| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Sådan foretages fejlfinding Toshiba TE2100
  Toshiba TE2100 er en ældre model bærbar computer, men du kan stadig finde det nyttigt. Der er en række problemer, der kan komme op med enhver maskine, er nemme at fejlfinde . Hvis du har problemer , skal du kontrollere at se, om dine problemer falder ind under nogen af disse kategorier. Du vil måske være i stand til at løse dem hurtigt. Instruktioner -software Problemer
  1 p Hvis det program, du kører reagerer , tryk "Ctrl ", "" Alt " og" Del " samtidigt. Dette vil åbne" Task Manager ". < br >
  2

  på " Task Manager ", klik på "Programmer " fanen og " Afslut job " på det program, der ikke svarer. Hvis du stadig ikke kan fortsætte , klik på " Afslut job " på alle andre programmer og genstart din maskine.
  3 p Hvis et vindue popper op , der siger " dit program har udført en ulovlig handling ", klik på " Details " fanen og kopiere og indsætte oplysninger om, hvad skete i Notesblok . Gem denne information , hvis du fortsat har problemer og har brug for at konsultere softwareproducenten.
  4

  for alle andre software problemer , skal du kontakte din software brugervejledningen .

  Power -On Problemer
  5 p Hvis computeren ikke starter, skal du sørge for, at AC -adapteren og strømkablet er korrekt tilsluttet , eller at batteriet er opladet. Hvis maskinen tilsluttes, sørg for, at stikkontakten fungerer, og at AC power lyser. Tryk på " Power" knappen og hold den nede i et par sekunder .
  6

  Hvis computeren starter , men ikke reagerer, når du rammer en nøgle, kan du have en software eller ressource konflikt. Tryk på " Ctrl ", "" Alt " og" Del " samtidigt. Dette bør starte computeren, men vil ikke permanent løse konflikten . Gå til "Start" menuen , klik på " Hjælp og support ", klik "Hardware" og vælg " Fastsættelse af en hardware problem. " Følg anvisningerne .
  7 p Hvis computeren viser en meddelelse, der siger "Advarsel Resume Fejl, " computeren var i standby , og det afladede batteri. Oplad dit batteri i flere timer eller slutte din maskine til en stikkontakt . Du har måske mistet alle data, du ikke spare .
  8.

  Hvis computeren viser en meddelelse , der siger " Non -System disk" eller " Disk Fejl , " fjerne enhver ekstern disk i diskettedrevet . Tryk på en tast for at fortsætte. Hvis dette ikke virker, skal du trykke "Ctrl ", "" Alt " og" Del " samtidigt for at genstarte din maskine.
  Internet problemer
  9 p Hvis din internetforbindelse virker meget langsomt , kan det være forårsaget af forbindelsens hastighed , tid på dagen og populariteten af ​​webstedet . Prøv senere. Hvis du stadig har et problem, skal du kontakte din Internet - udbyder .
  10 p Hvis du kan ikke finde den webadresse, du har skrevet i , sørg for, stavning og syntaks af det er korrekt. Hvis du stadig har et problem, kan hjemmesiden være nede , så prøv senere.
  11 p Hvis din browser kan ikke finde det websted, du bogmærke , kan det være at webstedet er midlertidigt nede , eller er flyttet . Kontroller senere. Check også at se, om siden flyttet til et nyt domæne eller URL .
  hardwareproblemer < br >
  12 p Hvis du ønsker at løse en hardware konflikt på din egen i stedet for at bruge Windows fejlfindingsværktøjet til at hjælpe dig , skal du først deaktivere hardwareenhed , der skaber et problem. at gøre dette, skal du klikke på "Start" menu , "Control Panel ", " Ydelse og vedligeholdelse ", " Administrative Tools ", " Computer Management " og " Device Manager ". Vælg det ikon, der repræsenterer din enhed og klik på " Disable ". Hvis det er en ældre ekstern enhed , skal du fjerne det fra computeren .
  13

  Deaktiver et andet system komponenter og anvende sine ressourcer til den hardware enhed, du netop deaktiveret med "Device manager".
  14

  konfigurere indstillingerne på din enhed, så dens krav ikke skaber en konflikt. der henvises til producentens brugervejledningen for specifikke instruktioner om enhedsindstillinger.
  Power og batteri Problemer
  15 p Hvis vil batteriet ikke oplades , selv når AC -adapteren og strømkablet er korrekt tilsluttet , kan du prøve opladning mens computeren er slukket. Kontroller at se , om den oplader efter 20 minutter . Hvis det stadig ikke virker, så prøv at tage batteriet ud , aftørring kontakterne med en blød klud og sætter den i igen . Sørg for, at det er ved stuetemperatur.
  16

