinduet. Genstart computeren. Den DameWare forbindelsen skulle nu være genoprettet .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Find ud af, hvorfor min computer er Frysning 
    ·Sådan Genstart en computer med en Frozen Screen 
    ·Hvordan man laver en computer Upload Faster 
    ·Sådan Find en Missing konfigurationsfil 
    ·En AC Adapter Svigt i en ASUS EEE PC 
    ·Fejlfinding af cd-drevet på en Dell Dimension C521 
    ·Sådan Detect en P2P Worm 
    ·Sådan fjernes søgning Fra menuen Start på en Group P…
    ·Hvordan til at identificere integrerede Circuit Chips 
    ·Windows Wireless Service Problemer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix Desktop Wallpaper 
    ·Hvorfor har min computer Nedlægge Når jeg skriver i A…
    ·Mac Computer Tutorial 
    ·Hvordan kan jeg få omkring en åben SSL 
    ·Sådan installeres lyddrivere Når Adgang nægtet 
    ·Hvordan indstiller jeg Acrobat Som My standardprinter 
    ·Sådan Test Data Access Pages 
    ·Sådan læses en volumetrisk fil i VMD 
    ·Systemguard Windows Protocol 
    ·Sådan Gennemfør Zune Software Installation 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com