| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan genkender et Numeral Font
    En skrifttype er en fil , der indeholder et tegnsæt, der kan bruges af dit operativsystem eller installerede programmer, ændre, hvordan teksten vises . Hvis du er givet et design -projekt til at arbejde på , men den oprindelige designer husker ikke de skrifttyper , der blev brugt , kan du have en vanskelig tid at forsøge at matche din prøve tekst til en af ​​de hundreder af tusinder af skrifttyper , der findes, især hvis du kun har tal fra at arbejde. Heldigvis er der flere værktøjer til rådighed online, som du kan bruge til at hjælpe indsnævre søgningen. Hvad du har brug
    Computer
    internetadgang
    Vis Flere Instruktioner
    Identifont
    1

    Besøg Identifont hjemmeside (se Resources).
    < br > 2

    Type " 1234567890 " i tekstfeltet under "Restricted sæt bogstaver " overskrift . Klik på " Identificer ".
    3

    Klik for at vælge det billede , der bedst repræsenterer den skrifttype prøven til det stillede spørgsmål , eller klik på billedet mærket " Not Sure ". Som eksempel kan nævnes at sammenligne toppen af ​​nummer 4 for at bestemme , om skrifttypen er en serif eller sans serif skrift .
    4

    Klik på pilene for at gennemse de skrifttyper , at den Identifont værktøj har bestemt , er en nær match baseret på hvordan du besvarede skrifttype spørgsmål. Find den skrifttype , hvor tallene bedst matcher de tal i din font prøve. Skrifttypen navn vil blive vist over tegnsæt billedet.
    Adobe Font Finder
    5

    Gå til Adobes Font Finder på selskabets hjemmeside (se Resources). < Br >
    6

    Klik på " Common " knappen, og vælg eventuelle attributter, som du kan identificere fra skrifttype tal . Som eksempel kan nævnes " Calligraphic ", hvis tallene synes at have været skabt med en kalligrafi pen eller fjerpen , " Outline ", hvis tallene ikke har nogen fyldfarve eller " Elegant ", hvis tallene har hvirvler og ornamentale hvirvler . Svæve over hver mulighed for at se en prøve billede af denne attribut.
    7

    Gentag denne attribut udvælgelsesproces for hvert afsnit ved at klikke på " Classification ", " stil ", " Tema " og " Use" -knapper . Når de anførte skrifter er blevet indsnævret i tilstrækkelig grad, skal du klikke på billedet af den skrifttype , der mest ligner tallene .
    8

    Klik for at vælge en skrifttype tegnsæt i skrifttypen vægt , der bedst matcher tallene . Rul ned til hvor tallene for tegnsæt vises til at matche skrifttype. Hvis du ikke kan finde en match for skrifttypen , skal du genstarte font- finde processen ved at klikke på "Adobe Font Finder" linket i afsnittet Ressourcer igen.
    FontMatch
    9 < p > Hent og installer FontMatch (se Resources). Dette program vil hjælpe dig med at identificere en skrifttype tegn eller tal ved at matche kun skrifttyper, der er installeret på din computer. For at bruge dette program , skal du have et digitalt billede af et af de tal , som du ønsker at identificere.
    10

    Start " FontMatch "-programmet .
    11

    Klik "Filer" menuen og vælge " Åbn". Klik for at vælge tallet billede, som du ønsker at identificere, og klik derefter på "Åbn".
    12

    Type skrifttypen tallet i " Character" tekstfeltet. Klik på " Identificer " knappen. En liste over de skrifttyper, der bedst svarer til tallet vil blive vist med en procentsats ved siden af ​​hver font indikerer potentialet at skrifttypen er en match til tallet forudsat prøve.
    13

    Klik på en af opført skrifttyper til at vise skrifttypen i de vigtigste FontMatch programvinduet , som vil give dig mulighed for at lave en side-by -side sammenligning af de to tal . Hvis den skrifttype, du har valgt ikke er et match , skal du klikke for at vælge en anden skrifttype på listen .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes Toshiba P35 
    ·Hvad er Microsoft MimeOLE 
    ·Sådan Bring en Compaq 2510p ud af dvale 
    ·Sådan Tænd HP Core 2 Quad Processor 
    ·Sådan reparere en beskadiget Image File 
    ·Min Windows XP kan ikke installeres drivere i VirtualBo…
    ·Windows debugging værktøjer og Symbol Path 
    ·Sådan bruges Scroll Lock Key 
    ·Sådan gendannes data fra Broken Hard Drive 
    ·Sådan Genstart Print Spooler på fransk Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan får du adgang en Overtrædelse Fejl program, de…
    ·Sådan deaktiveres pop- up Balloner i Windows XP 
    ·Sådan formateres en tom cd -r-disk 
    ·Kan du bruge en A200 Recovery disk til en Toshiba Satel…
    ·Sådan aktiveres eller deaktiveres Autorun i Windows Vi…
    ·Hvordan at slippe af virus Manuallly 
    ·Hvordan at fastsætte en ødelagt Startup fil 
    ·Hvorfor er min computer starter op for langsomt 
    ·Sådan Flyt billeder fra en computer til en cd 
    ·Sådan deaktiveres en On- Screen Volume Control Display…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com