| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan Unbrick en Eee PC
    Eee PC er en serie af netbooks til personlig og erhvervsmæssig brug fremstillet af Asus . Begyndende i 2007 , Asus begyndte at producere mange små, billige modeller af paperback -størrelse , lette computere , der kører en brugerdefineret version af Debian-distributionen af Linux kaldet Xandros i ugunstigt dyrere modeller , og enten Windows XP eller Windows 7 i den højere end modeller . Disse små maskiner kan tilpasses af brugeren omfattende, men bør brugerens tilpasninger og tweaks få maskinen til at være ubrugelig , Asus forudsat nemme metoder til at unbrick dem --- at nulstille dem til deres oprindelige fabriksindstillinger. Ting du har brug
    eksterne medier drev ( ekstraudstyr)
    Ny AC -adapter (ekstraudstyr)
    Eee PC Support DVD ( kun Windows XP )
    Windows Installations-cd ( kun Windows XP , valgfri ) < br > Original Windows produkt nøgle ( kun Windows XP )
    Vis Flere Instruktioner
    1 Reparation Asus Eee PC kan være lige så nemt som at udskifte sin AC-adapter.

    Undersøg, om maskinen kan stadig tænde på en eller anden måde. Du kan have til at prøve flere indstillinger og konfigurationer . Hvis pc'en ikke tændes med batteri , skal du fjerne batteriet og sætte det i en stikkontakt , så prøv at tænde den. Hvis det stadig ikke tænder på overhovedet , prøv at erstatte AC -adapter med en ny. De er billige og nemme at finde på eBay. Adapterne , der leveres med Eee pc'er kan slides hurtigere end resten af ​​pc'ens hardware, erstatte det kan være alle, der er nødvendige for at reparere pc'en. Hvis computeren tændes , men ikke starte korrekt , skal du nødt til at foretage yderligere skridt .
    2 eksterne medier drev kan forstyrre en ordentlig boot på grund af korrupte drivere.

    Fjern alle eksterne enheder tilsluttet computeren . Dette omfatter printere, en ekstern mus og tastatur , eksterne optiske drev, og selv nogen mediekort eller flash-drev , som du har indsat i maskinen. En af disse kan være årsag et problem ved opstart. Genstart computeren. Hvis det ikke starte normalt , skal du nulstille maskinen .
    3 Et SD-kort er en bærbar måde at sikkerhedskopiere alle vigtige filer på din netbook .

    Back up nogen billeder , dokumenter , mediefiler og andre dokumenter , hvis det er muligt . Det næste skridt i unbricking din Eee PC vil indebære at nulstille den til dens originale fabriksindstillinger konfigurationer , hvilket vil slette alle filer og indstillinger , du har tilføjet , siden du først har tændt for maskinen. Hvis du ikke er i stand til at få på din harddisk, eller hvis disse filer ikke blev opbevaret på et eksternt mediekort , vil de blive tabt i nulstilling. Genstart computeren.
    4

    Tryk på " F9 " gentagne gange , mens computeren er starter op, hvis din Eee PC kører Xandros , distro at Asus installeres på sin Linux- maskiner. Til sidst, vil du få en fire- farveskærm, der giver dig tre valgmuligheder. Følg instruktionerne på skærmen for at nulstille maskinen til dens oprindelige fabriksindstillinger , og bekræft, at du virkelig ønsker at gøre det ved at skrive "ja" når du bliver bedt . Genstart din computer, og det skal være god som ny.
    5.

    Genstart computeren fra Eee PC Support dvd, der fulgte med computeren , hvis din maskine kører Windows XP eller Windows 7 . Sæt et eksternt dvd-drev til en ledig USB-port på computeren. Indsæt dvd'en i drevet , og genstart din computer , som automatisk vil begynde at genstarte fra det optiske drev i stedet for harddisk. Følg anvisningerne på skærmen for at reparere og nulstille din Windows- installation, genstart når du bliver bedt . Din Eee PC skulle starte normalt , den måde, det først gjorde, da du fik computeren ud af kassen .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan deaktiveres LED-indikatorer på en bærbar 
    ·Sådan Start CMOS Setup på Dell Dimension 3000 
    ·Min Windows XP vil ikke starte siden sidste Windows Upd…
    ·Fejlfinding en Toshiba Satellite Blank Screen 
    ·Sådan Stop fejl på Windows XP Installer 
    ·Hvordan du gør din computer starter op og logge på hu…
    ·Sådan Fix en beskadiget USB på en PC 
    ·Hvordan blokerer jeg Rightonadz 
    ·Sådan sletter du en fil ud af en karantæne mappe 
    ·? Hvorfor Er en Om Blank Page Open 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Konverter en FLAC fil 
    ·Sådan Find My Video Driver Producent 
    ·Sådan genstarte din Compaq Presario bærbar Tilbage ti…
    ·Fejlfinding HP Notebook serien Ze 2000 
    ·Sådan Turn Off the Trend Micro 
    ·Sådan deaktiveres Microsoft Security System 
    ·Sådan Konverter My iTunes Music Into the MP3 format 
    ·Sådan Opdatere en skærmdriver til 256 farver 
    ·Sådan Konverter Chrome bogmærker til HTML -filer 
    ·Fælles App Fejl 4133 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com