| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Liste over Runtime fejl Med Definitioner & Løsninger
    Runtime fejl er problemer med computerhardware eller software programmer , der holder programmet at fungere korrekt. Disse fejl normalt ikke få programmet til at stoppe med at arbejde helt selv om de kan være et tegn på andre problemer såsom en ondsindet software infektion eller en inkompatibel software program . Den bedste måde at undgå disse fejl er at være proaktiv , sørg din computer , og programmet giver dig fejl har deres nyeste softwareopdateringer er installeret . Webside Runtime Fejl

    debugging Runtime Error typisk viser sig som en lille grå boks med følgende ord: " A Runtime Error er opstået Ønsker du at debug . ? " Under denne meddelelse er der ekstra tekst, der giver et linjenummer (fx " Linie : 34" ) og forklarer fejlen (fx " Fejl: Permission denied "). Denne fejlmeddelelse betyder dybest set , at din browser ikke kan dechifrere varierende tegn på websiden script på grund af en fejl begået af sidens administrator. Der er ingen måde at løse en anden persons webside, så at komme rundt denne fejl , skal du besøge din browser menulinjen og klik på Funktioner > Internetindstillinger. Klik på fanebladet "Avanceret" og derefter vælge " Deaktiver script debugging" afkrydsningsfelt . Næste klik på feltet, der siger "Vis en meddelelse om hver scriptfejl ". Dette giver dig mulighed for at besøge den side, du forsøgte at se uden nogen fejlmeddelelser.
    Virus Runtime Fejl

    Sommetider ondsindede softwareprogrammer ( virus, phishing software og trojanske heste ) forårsage runtime fejl . For eksempel forårsager trojan virus kendt som " SubSeven " en runtime fejlmeddelelse kaldet 216 . Dette er blot ét eksempel på de mange mulige fejl, der kan opstå, når du bruger Windows -baserede programmer og browsere . Den bedste måde at finde ud af , om ikke din runtime fejl er en virus er at gøre en søgning efter fejlen nummer online . Der er mange fora , der beskriver specifikke fejl forårsaget af ondsindede software. Når du har fundet ud af roden problemet ved at installere anti- virus software på din computer og gøre en fuld scanning . Dette rydder op nogen runtime fejl forårsaget af virus og trojanske heste .
    Program Runtime Fejl

    anden hyppig problem, der forårsager en lang række runtime fejl er problemer med edb-applikationer , der har beskadiget eller mangler fil komponenter. Dette er fordi der er et problem i programmerne registreringsdatabasen --- det afsnit af programfiler , der indeholder alle filoplysninger. Denne runtime fejl er typisk vist som " Runtime Error 429 " med Microsoft Office-programmer , selv om der er andre tal , der kan vises afhængigt af det specifikke program. For at løse problemet , skal du geninstallere programmet registreringsdatabase. Dette opnås ved at klikke på Start > Kør og derefter skrive i registreringsdatabasen placering. Opsætningen er som følger med Microsoft Word bliver brugt som et eksempel. Skriv " C :/Programmer /Microsoft Office /Office /Word.exe /regserver " og derefter på "OK ". Dette geninstallerer Word register og gør runtime fejl forsvinde.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding en HP DV6000 
    ·Fjernforbindelse Issues 
    ·Sådan Stop en System Clock 
    ·Sådan gendannes en Compaq Mini 110 Netbook 
    ·Toshiba Power Supply Problem 
    ·Sådan Tænd WinXP Autoplay 
    ·Hvad er en Hard Drive Crash 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Acer X1700 
    ·Sådan Genstart en Dell Vostro Laptop til fabriksindsti…
    ·Sådan hente slettede Temporary Internet Files 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan deaktiveres en SSL Port 
    ·Sådan slettes en trojansk Program Trojan.Win32.Bho.Ext…
    ·Sådan Fix Windows 98 Mouse Problemer 
    ·Sådan kontrolleres en computer for Worms & Vira 
    ·Sådan får du din Tool Bar /Start Menu fra lodret til …
    ·Sådan geninstalleres A Korrupt DLL-fil 
    ·Hvorfor Vista Task Manager Ændringer Skærmopløsning …
    ·Sådan Konverter M4A til MP3 i Linux 
    ·Sådan Find en NIC driver 
    ·Hvordan Ting forsvinder fra proceslinjen 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com