| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan Fix en Really Slow Computer
    En langsom computer normalt tager for lang tid at skifte skærme , til at oprette forbindelse til internettet eller den indledende opstart tager længere tid end det burde. Der er mange mulige årsager, herunder en virus , eller ved hjælp af alt for mange samtidige ressourcer til RAM-hukommelse til rådighed eller spyware , som sender private data. Måske har du en hardware problem som en løs lodning eller et problem med internettet. Der er hurtige og nemme muligheder for at prøve med dit styresystem uden at investere en masse penge . Instruktioner
    1

    Fjern eventuelle cd'er eller dvd'er fra deres bugter og kontrollere, at du kan starte dit operativsystem korrekt . Hvis den ikke starter op normalt , under forudsætning af en Windows-baseret system , skal du lukke den ned og genstarte , mens du holder på "F8 "-tasten under opstart sekvens for at nå opstart muligheder, hvor du vil vælge " Safe Mode " for at få dit grundlæggende system, der kører .
    2. operativsystemet harddisk kan lide ekstra , ubrugte plads til at bytte og gemme filer .

    Vælg " Denne computer" fra skrivebordet eller venstre klikke på "Start ". I " My Computer" skærm , find "Local Drive (C :) ", og se på den samlede størrelse og den ledige plads . Den frie rum skal være mindst en tredjedel af den samlede størrelse . Hvis du har mindre end minimum 25 procent af ledig plads , skal du slette nogle af de gamle filer, ubrugte programmer eller spil.
    Fotos 3

    Klik på " Start", " Alle programmer ", " Tilbehør ", " Systemværktøjer "og" Diskoprydning. " Dette værktøj vil give dig et valg af hvilke unødvendige filer at slette . De fleste filer er kategoriseret som midlertidig kan normalt blive slettet .
    4 Ekstra RAM hukommelse er en relativt billig måde at tilføje hastighed.

    Højreklik på "Denne Computer" og derefter til venstre klik på " Egenskaber". Mængden af ​​RAM hukommelse vises nederst . Dette nummer er en stor bidragyder til hastighed og effektivitet. Selv om en Windows -computer kan fungere med en simpel 512 K RAM -hukommelse, sofistikerede programmer kræver mindst 2 GB RAM til at køre problemfrit. Jo mere fart og forviklinger der kræves for et program , jo mere RAM-hukommelse , du får brug for.
    5.

    Luk alle åbne programmer, og start din anti- virus program til at køre en fuld - system scanning. Hvis du ikke har en, installere og køre en af ​​de mange gratis downloads til rådighed til rådighed på internettet . Der er tusindvis af virus, der kan knytte til en e -mail eller program, der vil opholde sig i din computer og skabe ravage så subtil , kan du aldrig anerkende et problem.
    6

    Åbn et anti- spyware-software. Hvis du ikke har en, downloade og installere en af ​​de top- kendte programmer . Spyware kan opholde sig i dit system og sende små bidder af information om dine tastetryk, Internet aktivitet og præferencer. Disse gør det muligt skrupelløse annoncører til at invitere sig selv ind i din computer verden .
    7

    Start "Disk Defragmenter " nytte placeret på "Start ", " Alle programmer ", " Tilbehør " og "System Tools" i din hovedmenu . Vær sikker "( C :) " er fremhævet, og klik på " Defragmenter ". Dette kan tage lidt tid . Den nytte vil flytte filer til en mere effektiv informationsstrøm .
    8

    Power ned og genstart computeren . Check for de forbedringer , du søgte. Hvis der stadig er problemer, og du huske, at det syntes at være en pludselig nedgang i performance, så prøv " Start", " Alle programmer ", "Tilbehør ", " Systemværktøjer ", "Systemgendannelse" og gendanne din computer til en tidligere dato når du ved, at det fungerer godt . Denne noget glemt værktøj er praktisk, når din computers ydeevne er mærkbart reduceret, og du ikke er sikker på hvorfor.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding en Doc 
    ·Sådan Reparation en AI-fil 
    ·Sådan Udeluk Paths i McAfee AntiVirus 
    ·ThinkPad baggrundsbelysning Procedurer 
    ·Acer Aspire One kan ikke oprette forbindelse til intern…
    ·Windows XP Diagnostic Reparation 
    ·Mine Dell Inspiron 531 Kun Bip & starter ikke 
    ·Sådan omformatere en computer uden lyd 
    ·Sådan Reparation Bootmgr Med Linux 
    ·Sådan omformatere en Acer Aspire Computer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Skift standardindstillinger JPG fil ikoner i Vis…
    ·Sådan fjernes Alcohol 120 % Toolbar 
    ·Sådan Fix en Droppet bærbar computer med en skærm, d…
    ·Sådan Clean urin fra en bærbar 
    ·Sådan fjernes Winlogon Virus 
    ·Sådan Fix en CD-drev , der holder popping ud på min L…
    ·Hvordan man laver en Desk Icon Ud af en JPEG 
    ·Browser vil ikke se Internet Alligevel Outlook Works 
    ·Sådan fjernes Webroot Toolbar 
    ·Quicktime Player vil ikke starte 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com