| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan Scan & Reparation DLL filer
    . DLL-filer er små dele af koden, "hjælper" filer af slags, der arbejder inden for Window operativsystem til at skabe en problemfri grænseflade mellem forskellige programmer. Skabt af Microsoft , det . Dll , kendt som Dynamic Link Library , tillod flere programmer til at køre på en gang. Princippet var, at flere programmer delte filer og ressourcer i stedet for hver enkelt bliver en enkelt operation. Den . Dll tjener som et link tillader kørende programmer for at få adgang til samme data og filer på en gang. Trods . Dll betydning , er filer nemt fjernet eller beskadiget . Når de er, kan computerens behandling bremse og nogle programmer vil undlade at indlæse. Selv om ikke alle . Dll-filer er kritiske, nogle gerne win32.dll er nødvendige for funktionaliteten af ​​dit operativsystem. For at forhindre en afbrydelse i computerens drift , skal du installere et register /.dll reparation software på din hardware , en, der jævnligt kører scanninger og reparationer . Dll fejl . Ting du skal
    scanning og reparation software
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Forstå terminologi , før du vælger en . Dll scan /reparation software. . DLL refererer til en samling af små filer af kode, der tjener som bindeled mellem software og data. Registreringsdatabasen, selv om de anvendes i flæng med . Dll, er anderledes. Registreringsdatabasen er hovedsagelig nervesystemet til din computer. Når du forsøger at åbne et program , computeren søger i registreringsdatabasen for at finde , hvor programmet er gemt. Registreringsdatabasen indeholder referencer til indstillinger og værdier for operativsystemet, programmerne , brugerprofiler , dokumenttyper , egenskabsindstillinger indstillinger systemet hardware og porte. Hvis en computer begynder at bremse eller går ned, er det som regel fordi der er en fejl i registreringsdatabasen. Fejl i registreringsdatabasen normalt er forårsaget af strømudfald , downloads og ufuldstændig installation af software. Desuden kan indskrive fejl korrupte . Dll-filer .
    2

    Bemærk fejlmeddelelsen, hvis du får en. En beskadiget eller mangler. Dll betyder , at software du anmoder ikke kan findes. For eksempel betyder et win32.dll fejlmeddelelse den win32.dll fil, som involverer data typer , funktioner , objekter , variabler , konstanter og klasser , der kan bruges til at skabe applikationer til Windows-platformen mangler eller ikke hente data korrekt . Siden win32.dll definerer, hvordan operativsystemet skal fungere , er det en kritisk fil og skal udskiftes eller repareres .
    3

    Installer en top-rated program , der scanner, renser og reparationer registreringsdatabasen og eventuelle beskadigede eller mangler. dll-filer . Mens der er gratis downloads på internettet , er det klogt at læse anmeldelser og vælge et program baseret på funktionalitet snarere end kostprisen. Anmeldere bedømt RegCure det bedste i den samlede præstation . For den gennemsnitlige computer bruger , er det omfattende og let at bruge. Du fortæller programmet , hvor ofte at køre scanninger , programmet klarer resten. Registry Easy vandt anmeldelser i hastighed og dens evne til at reparere registreringsdatabasen og . Dll-filer . Fejl Fix blev vurderet højt for sin enkelhed og evne til at fastsætte registreringsdatabasen og . Dll-filer .
    4

    Lej en computersoftware ekspert eller finde en online virksomhed, der løser din registreringsdatabasen og . Dll fejl eksternt. Selvom omkostningerne kan være meget større end en pakke , mange af disse virksomheder giver ubegrænset service for et års medlemskab. Efter scanning , rengøring og reparation din computer, vil de ofte indeholde software, der scanner og reparationer fremtidige fejl automatisk. Computer Geeks Online er blot en af ​​mange fjerntliggende computer reparation virksomheder. Før man slår sig på én , forskning anmeldelser og vurderinger .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Trojanhorse 
    ·PC Hardware Fejlfindingstip 
    ·Sådan Fix en Cut Line et bundkort 
    ·Sådan åbner NFO filer 
    ·Sådan Block Google Ads Permanent 
    ·Hvordan kan jeg fjerne Babylon From My Toolbar 
    ·Sådan bruges en Dell Installations cd til min PC 
    ·Sådan diagnosticere Bundkort eller Processor Problemer…
    ·Min computer er meget langsom i Loading Apps 
    ·Hvordan får jeg adgang Dell Remote Access 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding pcAnywhere 12.1 
    ·Sådan downloader fra internettet 
    ·Sådan Konverter RAM til MP3 til Mac 
    ·Dell Mouse Problemer & Vista 
    ·Hvordan man åbner en proces i Task Manager 
    ·HP Laptop Re - billede Instruktioner 
    ·Sådan at gendanne systemet uden at logge ind 
    ·Sådan System Genstart en HP Pavilion 
    ·Sådan deaktiveres en Windows Firewall Domain 
    ·Sådan geninstalleres uheld Fjernede Skærmdrivere 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com