| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan fjernes Hijack Google Ads
    Google Hijack virus påvirker din browser. Når du foretager en søgning på Google og klikker på et søgeresultat, vil virus omdirigere dig til en hjemmeside inficeret med spyware, malware og virus . Det får dig til at få pop -up-reklamer på din computer og er en trussel mod din sikkerhed. Du kan fjerne kapre virus ved hjælp af spyware - fjernelse applikationer. Instruktioner
    Spyware Doctor med Antivirus 2010
    1

    Hent Spyware Doctor med Antivirus (se Resources) . Klik på installationen linket og følg vejledningen på skærmen for at installere programmet .
    2

    Open Spyware Doctor med Antivirus og vælg " Smart Update. " Kontroller, at " OnGuard " er aktiveret. Hvis det ikke er , skal du klikke på "Aktiver" knappen. På skærmbilledet System Status , sørg for at " Computer Vaccination " er On . Hvis den er slukket , skal du klikke på " On " knappen.
    3

    Klik på "Start Scan" til venstre og System Scan åbnes. Klik på " Fuld scanning " knappen under Scan Type og klik på "Scan Now " knappen. Hvis virus er fundet på computeren, skal du klikke på "Fix Checked" knappen for at fjerne de inficerede filer.
    STOPzilla
    4

    Hent STOPzilla (se Resources). Klik på installationen linket og følg vejledningen på skærmen for at installere programmet på din computer.
    5.

    Open STOPzilla og klik på " Check for Updates" i nederste højre hjørne. Hvis der er nogen opdateringer til rådighed, vil det automatisk hente dem. Hvis der ikke er nogen opdateringer , vil du få en besked " ingen opdateringer til rådighed. "
    6

    Klik på " Scan efter Spyware " i venstre side. Vælg " Full Scan " øverst , og klik derefter på "Scan" knappen nederst i vinduet. STOPzilla automatisk fjerne enhver spyware fundet på din computer. Denne scanning vil tage cirka 30 minutter. Når scanningen er afsluttet, vil en liste af spyware fundet og fjernet fra dit system blive vist.
    Malwarebytes 'Anti -Malware
    7

    Hent Malwarebytes ' Anti- Malware (se Resources). Luk alle åbne programmer på din computer. Klik på installationen linket og følg vejledningen på skærmen for at installere programmet på din computer. Sørg for, at "Opdater Malwarebytes 'Anti -Malware " og " Launch Malwarebytes ' Anti -Malware " er markeret , og klik på " Finish". Open Malwarebytes 'Anti -Malware via Start -menuen eller ved at klikke på ikonet på skrivebordet .
    8

    Klik på "OK " på det budskab, at staterne Malwarebytes behov for at opdatere før du kører en scanning. Det vigtigste program åbnes, når den er færdig opdatering. Du vil se en meddelelse om, at databasen med succes blev opdateret. Overførslen tager cirka fem minutter at udfylde .
    9

    Klik på " Scanner " fanen og vælg " Udfør en fuld scanning. " Klik på " Scan " knappen. Scanningen tager cirka to timer. Når den er færdig med at scanne , vil et udstillingsvindue åbne med en besked, der siger, at scanningen fuldført .
    10

    Klik på " Vis resultater ", og en skærm vil åbne , der viser malware fundet på dit system . Sørg for at alle felter er markeret . Klik på "Fjern valgte " knappen, og det vil fjerne malware. Når den er færdig , vil den åbne en log . Du kan gennemgå dette, og derefter lukke vinduet. Luk Malwarebytes ved at klikke på den røde "X" i øverste højre hjørne.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Set Up Administratorkonti i Windows Vista Home P…
    ·Sådan Send Bulk e-mails uden sorte liste 
    ·Sådan Raise PC Performance 
    ·Sådan foretages fejlfinding en PC Med nr. Boot & Ingen…
    ·Sådan foretages fejlfinding Adium Det afsluttes uvente…
    ·Sådan Reparation Distorted Audio 
    ·Sådan aktiveres USB Mass Storage Drivers 
    ·Hvordan man laver en Vizio TV Brighter 
    ·Sådan Vedhæft en Keylogger 
    ·Sådan foretages fejlfinding Dell GX280 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvor hen til Reset grafikdriver 
    ·Sådan registreres en Jit Debugger 
    ·Sådan genkender Windows File Extensions 
    ·Sådan fjernes Index.dat 
    ·Sådan Send Windows-kommandoer via Office Communicator …
    ·Sådan gendannes Sony VAIO VGN- NR310 
    ·Sådan Fix Ingen lyd i mit system Bakke 
    ·Sådan gendannes Fra Exploit CVE- 2010-2568 
    ·Sådan Brænd et SACD 
    ·Sådan Slet WGA Fix 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com