  Hvis batteriet ikke strøm til computeren , så længe den normalt gør , sørg for at det er fuldt opladet før du bruger det . Aflad det helt og derefter oplade det igen. Dette problem kan også opstå, hvis du for nylig har tilføjet en ny enhed, der kræver mere strøm.
  17 p Hvis du fortsat har strømproblemer du måske nødt til at udskifte batteriet.
  disk - Drevproblemer
  18 p Hvis du har problemer med at få adgang til en disk eller hvis filerne synes at mangle , så sørg for du er identificere drevet ved det korrekte navn , dvs om det er A -eller C -drev.
  19 p Hvis du stadig har problemer , skal du køre " Fejlkontrol " på Windows "Start" -menuen. Klik på " denne computer " og derefter højreklikke på den disk, du vil kontrollere. Vælg " Egenskaber". på den boks, der vises, vælger du "Funktioner" og " Undersøg nu ". Vælg de indstillinger, der gælder , og tryk på " Start".
  20 p Hvis din disk synes at køre langsomt, køre Diskdefragmentering. Klik på " Start", "Alle programmer ", " Tilbehør og Systemværktøjer " og " Diskdefragmentering. "

  21

  Hvis nogle af dine filer ser ud til at være blevet beskadiget eller ødelagt , skal du kontakte din software brugervejledningen for at se, hvad det henstiller til fil opsving .
  22 p Hvis du har problemer med at indsætte disken i drevet , sørg for, at drevet er tom , og at du indsætter det ordentligt. også bekræfte, at det ikke er beskadiget .
  23 p Hvis du indsætter disketten , men computeren kan ikke læse det Prøv med en anden diskette . det kan være nødvendigt at udskifte .
  DVD-ROM Drevproblemer
  24 p Hvis du ikke kan få adgang til disken i drevet , skal du sørge drevet har lukket ordentligt og har klikket på plads. disken skal være rent og placeres med billedsiden nedad, og der bør ikke være snavs eller fremmedlegeme i drevet.
  25

  Hvis drevet ikke åbner, når du trykker på udløserknappen , skal du sørge , at computeren er tændt og har strøm. at fjerne en disk , mens computeren er slukket , skal du bruge en lille genstand som en papirclips til at trykke på manuel eject -knap, som er i et lille hul ved siden af ​​den regelmæssige disk - eject-knappen .
  26 p Hvis nogle diske arbejde, og nogle gør ikke , kan du forsøge at køre et program, der er understøttet af din hardware. Check med software manual. du kan måske også være ved hjælp af en lav kvalitet disk , at computeren er i stand til at læse .
  Andre Forskellige problemer
  27 p Hvis du har problemer med dit tastatur , og det giver uventede tegn , sørg at tastatur overlejringer som cursor kontrol og numerisk tastatur er slukket. Du kan fortælle om de er på, hvis deres lys på tastaturet er tændt. at slukke styring af markøren , tryk på " F10 " og "FN" samtidigt. at tænde for den numeriske tastatur , tryk på " FN " og " F11 ". Hvis der stadig er et problem, kan din software være remapping tastaturet. Kontakt din software manual for at se, om det tildeler forskellige betydninger til tasterne .
  28 < p > Hvis du har problemer med displayet , kig ind i disse fælles løsninger. Hvis det er tomt , skal du trykke på en tast . Hvis displayet ikke ser rigtig ud, prøv at justere den i Windows "Control Panel". Brug færre farver, hvis skærmen ser ud til at flimre.
  29 p Hvis du har problemer med lyden , såsom ikke høre nogen lyd fra maskinen , justere lydstyrken . Hvis du bruger højttalere eller hovedtelefoner , sørg for at de er tilsluttet korrekt . Hvis du hører en skinger lyd , kan der være feedback mellem mikrofonen og højttalerne. Skru ned for systemets lydstyrke.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvordan låser jeg en Sony PC DVD-drev 
  ·Sådan fjernes den trojanske Crypt Xpack Gen 
  ·Microsoft XP Diagnostiske Startup Procedurer 
  ·Sådan gendannes Ehshell.exe File 
  ·Sådan finder du skjulte Spyware på en computer 
  ·Hvad betyder Kapring Mean til computere 
  ·Hvordan downloader jeg Pics 
  ·XP Automatic Update Service vil ikke starte 
  ·Sådan Slut Audio mellem en bærbar computer & en HD Sa…
  ·Hvordan at holde din computer i standby -tilstand 
    Anbefalede Artikler
  ·Virkningerne af cigaretrøg på computere 
  ·Sådan foretages fejlfinding Flet i Microsoft Word 2000…
  ·Sådan Konverter Flac til iTunes Lyrics Tags 
  ·Hvorfor er ikke min Screensaver Coming On 
  ·Sådan fjernes ikoner fra en Desktop 
  ·Sådan Lod uden at bruge en Stand 
  ·Sådan får Music Notes på My Display Name 
  ·Sådan slette filer for at gøre en computer køre hurt…
  ·Sådan nulstilles adgangskoden på HP Laptop 
  ·Sådan foretages fejlfinding af en computer der ikke vi…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com