| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan foretages fejlfinding en HP Pavilion
    HP Pavilions konsekvent kurs på toppen af pålideligheden skalaen ifølge ConsumerReports.org , men det betyder ikke, en dag noget, der ikke kommer til at gå galt. Fejlfinding Pavilion desktop kan løse problemet , og du kan undgå at sidde i venteposition eller venter på at chatte med HP teknisk support. Du kan spille detektiv og opsøge de spor, som vil hjælpe dig med fejlfinding af computerens hardware eller systemsoftware. Ting du skal
    dåse komprimeret luft
    Philips skruetrækker
    Lommelygte eller forlygte
    Vis Flere Instruktioner
    Hardware fejlfinding
    1

    Kontroller, at computeren er tilsluttet en aktiv strømforsyning og at monitoren har strøm og er tilsluttet systemet. Kontroller, at den lille lys på strømforsyningen på bagsiden af sagen er tændt, og ventilatoren kører .
    2

    Kobl computeren fra strømforsyningen. Åbn sagen ved at løsne den store Phillips skruen på bagsiden af sagen. Brug dåse trykluft med dyse til at blæse ud alle støv og mulige dyrehår akkumulere inde i sagen . Spray luft på CPU og strømforsyning fans.
    3

    Rør ved metallet sagen at aflade eventuel statisk elektricitet. Kontroller hver tilslutning stik på harddisken (e ), DVD -drev (r) , og bundkortet til at sikre, at hver er stramt siddende i sin beholder. Tjek både data og strømkabler . Kontroller placering af hukommelseskort og perifere kort, såsom fax /modem og grafikkort, hvis det er installeret . Sørg ledning fra afbryderen er sluttet til bundkortet samt strømforsyningen. Sæt dækslet og forbinde til magten.
    4

    Tænd for computeren, og kontroller, at lyset på forsiden er tændt og skifter fra gul til blå. Hvis afbryderen lys forbliver mørkt , problemet er med strømforsyningen , og det skal være nulstillet eller udskiftet. Nulstil strømforsyningen, hvis grønt lys blinker , eller hvis ventilatoren ikke kører. Tag netledningen . Med maskinen unplugged , holde fronten afbryderen nede i fem sekunder , frigivelse . Skub spænding skifte til den modsatte position og tilbage for at sikre det også sidder i den korrekte spænding . Tilslut og tænd for computeren. Hvis systemet ikke vil starte op , udskifte strømforsyningen .
    5. p Hvis den forreste power lyser blåt , lytte efter en lang enkelt bip eller en hurtig dobbelt bip . Hvis dette høres , er problemet med den primære harddisk . Gentag trin 3 for at dobbelt-tjekke data og strømkabler . Sæt Recovery Disk i DVD-drevet . Sluk for computeren , vent et par minutter og magt tilbage op med Recovery Disk i DVD-drevet . Når HP-logoet vises, tryk på og hold F5 funktionstasten for fem til 10 sekunder for at få adgang til Windows opstart skærm med valgmuligheder . Kort efter -logoet , vil en sort skærm med almindelig bogstaver vises tilbyde flere startindstillinger.
    6

    Vælg "Command Mode" valgmulighed. Skærmen vil være blank med navnet på det dvd-drev, som regel D: eller E: , og viser som [ Drev ] : \\ . Indtast bogstavet på den primære harddisk , normalt C: , og tryk retur . Hvis skærmen viser C: \\ , problemet er med operativsystemet software. Hvis den returnerer en "Not læsning Drev C: \\ " . Fejlmeddelelse , problemet er med harddisken , og det skal udskiftes
    Operating System Fejlfinding
    7 < p> Tænd computeren, og tryk F5 under HP-logoet skærmen for at åbne Windows opstart skærm med valgmuligheder . Vælg "Windows fejlsikret tilstand. " Lad systemet helt indlæse til Windows-skrivebordet . Luk ned normalt. Genstart computeren. I de fleste situationer vil det rydde problemet med operativsystemet.
    8

    Sluk for computeren , hvis systemet hænger på reboot til en normal Windows opstart , og genstart computeren i fejlsikret tilstand. Vælg Start- knappen Menu , i " Søg efter programmer og funktioner " nederst i menuen , skriv " Systemgendannelse " og tryk "Enter".
    9

    Vælg " Anbefalet gendannelsespunkt " hvis dato og tidsstempel er tidligere end den kendte gang, systemet problemerne startede . Klik på "Næste " og følg vejledningen på skærmen for at gendanne systemet . Når instrueret , skal du genstarte computeren. Hvis den anbefalede gendannelsespunkt er tid stemplet senest starten af ​​problemerne , pick "Vælg et andet gendannelsespunkt " radio-knappen og følg vejledningen på skærmen for at vælge en alternativ gendannelsespunkt. Efter genstart , hvis problemet fortsætter fortsætte fejlfindingen .
    10

    Sæt Restore Disk i DVD-drevet . Sluk for computeren , og vent cirka et minut . Tænd og computeren vil starte med operativsystemet på Restore Disk . Vælg " Reparer Windows" valgmulighed. Læs omhyggeligt vejledningen på skærmen for at undgå at overskrive indstillinger og andet installeret software poster i registreringsdatabasen . Genstart , når instrueret . Hvis dette ikke løser systemfejl, kan en geninstallation være påkrævet. Hold Restore Disk i DVD-drevet , og slukke for computeren .
    11

    Tænd computeren med Restore Disk i DVD-drevet , og følg vejledningen på skærmen for at geninstallere Windows. Følg omhyggeligt retninger for at bevare data i mappen Dokumenter. Alle applikationssoftware indstillinger og poster i registreringsdatabasen vil gå tabt i løbet af en geninstallation , men selve softwaren vil forblive på harddisken. Genstart , når instrueret , hvilket vil ske flere gange under reinstallation af Windows. Alle applikationssoftware skal repareres eller geninstalleres .
    12

    Geninstaller applikationssoftware ved at indsætte originale diske i DVD-drevet . For de fleste større software , hvis ansøgningen er stadig på computerens harddisk , vil en "Repair " valgmulighed blive tilbudt , når installationsprogrammet starter kører. Hvis en reparation mulighed ikke er givet , vil programmet skal installeres som om det var nyt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Genstart en Compaq Computer 
    ·Sådan gendannes en tabt optisk disk driver 
    ·Sådan aktiveres Min 4870X2 Crossfire 
    ·Hvordan kan jeg Fix My Computer , der viser symboler i …
    ·Hvordan jeg fejlfinding Wireless for Time Warner 
    ·Hvordan kan jeg se, om min RAM Chip er Bad 
    ·Nye Toshiba Laptop Installation Problemer 
    ·Hvordan foretager jeg fejlfinding Autoklave 
    ·Hvordan til at dekorere et foto Tilslutning til Faceboo…
    ·Sådan åbner Jobliste Manuel 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Konverter WAV til WMA Lossless 
    ·Hvordan jeg fax med XP 
    ·Sådan Fix Jobliste fejl 
    ·Sådan Konverter Audio EXE til WAV 
    ·Er lodret synkronisering Better On eller Off 
    ·Sådan Fix en Windows Vista Sidebar 
    ·Sådan Reparation en Acer Travelmate 2201 Laptop 
    ·Sådan fjernes Microsoft Data Access Components 
    ·Sådan fjernes MSASCui.exe 
    ·Hvordan du ændrer en RPC service konto 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com