| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Opdatering til Windows XP Alternativer
  Hvis du ønsker mere kontrol over, hvad opdateringer bliver downloadet til din Windows XP, behøver du ikke at gå gennem Windows Update . I stedet kan du bruge tredjeparts programmer, der tillader dig at vælge dine opdateringer . Disse websteder kan også være nyttigt, hvis Microsoft ikke længere at yde nogen form for støtte til din version af Windows. Alle disse værktøjer er gratis at bruge. CTUpdate

  dette værktøj kan du få opdateringer til din Windows XP-system uden at skulle gå online. Det gør den ved hjælp af Wget . Wget (World Wide Web får) er et software program , der søger efter information og henter det. Wget downloads oplysninger ved hjælp af følgende protokoller: FTP (File Transfer Protocol) , HTTP ( HyperText Transfer Protocol) og HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure ) . Når Wget opnår opdateringer fra Microsoft -webserver, vil CTUpdate hente denne information og brænde den til enten en CD eller DVD . Du er simpelthen nødt til at indsætte disken i din maskine, og så er du bare nødt til at navigere til disken på din maskine. Der vil være følgende eksekverbar fil på disken : updateinstaller.exe . Dobbeltklik på dette , og lad den køre . CTUpdate vil derefter køre og installere alle de opdateringer , og det vil genstarte når det er gjort . Dette værktøj giver dig mulighed for ikke kun at få de opdateringer, men det beskytter dig fra at blive hacket , mens du er online. Den er kompatibel med Windows 2000 , 2003, XP , Vista og 2008.
  WindizUpdate
  p Dette er en Mozilla Firefox browser add -on , og det vil ikke køre i Internet Explorer. Du er nødt til at hente add-on til Firefox, genstart Firefox og derefter programmet vil søge på din computer for manglende opdateringer . Dette værktøj vil kun installere de nyeste opdateringer, men det vil ikke hente dem, der kunne være potentielt farligt for dit system. Værktøjet indsamler ikke personlige oplysninger om dig, og det vil kun installere de opdateringer, du vil tilføjet. Dette værktøj er kompatibel med alle versioner af Windows , herunder rigtig gamle systemer som 95 og NT 4.0.
  Autopatcher

  Dette værktøj er kompatibel med Windows 2000, 2003, XP og Vista , og det viser de seneste opdateringer af en bred vifte af applikationer og systemer. Det vil også vise opdateringer elementer i registreringsdatabasen . Det vil scanne din computer for at afgøre, hvilke opdateringer matcher din computer system, og derefter disse vil blive rapporteret på en liste format. Du skal blot vælge dem, du gerne vil installeret , og vælg derefter "Anvend " for at begynde at downloade disse rettelser .
  WUD

  Windows Update Downloader ( WUD ) er kompatibel med Windows 2000 Pro , Server 2003, XP og Vista. Dette værktøj bruger en grafisk brugergrænseflade (GUI ), som viser alle de nyeste Windows downloads. Du behøver ikke at vide, hvordan man skriver eller køre kode for at bruge GUI , du simpelthen nødt til at klikke på det relevante ikon . Programmet vil udskrive en liste over de opdateringer, og du behøver kun at vælge dem , du ønsker installeret. Afhængigt af dit system, kan du nødt til at hente yderligere filer og værktøjer til at køre dette program.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Fix Video Buffering Reset i en Windows XP comput…
  ·Problemer med Rundll i XP 
  ·Sådan foretages fejlfinding en HP Pavilion Monitor f19…
  ·Sådan Fremskynde en langsom computer 
  ·Sådan Fix XP lydproblemer 
  ·Hvordan laver jeg en Boot CD fra min XP computer 
  ·Hvorfor er Rundll32 Ikke i orden 
  ·Sådan Løs Generic Host Win32 
  ·Sådan kontrolleres en Computer Diagnostic 
  ·Hvorfor Scroll Bar forsvinde på nogle websider 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvordan at finde ud af hvad Bit din computer er 
  ·Sådan bruges Windows Installer Clean Up Utility 
  ·Min XP Task Bar vil ikke vise 
  ·Sådan Gør din Windows XP-pc Start Hurtigere 
  ·Sådan gendanne slettede Jump Drive Files 
  ·Sådan Fix Copy Paste til Windows XP 
  ·Den venstre knap er deaktiveret på My Acer TouchPad 
  ·Sådan bruges en NPH Proxy 
  ·Hvor hen til Reset Canon printere at rydde Ink Waste Ta…
  ·Hvordan laver man en HP Computer Run Faster 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com