| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan oprettes en Computer Forensic Tool Testbed
    En computer retsmedicinsk testbed er et kontrolleret miljø, hvor data på en harddisk kan bevares , og derefter gennemgået for beviser og oplysninger . Adgang til information på harddisken har potentiale til at ændre disse data. Prøvestande er beregnet til at reducere påvirkningen den person at indsamle de oplysninger har på de data, der er gemt på harddisken. Flere eksemplarer af harddisken er skabt til test og dokumentation ekstraktion. Ting du skal
    Backup harddisk
    Forskellige typer af USB -kabler
    VGA-kabel
    HDMI-kabel
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Tilslut en computer til din testbed der vil gøre det muligt for brugeren at kopiere harddisken skal analyseres , således at det originale drev kan bevares for beviser og så duplikere test kan køre for at bevise, at oplysninger, der præsenteres som bevis kom fra harddisken pågældende . Dette dobbeltarbejde holder oprindeligt beslaglagt drev intakt og bevaret og tillader ikke for ting , der skal tilføjes . Første Respondere Guide til Computer Forensics forklarer bevissikring og kæde af forældremyndigheden .
    2

    Saml en samling af ikke- magnetiske skruetrækkere . Disse værktøjer bruges til fysisk at adskille den computer, der indeholder oplysninger . Ikke-magnetiske værktøjer er afgørende, fordi magnetfelter kan ændre , selv ruin , indhold gemt på en harddisk. De fleste stationære computere åbner let , men bærbare computer komponenter er sværere at fjerne , og der er en øget risiko for skader.
    3

    Opsæt USB, VGA , printer -og HDMI- kabler, så de kan bruges til at tilslutte en enhed, der skal analyseres . Under disse kabler til rådighed for hurtige forbindelser vil give mulighed for hurtig dobbeltarbejde og indsamling af bevismateriale . MIT guide til Information Operation Testbeds lister visse dele et testdomæner analytiker behov, men dette er bestemt af de typer af enheder, der anvendes på testbed og behov og præference for den person ved hjælp af testbed .
    4

    Opsæt virus software beskyttelse som bevarelse foranstaltning. Startrækkefølgen af harddisken er en af ​​de vigtigste elementer i analysen i computer forensics . Avancerede computerbrugere med noget at skjule i harddisken kan forplante vira og andre ondsindede programmer eller software til at inficere startrækkefølgen og undgå dobbeltarbejde harddisken.
    5.

    Sørg for vedvarende data, der skal registreres og tilgås nemt. En testbed software vil registrere vedvarende data, som ikke ændrer hver gang en computer starter op , for krydsreferencer med andre data udtrukket fra harddisken . Disse konstante datafiler ofte hjælpe efterforskerne viser et mønster af forbrug og illustrere de oplysninger værdi , meget gerne en køreplan.
    6

    Hold redskaber til håndtering af flygtige programmer let tilgængelige . Flygtige programmer omskrive sig hurtigt , og hver gang de åbnes de ændrer sig og ændre sig selv. Disse programmer ødelægge filer ' bevisværdi , blot ved at få adgang . Prøvestanden skal redegøre for behovet for at handle hurtigt for at bevare disse filer. Software som virus rengøringsmidler , boot diske til forskellige operativsystemer og data recovery programmer, der gendanne slettede data fra et diskdrev er de typer af programmer og værktøjer , der skal være klar. X- Ways computer retsmedicinsk software-programmer er et eksempel på, hvordan disse programmer virker til at gendanne slettede data og bevare bevismateriale.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Stop Windows Media Player i at åbne 
    ·Hvordan man kan forbedre Windows Virtual Memory 
    ·Sådan geninstalleres bits med XP 
    ·Jeg kan ikke køre nogen programmer Grundet Defense Cen…
    ·Sådan Debug Windows på en bærbar computer 
    ·Forskellige former for Computer Worms 
    ·Sådan Slet Cookies og Speed ​​Up Your Internet 
    ·Hvordan slår jeg UAC 
    ·Sådan Block Brugere med SonicWALL 
    ·Sådan Frys en harddisk for Data Recovery 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Set Up Tab Browsing i Windows Stifinder 
    ·En cd sidder fast i My Toshiba A500 
    ·Sådan Fix Large Print , der viser på min bærbare 
    ·Sådan Konverter FLAC-filer til Audio CD 
    ·Sådan installeres Video Drivers i fejlsikret tilstand …
    ·Sådan fjernes EULALauncher.exe 
    ·Fejlfinding en bærbar Uden en Operating System 
    ·Sådan foretages fejlfinding bærbare højttalere , der…
    ·Sådan Clean en Toshiba bærbar tastatur 
    ·Sådan Ryd Logbog 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com