| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Min Compaq Presario R3200 ikke starte
  Compaq Presario R3200 understøttes af HP. The Notebook leveres med Windows 2000 eller Windows XP pre -installeret. HP har en række tjeklister tilgængelige online for at hjælpe med fejlfinding og løsning af opstart , boot og performance problemer brugere kan støde på. Besøger hjemmesiden og downloade den gældende Tjekliste tilrådes kraftigt . Det anbefales , at brugeren har retableringsmediet rådighed i tilfælde skal systemet gendannet til sin oprindelige tilstand. Ting du skal
  Compaq R3200 genoprettelsesdiske
  HP bærbare pc'er --- Løsning Start Up og nr. Boot Problemer Tjekliste
  Vis Flere Instruktioner
  skridt at tage Før Fejlfinding Notebook < br >
  1

  Udfør en hard reset af den bærbare ved at frakoble alle eksterne enheder , USB-enheder og mediekort .
  2

  Tag den bærbare vekselstrømsadapteren, og fjern batteriet. Tryk på og hold den nede i mindst 15 sekunder for at rydde CMOS.
  3

  Tilslut kun AC adapteren og ikke batteriet , starte den bærbare computer ved at trykke på power -knappen og se efter LED lys ( blinker eller glødende ) og lyt efter lyden af ​​ventilator og diskdrev kører. Hvis computeren ikke starter normalt begynder de fejlfinding scenarier beskrevet nedenfor.
  4

  Besøg HP hjemmeside og finde, hente og har til rådighed i HP Fejlfindingscheckliste opført i afsnittet Ressourcer i denne artikel. < br >
  Fejlfinding notebook --- fælles symptomer og løsninger
  5

  Seeing ingen LED-lys , kan skærmen er sort, og den bærbare computer starter ikke være en indikation af, at der er et problem med elsystemet. Kontroller at afgøre, om strømkablet er sluttet korrekt til adapteren. Kontroller at afgøre, om AC-adapteren har undladt (normalt forbindelsen er løs) . Kontroller at afgøre, om der er en dårlig strømforbindelse fører til bundkortet eller hvis der er en svigtende komponent på bundkortet.
  6

  Observation glødende LED lys og høre bip lyde fra den bærbare er en indikation af, at kan du blive udsat for en hardware-eller komponent konflikt under opstartsprocessen . Hvis du er fortrolig med bip-koder , foretager de nødvendige handlinger, der er forbundet med den specifikke bip-kode . Hvis du ikke er bekendt med bip koder specifikke for HP eller Compaq notebooks , skal du kontakte en tekniker for yderligere hjælp. (Se reference 1)
  7

  Høring ventilatoren kører, se LED-lys , men ser en sort eller blank skærm angiver, at du kan have en svigtende komponent en konflikt mellem komponenter. Tilslut en ekstern skærm , og hvis det fungerer , så tjek for en dårligt fungerende display på den bærbare computer . Også kontrollere for mislykkede eller dårlig hardware forbindelser , køre hukommelse og harddisk diagnostiske tests ved at genstarte den bærbare computer og skabe den F10 -tasten, når Windows-logoet vises. Følg alle på skærmen leveres af diagnosticeringen . Recover den bærbare computer til dens oprindelige tilstand ved hjælp af din retableringsmedier, hvis alle disse handlinger ikke løser din start-up eller opstart problemer
  8

  Seeing en fejlmeddelelse vises på en sort skærm er en indikation af, at der kan være en firmware og hardware konflikt. Deaktiver Autorun-funktionen i operativsystemet ved at følge specifikke instruktioner i HP Tjekliste . Opdatere BIOS , firmware og hardware som anvist af din brugervejledning eller HP Tjekliste . Hvis du ikke er i stand til at opdatere BIOS , firmware og hardware, gendanne din bærbare computer til dens oprindelige tilstand og besøge HPs websted for opdateringer til geninstalleret drivere, hjælpeprogrammer og BIOS .
  9

  Visning en fejlmeddelelse på en blå skærm er en indikation af, at der kan være en konflikt, når operativsystemet indlæses drivere eller tjenester. Skriv ned den specifikke fejlmeddelelse og besøge HP hjemmeside og finde løsninger på den specifikke fejlmeddelelse . Deaktiver Autorun som tidligere beskrevet og udføre de beskrevne operationer for at løse fejlmeddelelsen. Hvis dette ikke løser din start-up eller boot problemer bruge dine til at retablere den bærbare computer til dens oprindelige tilstand og opdatere alle geninstalleret drivere, hjælpeprogrammer og BIOS.

  Visning af Windows-logoet skærmen, men den bærbare undlader at run er en indikation af, at der er en konflikt ved indlæsning services eller programmer . Igen, deaktivere Autorun-funktionen og følge fejlfindingsprocedurerne beskrevet i HP Tjekliste .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Fix Broken registreringsdatabasefilerne 
  ·Hyppige fryser og USB spørgsmål 
  ·Sådan Reparation Keyboard Tastatur 
  ·Hvorfor har min laptop Frys Up når Going Into Standby 
  ·Sådan installeres et SSL-certifikat ISA 2006 
  ·Sådan Clean Fælles filer 
  ·Sådan foretages fejlfinding en Doc 
  ·Hvad er årsagen Mine Dell XPS M140 til Frys Med en blå…
  ·Sådan foretages fejlfinding Video Problemer i Windows …
  ·Hvordan at finde ud af, hvem der blokerer dig på MSN 
    Anbefalede Artikler
  ·Min HP Printer Ink Cartridge Vil ikke Juster 
  ·Sådan gendannes en gateway system uden cd 
  ·Min Volume Control Slider vil ikke arbejde 
  ·Tips til at forbedre hastigheden af pc'er 
  ·HP DV4000 Laptop Fejlfinding 
  ·Sådan fjernes Win32 Removal-værktøj 
  ·Sådan Boot Log startprocessen i Windows XP 
  ·Sådan fjerner jeg Worm Nuwar 
  ·Sådan foretages fejlfinding af Windows XP Kør kommand…
  ·Fordele ved Computer Vedligeholdelse 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com