| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan Reparation Setup.exe
    installation af software -programmer er sjældent en et-trins proces . Et enkelt program kan have mange komponenter, der skal installeres sekventielt . Setup.exe er en eksekverbar program, der fungerer ved at spore og aktivere hver komponent af et program , som det er installeret , bygger på små portioner af kode eller . Dll s ( Dynamic Link Libraries ) for at udføre denne opgave. Flere programmer, bl.a. setup.exe, stole på den samme . Dll er at udføre forskellige opgaver. Men disse små kodesekvenser bliver ofte ødelagt, deaktiveret eller slettet helt , når et bestemt program er afinstalleret , hvilket gør det umuligt for setup.exe at udføre. En geninstallation af programmet eller en søgning efter de savnede. Dll fil bør forsøges , før konfrontere registreringsdatabasen problemer . Ting du skal
    Windows-operativsystemet
    Vis Flere Instruktioner
    Fejlfinding Installer /Fjern
    1

    afslutte programmet installation og slette den downloadede program. Download programmet igen og forsøge at geninstallere for at erstatte manglende filer, der kan være blevet sprunget over under en tidligere installation.
    2

    Luk webbrowseren til at arbejde offline, hvis geninstallationen mislykkes . Deaktiver eventuelle antivirusprogrammer og firewall -programmer , der kan standse installationen, og gentag installationen eller bruge " reparation" funktion, hvis det er tilgængeligt. Aktiver AV software og firewalls , før adgang til internettet.
    3

    Åbn " Logbog " for at inspicere Windows loggen for fejl, der måtte have fundet sted i de seneste installerer eller afinstallerer, eller rapporter fra manglende . dll -filer . For Windows XP , er det Logbog ved at klikke på "Start "> "Kontrolpanel" > " Ydelse og vedligeholdelse " > " Administrative Tools " og dobbeltklikke "Computer Management" > " Logbog ". Andre Windows-versioner bruger lignende veje.
    Finde og erstatte en manglende dll fil
    4

    Open "Søg " fra Windows "Start" menuen og skriv filnavnet den mangler. dll fil . Medtag skjulte filer og systemfiler i søgningen for at finde filen i et andet program mappe.
    5.

    Gentag søgningen, hvis det ikke lykkes , på en anden computer ved hjælp af samme operativsystem eller Windows-versionen . En version mismatch af . Dll kan ødelægge filen på en computer , men en intakt version kan hentes fra en computer med samme operativsystem .
    6

    Søg online. Dll databaser for en umodificeret udgave af mangler. dll . Hent filen , der svarer til Windows OS på computeren med den manglende fil .
    7

    Åbn programmet mappe programmet med den manglende fil , og kopiere . Dll fil til mappen. Alternativt , skal du åbne "Windows " mappen og indsætte . Dll -fil i " system32 " mappe . Genstart computeren.
    8

    Download og installere en registreringsdatabasen renere program, hvis geninstallation eller udskiftning af mangler. Dll-filer er mislykkedes. Opret en sikkerhedskopi af systemet , når du bliver bedt om , og køre en fuld registreringsdatabasen scanning efter alle på skærmen .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Basic Teknisk beskrivelse af, hvordan en Backdoor Troja…
    ·Sådan Test for malware 
    ·Sådan foretages fejlfinding IRQ konflikter 
    ·Hvordan man laver en langsom Downloading computer Into …
    ·Sådan Sørg ingen har hacket Into My Laptop 
    ·Malware Defense : computernedbrud , når Åbning fejlsi…
    ·Sådan Debug Runtime fejl 
    ·Sådan geninstalleres en Toshiba Satellite A10 
    ·Mit OpenOffice sidder fast i Recovery mode 
    ·En API Fejl i Adobe Acrobat Pro 6.0 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Konverter en RealPlayer fil til en MP3 
    ·Hvorfor vil Øresund på min computer Arbejde 
    ·Hvordan kan jeg Fix en scriptfejl i Internet Explorer 
    ·Hvordan at reparere en Crashed Toshiba Laptop 
    ·Kan jeg Undelete My System Når jeg har slettet min Par…
    ·Hvordan at identificere et trådløst Chipset 
    ·Sådan Maksimer virtuel hukommelse 
    ·Sådan køres DLL som en Application Error Fix 
    ·HP Printer Services vil ikke åbne 
    ·Spørgsmål at stille, når de køber en computer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com