| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Fejlfinding en IBM ThinkPad A20M
    IBM ThinkPad A20 er en bærbar computer designet omkring Intel Pentium III eller Celeron -processor og chipset. Den bærbare computer RAM spænder fra 64 MB til 384 MB. Det var designet til at bruge Windows 98 eller Windows NT-operativsystemer . Fejlfinding den bærbare computer er ligetil, og involverer løsningen af ​​på skærmen fejlmeddelelser, strømforsyning, indstillinger og software-og hardware- konflikter. Instruktioner
    almindelige fejlkoder eller Meddelelser
    1

    Tilslut AC-adapteren til computeren , genoplades eller udskifte batteriet , hvis du ser " 0190 : . Kritisk lavt batteri fejl" Batteripakken skal oplades , eller bør udskiftes
    2

    Kontroller, om harddisken er korrekt tilsluttet , hvis du støder på. " 0200 : . Hard Disk fejl" Start BIOS Setup Utility ved at genstarte den bærbare computer og skabe den "F1 "-tasten for at indtaste System BIOS Setup Utility . Brug din pil, "F2 " og " F3 " nøgler til at navigere i hjælpeprogrammet. Følg alle instruktionerne på skærmen for at kontrollere systemets konfiguration. Kontroller at se, om det ikke er den harddisk er blevet deaktiveret i Startmenuen
    3

    Kontroller , at den eksterne skærm tilsluttet til din bærbare computer er kompatibel , hvis du modtager " 0220 : . Monitor Type Fejl . " Indtast System BIOS som tidligere beskrevet , og afgøre, om din skærmtype matcher skærmtypen opført i CMOS - BIOS utility indstilling. Korriger indstillingen om nødvendigt
    4

    Udskift batteriet , og start BIOS -konfigurationsprogrammet for at kontrollere den korrekte konfiguration , hvis du støder på. " 0250 : . System Batteri fejl" Batteriet skal udskiftes eller genopladning og CMOS - BIOS-konfigurationen kan være forkert.
    Blank Screen
    5

    Tryk på en tast for at se, om der er en password prompt. Indtast den korrekte bruger, administrative og harddisk for at starte den bærbare computer.
    6

    Tænd den bærbare computer og justere lysstyrke indstillinger for skærm , ved hjælp af " Fn " plus " Hjem " nøgler , hvis du høre harddisken eller ventilator drift .
    7

    Kontroller batteriet og AC -adapter for at se om de er korrekt installeret, fastgjort og fungerer korrekt, hvis du forsøger at tænde den bærbare computer , men skærmen forbliver tom .
    Andre Almindelige problemer
    8

    Tryk og hold afbryderknappen nede fire sekunder, eller mere, hvis computeren er frosset eller hængning. Fjern AC-adapter og batteri , hvis computeren stadig ikke vil lukke ned. Vent, indtil computeren er kølet ned, geninstaller batteripakken og AC Adapter. Tænd den bærbare computer.
    9

    Lad den bærbare computer slukket i flere minutter, hvis det går i standby-tilstand uventet. Mikroprocessoren kan være for varmt til at fungere effektivt og computeren gik i standby-tilstand for at beskytte processoren og andre interne enheder.
    10

    Kontroller, at din bærbare computer opfylder minimumskravene for ethvert program , du forsøger at køre som ikke fungerer korrekt. Køre andre programmer til at afgøre, om du har problemer med et specifikt program. Hvis alle ansøgninger, der ikke opererer bruge dine systemgendannelsen diske til at inddrive den bærbare computer.
    System Recovery
    11

    Sluk computeren . Sørg for, at cd-eller dvd -rom- drev er korrekt forbundet til din bærbare computer.
    12

    Tænd computeren . Følg alle instruktionerne på skærmen . Du vil blive bedt om at nedfældning Recovery CD'en .
    13

    Fortsæt med systemgendannelse proces, som kan tage op til to timer. Følg alle instruktionerne på skærmen .
    14

    Genstart den bærbare computer. Computeren genstarter med det oprindelige forudindlæste drift konfiguration. Besøg Lenovo og IBM websites for at opnå relevante opdateringer til den bærbare computer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·JPEG og Bitmap fejl i Internet Explorer 7 
    ·Sådan Stop en montør 
    ·Sådan Fix Propsys DLL 
    ·Sådan foretages fejlfinding om min computer eneste typ…
    ·Sådan Fix Windows XP Når der ikke soundcard detektere…
    ·Sådan Fix fejl på sider uden at skulle Refresh 
    ·Sådan Fix Ingen VGA Signal 
    ·Hvordan laver Dacopa Fra Georginer 
    ·Sådan fjernes Adobe Flash Player Plug -in og ActiveX C…
    ·Sådan fjernes Screensaver ikon fra skrivebordet 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding en trådløs forbindelse t…
    ·Hvilken skade kan en computervirus Gør til en computer…
    ·Hvordan gør jeg en systemgendannelse Hvis computeren i…
    ·Sådan Sync en bærbar computer og en iMac 
    ·Sådan Konverter WPL filer til MP3 
    ·Sådan beskytter mod makrovirus 
    ·Sådan Fix HP Laptops 
    ·Sådan Stop Falske pop-ups i XP 
    ·Mine Tarantula tastaturdrivere ikke arbejder 
    ·Sådan Fix XP Baggrund Display 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com