| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvordan foretager jeg fejlfinding en computer, der ikke initialisere Monitor og forbliver i standby
    ? Fejlfinding en computer, der har en skærm fast i standby indebærer fejlfinding af hele videosystem. Videoen består af skærmen , video kabel, netledning , grafikkort (også kendt som grafikkort) og indstillinger. Hvis du har mistanke om eller isolere selve skærmen som problemet , skal du kontakte en tekniker . Instruktioner
    Forbindelsesproblemer
    1

    Sluk al strøm til computeren og skærmen. Opgaven er at afgøre, om der er nogen hindring stoppe skærmen fra at kommunikere med grafikkortet og hvis der er uafbrudt strøm til skærmen.
    2

    Afbryd og undersøge netledningen fra bagsiden af overvåge , hvis det er muligt . Undersøg forbindelser til rust, rester eller knækkede ben. Afbryd og undersøge videokabel søger bøjet eller knækket , og elektrisk arrede forbindelser.
    3

    Tilslut skærmens strømkabel , monitor videokabel , og tænd for skærmen. Tænd computeren og se om det løser problemet .
    Opløsning og Video Card Problemer
    4

    Genstart computeren. Når Windows-logoet vises trykke F8 for at komme ind i "Advanced Options" -menuen. Fra menuen vælg " Aktiver VGA -tilstand . " Dette vil indlæse operativsystem med en 640x480 lav opløsning vises på skærmen. Når operativsystemet er indlæst, skal du gå til "Start", "Control Panel" og "Display Settings" og øge opløsningen efter behov. Genstart computeren for at se, om det løser problemet. Opgaven er at fastslå, at skærmen og computeren kommunikerer via grafikkortet.
    5.

    Genstart computeren. Når Windows-logoet vises trykke på F2 for at indtaste BIOS /CMOS -menuen. I BIOS /CMOS menu kontroller, er korrekt identificeret og kommunikere på den rigtige video mode ( VGA, DVI eller DVI -D) . Hvis du foretager ændringer i BIOS /CMOS menuen gemme ændringerne og fortsætte boot processen til at afgøre, om problemet er løst. Målet er at afgøre, om skærmkortet og skærmen er korrekt konfigureret til at arbejde med computeren.
    6

    Åbn computeren, og afgøre, om dit grafikkort er integreret med bundkortet . Hvis integreret lukke computeren , genstarte og besøge hjemmesiden for computerproducenten for at hente og installere de nyeste drivere , hjælpeprogrammer og BIOS-opdateringer til din computer , skærmkort og skærm. Hvis dette ikke løser problemet , skal du bruge din Windows-installation medier til at installere og køre dit operativsystem diagnostiske værktøjer til at afgøre, om du har en defekt integreret grafikkort . Hvis defekt, købe en ekstern skærmkort, du installerer på et af computerens PCI slots efter at have afsluttet afsnit tre og § 4 nedenfor .
    P Hvis dit grafikkort ikke er integreret med bundkortet , skal du fjerne grafikkortet og genindsætter kortet i en anden PCI slot efter rensning af kortets stik ved hjælp af en kontakt renere eller en hvid viskelæder . Genstart computeren for at afgøre, om det løser problemet . Hvis du støder på de samme problemer fra de forskellige PCI slot , kan kortet være defekt . Før du udskifter skærmkortet, geninstallere grafikkort og færdiggøre alle trinene i § 3 og § 4 nedenfor .
    Fejlfinding Strømstyring
    7

    Start computeren og gå til " Start", " Control Panel " og " Strømstyring ". I " Strømstyring " tilpasse din strømstyringsmodel i henhold til dine særlige computing krav . Opret en strømplan at aldrig din skærm i dvaletilstand .
    8

    Indtast din skærms "Display Menu" og tjek af energispare muligheder. Hvis det er relevant , slukke enhver strømbesparende muligheder for at sikre , at skærmen og computeren ikke forsøger at udføre modstridende strømbesparende muligheder.
    9

    Genstart computeren for at bestemme , om det løser problemet . Hvis dette ikke løser problemet , skal du finde skærmens installations medier og geninstallere dine video drivere. Besøg hjemmesiden for både computeren og skærmen fabrikanter og opdatere alle video drivere og hjælpeprogrammer . Flashing af BIOS er også anbefales.
    BIOS og Forsyning opdatering
    10

    Genstart computeren og besøge hjemmesiden for computeren og skærmen fabrikanter.
    11

    Download alle driveropdateringer og hjælpeprogrammer , der gælder for din computer konfiguration. Flash din BIOS for at sikre, at computeren og skærmen er begge kommunikere med de mest aktuelle drivere, hjælpeprogrammer og firmware .
    12

    Genstart computeren for at se, om det løser problemet. Målet er at løse eventuelle konflikter , der måtte være opstået fra en tidligere softwareopdatering, kan have skabt en ressource konflikt med skærm og computer .
    13

    Udskift grafikkortet hvis den er defekt . Alle tidligere skridt uden problemet blive løst indikerer, at grafikkortet er defekt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Problemer trække Screen i Mapblast 
    ·Hvordan kan jeg fjerne Inficerede spyware fra min compu…
    ·Jeg kan ikke afspille noget på Hulu 
    ·Toshiba A135 - S2326 Fejlfinding 
    ·FAQ Om Computer Reparation & opgradering 
    ·Sådan Fix en Missing Ntoskrnl.exe fil 
    ·En langsom forbindelse på en bærbar 
    ·Sådan Test Bruge Conficker Eye Chart 
    ·Hvad er et rutediagram 
    ·Defrag Blade fragmenterede filer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Rip dvd'er til MOV filer 
    ·Sådan deaktiveres msconfig i XP 
    ·Hvordan ændrer jeg et profilnavn i Diktafon 6 
    ·Problemer shuting Down en computer 
    ·Sådan gendannes qua filer 
    ·Sådan Konverter en UAX fil til en MP3 
    ·Sådan Udskift en Compaq bundkort 
    ·105 Fejl navn ikke løst på Broadcom 
    ·Sådan fjernes Creative Opdater driver Utility 
    ·Computer Reparation Jobbeskrivelse 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com