| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvordan sikres Alle ansøgninger kan oprette forbindelse til internettet
    internetforbindelse er ikke alt eller intet. Nogle programmer kan være i stand til at oprette forbindelse til internettet, mens andre ikke kan. Det kan være meget frustrerende og tidskrævende at fejlfinde denne type problemer , da der er flere mulige årsager. Firewall-indstillinger , computer virus, malware og specifikke programindstillinger kan selektivt blokere adgang til internettet. At være fortrolig med din computer og følge nogle grundlæggende fejlfindingstrin vil give et hurtigt vej til at isolere det problem, der forhindrer en ansøgning fra forbindelse til internettet . Hvad du har brug
    Computer
    internetforbindelse
    Vis Flere Instruktioner
    1

    kontrollere, at der er forbindelse til internettet . Forsøg på at oprette forbindelse til internettet ved hjælp af forskellige typer af applikationer såsom Microsoft Outlook , Yahoo Messenger , MSN Messenger og Windows Media Player. Forsøg på at oprette forbindelse til internettet med mindst to web-browsere, som Internet Explorer og Mozilla Firefox. Notér hvilke programmer kan og ikke kan forbinde med henblik på at isolere omfanget af tilslutningsmuligheder problemet. Hvis der ikke programmer kan oprette forbindelse til internettet , problemet er altomfattende og fejlfinding af netværksforbindelsen skal gøres . Hvis nogle programmer tilslutte og nogle gør ikke , gå til trin 2. .
    2

    Scan computer med anti -virus software. Virus kan selektivt blokere visse programmer fra at oprette forbindelse til internettet. Nogle vira vil målrette en bestemt internetbrowser, hvilket resulterer i en browser ikke at forbinde mens en anden browser opretter forbindelse til internettet. Hvis anti- virus scan finder en virus , gå til trin 3. . Hvis der ikke findes virus gå til trin 4. .
    3

    Clean formodede virus filer . Vælg de formodede virus filer på resultatsiden vinduet af virusscanning og vælger til din anti- virus software til at rengøre, desinficere eller karantæne disse poster. Forsøg på at oprette forbindelse til internettet ved hjælp af programmet , der mislykkedes tidligere. Hvis ansøgningen kan tilslutte blev en virus forhindrer internetforbindelse . Hvis programmet stadig ikke kan forbinde gå til trin 4. .
    4

    Kør en anti-spyware eller anti -malware scanning. Sommetider anti- virus programmer ikke kan finde elementer, der kan forhindre internetforbindelse , fordi disse elementer ikke er strengt virus. En anti- spyware eller anti -malware program som Spybot , Ad -Aware eller Windows Defender finder ofte elementer, som en virusscanning vil ikke. Hvis scanningen ikke finder nogen malware fortsætte til trin 6. .
    5.

    Fjern eventuelle malware eller spyware-programmer fra pc'en. Vælg de emner fundet i malwarescanningen i softwaren resultat vinduet. Lad programmet til automatisk at fjerne trusler . Forsøg på at oprette forbindelse til internettet ved hjælp af programmet , der mislykkedes før. Hvis ansøgningen forbinder blev spørgsmålet malware blokerer forbindelsen . Hvis ansøgningen ikke forbinde , fortsæt til trin 6. .
    6

    Undersøg, om eller hvad firewall -softwaren kører på maskinen. Flere firewalls , der kører på samme tid kan forhindre programmer i at oprette forbindelse til internettet. Hvis en tredjepart firewall kører sammen med Windows firewall, deaktivere en af ​​firewalls. Bestem hvis ansøgningen kan nu oprette forbindelse til internettet . Hvis der ingen forbindelse opstår , skal du fortsætte til trin 7. .
    7

    Undersøg program tilladelser i din firewall-software , hvis den findes . Firewalls kan selektivt blokere enhver ansøgning fra adgang til internettet. På firewallens konfigurationsmuligheder eller indstillinger sørge for, at nogen ansøgninger er blokeret fra internettet. Skift indstillinger for at tillade alle programmer for at få adgang til internettet . Gem indstillingerne , og forsøger at få adgang til internettet. Hvis programmet kan få adgang til internettet firewall blokerer det tidligere . Hvis et program stadig ikke kan oprette forbindelse til internettet fortsætte til trin 8. .
    8

    Konfigurer programindstillinger . Hvis nogen programmer stadig ikke kan få adgang til internettet , undersøger de indstillinger og muligheder inden for programmerne. Nogle programmer kan konfigureres til aldrig adgang til internettet. Ret eventuelle programindstillinger , der kan forhindre adgang til internettet. Ikke al software har Internet tilslutningsmuligheder. Gem eventuelle ændringer. Nu er alle ansøgninger bør være i stand til at få adgang til internettet .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges Ophcrack i manuel tilstand 
    ·Problemer med at sende vedhæftede filer 
    ·Sådan Reset øvre og nedre Filtre til en cd-rom 
    ·Sådan Slet Sun2.Rootkit Program 
    ·Sådan Fix Monitor Flicker 
    ·Sådan Erklær Exception Fejl i Java 
    ·Sådan Send Desktop Software til en disk til at sætte …
    ·Hvordan kan jeg Detect en Memory Leak på en computer 
    ·Fejlfinding en Spinning Støj i en computer 
    ·Sådan forbedre Video Performance på min pc 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Find drivere til en Sony USB Web Cam 
    ·Sådan spiller VOB video filer med Windows Media Player…
    ·Hvad er Sbamsvc.Exe 
    ·Trouble Kopiering af filer til cd 
    ·Hvordan man laver en link til et eller to ord i et Face…
    ·Sådan opdatere driveren til en Marvell Topdog 802.11N 
    ·Sådan Konverter AOB til WAV 
    ·Fejlfinding en SoundMAX 
    ·Sådan udskrives en FlexGrid 
    ·Dell Defrag Instruktioner 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com