| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan Reset EEE PC
    Eee PC -serien er en yderst tilpasselig række personlige computing netbooks produceret af Asus siden 2007. Designet til studerende og personlig brug forbrugere, Eee PC skibe med enten en brugerdefineret -udviklet Xandros operativsystem ( en version af Linux) eller de mere kendte Windows XP . Asus har designet serien med den viden, at mange af dets brugere vil være nye for et Linux-miljø , og forudsat en fejlsikker metode vende tilbage computeren tilbage til dens oprindelige fabriksindstillinger , hvis noget nogensinde gik galt. Windows XP-brugere har også mulighed for at nulstille deres Eee pc'er , selvom metoden adskiller sig væsentligt . Ting du skal
    Eee PC Support DVD ( kun for Windows XP )
    Windows Installations-cd (valgfrit, kun for Windows XP )
    Genuine Windows-produktnøgle (for Windows XP)
    < br > Vis Flere Instruktioner
    Gendannelse af fabriksindstillinger i Linux
    1 en flash-drev kan holde dine personlige filer og dokumenter sikkert under en nulstilling .

    sikkerhedskopiere alle dine data på et SD-kort eller et andet eksternt mediekort . En fabrik nulstilling af en Eee PC vil slette alle data , tilpasninger eller andre filer , du har tilføjet , siden du fik computeren , da det effektivt vil tørre harddisken rent eventuelle filer undtagen hvad den kom med ud af kassen . Overfør alle dine fotos , dokumenter og andre personlige filer på en flash-drev eller mediekort , før du begynder nulstillingen.
    2

    Sluk for computeren , og tænd den igen. En genstart vil ikke altid arbejde - det skal være helt slukket , og derefter tændes igen. Så snart computeren starter for at tænde , begynder at trykke på " F9 " knappen gentagne gange og i ret hurtig, men ikke nødvendigvis hurtige brand , succession . Fortsæt med at trykke " F9 ", indtil en bare knogler vises med tre muligheder. Hvis computeren begynder at starte , og du ikke ser dette skærmbillede , skal du tænde den igen og tænde igen, og tryk på " F9 " gentagne gange lidt hurtigere end sidste gang .
    3 < p > Vælg den tredje indstilling på skærmen , som hedder " Nulstil til fabriksindstillinger , " ved at trykke på " pil ned " , indtil denne indstilling er markeret, og tryk derefter på "Enter". Dette vil begynde processen med at vende tilbage din computer til den oprindelige software og programmering tilstand, hvor du har købt det. Enhver og alle tilpasninger og personlige filer , du har siden installeret på computeren vil blive slettet , så sørg for at du har sikkerhedskopieret dem alle op forud for valget dette trin. Computeren vil advare dig om denne fare og give en prompt spørger, om du virkelig ønsker at gå videre med nulstilling. Skriv "ja" med små bogstaver , og tryk på "Enter" tasten igen , og maskinen vil begynde at nulstille sig til dens oprindelige fabriksindstillinger . Når det er gjort, som vil tage en simpel minut eller to , tryk "Enter" for at genstarte computeren, og det vil være god som ny.
    Nulstilling med Windows XP
    4. Nulstilling af Eee med Windows er en lidt mere indviklet end i Linux.

    Backup alle dine data på et flash-drev , SD -kort eller en anden ekstern metode . Som med Linux nulstilling procedure , genoprette en Windows XP-pc til dens oprindelige fabriksindstillinger vil udslette alle filer , programmer og dokumenter, der ikke kom med computeren ud af kassen , så du skal sikkerhedskopiere noget du gerne vil holde . Hvis du har Windows XP på din Eee PC , har du flere muligheder for at genskabe det tilbage til fabriksindstillingerne .
    5

    fleste Eee pc'er ikke kommer med et internt optisk drev . Vedhæft et eksternt dvd -drev til en af ​​USB-portene på maskinen , og indsæt Eee PC Support dvd, der fulgte med computeren i drevet. Genstart computeren med DVD i DVD-drevet . Dette vil tvinge computeren til at starte fra dvd i det optiske drev, der automatisk vil starte processen med at genoprette computeren til dens oprindelige konfiguration . Du skal blot følge instruktionerne på skærmen , der ligesom sin Linux modstykke, vil indebære at trykke på " Enter " og /eller skrive "ja" når du bliver bedt om processen vil tage lidt længere tid end med et Linux-miljø .
    6

    Hvis din Windows maskine har en gendannelsespartition , kan det nulstille uden en støtte DVD. Før en reset , deaktivere Boot Booster , en applet , der hjælper Eee boot hurtigere i et Windows-miljø . Genstart computeren , mens du trykker på "F2 "-tasten , indtil BIOS-skærmen popper op , og derefter bruge piletasterne til at navigere til menuen tappen oven mærket " Boot ". Tryk på " Enter" og navigere med piletasterne at deaktivere Boot Booster . Gem denne konfiguration ved at trykke på " F10 " tasten .
    7

    Tilslut en ekstern dvd-eller cd -rom-drev til en tom USB-port på computeren , og indsæt Windows XP-installation disk i drevet. Genstart computeren , og det vil automatisk starte fra dvd-drevet. Skærmen vil bede dig om at trykke på en tast for at starte fra Windows- installations-cd'en. Tryk på en tast for at starte processen .
    8.

    boot processen vil give dig tre valgmuligheder. Vælg muligheden for at oprette en ny installation af Windows XP ved at trykke på "Enter "-tasten. På Windows licensaftalen skal du trykke på "F8 " for at fortsætte . På det næste skærmbillede , vil du få mulighed for at gøre en frisk installation eller bare reparere den aktuelle installation. Tryk på "R " tasten for at reparere installationen , som er mere eller mindre den samme som re- installere operativsystemet. Følg de resterende vejledningen på skærmen og indtast din ægte Windows produkt nøgle, når du bliver bedt om at gøre det, så genstart computeren. Din Eee PC skulle genstarte som om du har for nylig taget det ud af kassen .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix en dårlig CD 
    ·Sådan : Rengøring Procedurerne for en Dell Dimension …
    ·Sådan fjernes LimeWire Pop - ups 
    ·Sådan kører en applikation på en fjerncomputer 
    ·Sådan Reset en Eee PC til fabriksindstillingerne 
    ·Sådan ændres en mus ikon Udseende 
    ·Hvordan man laver en bootbar CD-ROM 
    ·Skrivebordsbaggrund Problemer 
    ·Sådan fjernes Ramdisk 
    ·Sådan Genstart en Dell pc til fabriksindstillingerne 
      Anbefalede Artikler
    ·Den bedste måde at Ship en Open Computer Processor 
    ·Sådan reparere din computer Icon 
    ·Sådan kører et program i XP Mode Brug Vista 
    ·Sådan annulleres administratoradgangskoder på en HP R…
    ·Sådan Flet DBX filer 
    ·Sådan får du adgang F Drive 
    ·Sådan geninstalleres Media Direct 3.5 
    ·Hvad er en Runtime Error 380 
    ·Hvordan til at identificere ukendte kommunikationsproto…
    ·Hvordan at slippe af Thecoolpics.com 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com