| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Værktøjer til at opdage problemer på en computer
    Der er forskellige spørgsmål eller problemer med hardware , software og netværk fra tid til anden . Det er nyttigt at forstå og beherske et par enkle værktøjer til fejlfinding til at løse hyppige problemer . Når din computer har problemer, og du ikke kender årsagerne , disse afsløring værktøjer er passende valg. System Information

    System information er en Windows-baseret værktøj, som samler og viser konfigurationsoplysninger for at hjælpe diagnose og løse problemer . Dette værktøj kan hurtigt illustrere de nødvendige data til eksisterende problemer vedrørende de følgende kategorier : System Summary illustrerer main oplysninger om systemet , herunder version af operativsystemet, computerens NetBIOS-navn , modeltype og hukommelse information. Hardware Ressourcer omfatter hardware ressourcer indstillinger såsom direct memory access og hukommelse adresser. Dette værktøj giver også oplysninger om software miljø, komponenter og applikationer . For at bruge dette værktøj , fra Start-menuen klik på "Kør " og derefter indtaste " msinfo32 ". Du kan nu se , at nævnte ordning oplysninger i en åbnede vindue . Klik på de forskellige kategorier for at se påkrævede oplysninger.
    DirectX Diagnostic Tool ( DXDiag )

    DXDiag er en anden Windows-baseret DirectX værktøj, som registrerer og rapporterer oplysninger om DirectX komponenter og drivere installeret på din computer system. DirectX er et sæt af MMS (Application Programming Interfaces API ) som defineret af Microsoft. Dette DirectX værktøj bruges til at vurdere lyd og grafik output og DirectPlay tjenesteydere. For at bruge dette værktøj , skal du klikke på "Start " og " Kør " og derefter skrive " dxdiag ". Der er fire faner i DirectX Diagnostic Tool , herunder "System ", " Display", "Sound " og " Input ". Klik på en fane for at se relaterede oplysninger. "System" viser systemet oplysninger om din computer og DirectX installerede version . " Display" viser oplysninger om grafikkort , display mode og drivere. Den " Sound" fanen viser lydindstilling , mens Input viser de inputenheder og chaufførernes status.
    Registry Mechanic

    registreringsdatabasen i Windows-operativsystemer omfatter oplysninger om, hvordan den hardware og software på din computer køre. Oplysningerne er organiseret og holdt i en liste over databasefiler og vist i et træ format ved registreringsdatabasen redaktører. Selvom du får lov til at redigere registreringsdatabasen oplysninger , behøver du ikke plejer at gøre det, som upassende ændringer kan gøre dit system ned. Registry Mechanic er et godt alternativ redskab til sikker scanning , rengøring og fastsættelse registreringsdatabasen problemer. Windows registreringsdatabasen problemer er en almindelig årsag til Windows krak og fejlmeddelelser. Registry problemer kan finde sted for mange grunde , herunder sjusket afinstalleret programmer og defekte hardwaredrivere . Registry Mechanic kan scanne hele din registreringsdatabasen, afsløre eventuelle ugyldige poster og rapportere de fundne fejl. Du kan derefter forsøge at reparere disse problemer efter sikkerhedskopiering dit system.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes data fra din harddisk på en stationæ…
    ·Sådan Expose den trojanske hest 
    ·Hvorfor Er Netflix Frysning 
    ·Min computer halter Når du spiller musik 
    ·Sådan bruges en Dell Installations cd til min PC 
    ·Hvad sker der med en fil , når det er slettes fra en P…
    ·Sådan Fix en fil Header 
    ·Sådan Burn sange på en Disk 
    ·Hvordan man gør en fuld systemgenoprettelse på en Del…
    ·Sådan Clean Out en Hard Drive & gøre det hurtigere 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ryddes en Dell XP Hard Drive 
    ·Hvordan kan jeg gendanne Windows Vista Password Uden Or…
    ·Sådan Fix en Virtual Memory Error 
    ·Sådan Fix en Broken EPS fil 
    ·Sådan fjernes Trojan Downloader Fakeav.ah 
    ·Sådan tilmelder du dig Msi.dll 
    ·Sådan ændres DVD Format 
    ·Hvorfor har min nye computer kører meget langsomt 
    ·Hvordan at slippe af Fastclick 
    ·Hvordan kan man se Hvis min computer er 32 eller 64 Bit…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com