| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Video Sync Issues
    video-optagelser indeholder typisk lyd, eller lyd , sammen med videobilleder. Hvis du optager din video optagelser på en forbruger videokamera , er lyd og video normalt registreres sammen på båndet , disk eller andre medier, der anvendes til at indfange video-optagelser. Lyden er " i sync " med videoen , så hvis du ser nogen tale i videoen, de ord passer til bevægelsen af personens læber. Video - sync problemer opstår , når lyden ikke passer til videoen. Dette kan være forårsaget af en række faktorer . Uoverensstemmende Frame Rate

    Når du optager video-optagelser er billeder optaget i flere på hinanden følgende frames. En ramme er som en stadig fotografisk billede, registrerer kameraet flere rammer hvert sekund. Hvis dit kamera optager ved hjælp af NTSC ( National Television System Committee ), der anvendes i USA , registrerer det 29,97 . PAL ( Phase Alternate Line) -system, der anvendes i Europa, registrerer 25 frames per sekund. Når du optager video optagelser til en computer til redigering, kan du adskille lyden fra video og gemme lyd og video som forskellige filer. Du ønsker måske at gøre dette, hvis du tilføjer effekter til lyd-og videodata . Hvis du konverterer video billeder fra NTSC til PAL, du effektivt forkorte køretiden for hele videoen , da denne proces fjerner frames fra hver anden af ​​NTSC optagelser for at skabe PAL-standarden . Hvis du derefter tilføje det originale lydspor , som er optaget ved 29,97 , vil lyden komme gradvist ud af sync med videoen. Altid konvertere lyd og video sammen for at holde dem i sync .
    Forkert Sample Rate

    Når du optager lyd med video , lyden optaget med en sample rate udtrykt i hertz ( Hz ) . Videokameraer og andre audio - optageudstyr typisk optage med en sample rate på 44.100 eller 48.000 Hz . Når du opretter et nyt projekt i en video - redigering program , kan du indstille audio sample rate , der anvendes i projektet. Hvis du opretter et projekt med en lyd sample rate på 44.100 Hz, men din lyd var faktisk indspillet på 48.000 Hz , vil din lyd gradvist får mere og mere ud af trit med din video , som du spiller det . Den redigering program tager de første 44.100 prøver fra det første sekund af din lyd , anvender dem til det første sekund af projektet , og de resterende 3.900 prøver rullet over i det næste sekund . Dette sker for hvert sekund af optagelserne , så lyd og video får gradvist ud af sync med hinanden. Oprette projekter med prøven , der anvendes , når du optager din lyd .

    Forkerte Tidslinier

    videoredigeringsprogrammer , er audio-og video- data vises i en vinduet er kendt som en tidslinje. Forestil dig din video som en fysisk filmstrimmel , tidslinjen er som at have filmstrimlen rullede og strakte vandret foran dig . Det redigering program har separate tidsfrister for video og lyd , den ene oven på den anden . Hvis du har optaget din lyd og video separat, skal du matche dem op i redigeringsprogram tidslinjer . Dette er grunden til professionelle filmfolk bruge en tavle , eller klaptræ . Når du bruger en tavle , kan du matche den nøjagtige frame hvor Clapper rammer skifer med lyden det gør i lydoptagelsen. Hvis Clapper lyd og video er synkroniseret , hele video og lyd på tidslinjen er synkroniseret for den pågældende optagelse.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvorfor har min Monitor Ophold i dvaletilstand 
    ·Sådan spiller Real Media Uden RealPlayer 
    ·Online Security Awareness Training 
    ·Hvad er Trojan Horse Generic8 
    ·Sådan Løse problemer med cd-og dvd-rom- drev 
    ·Sådan Start Recovery på Vaio Desktop 
    ·Hvad skal man gøre , når Spyware Doctor hjælper ikke…
    ·Sådan foretages fejlfinding IP Telemetri 
    ·Sådan slettes et ikon, kan ikke gå ind i papirkurven 
    ·Vil et bundkort Pass Med et Dead CMOS batteri 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix Server 2003 Lsass.exe status Code 128 Fejl 
    ·Min computer siger ikke kan starte Windows 
    ·Hvordan til at overføre billeder og iTunes til en ny c…
    ·Hvordan man laver en 2003 Standard Server bruge mere en…
    ·Sådan Fix en bærbar Cyklisk Redundans Check 
    ·Sådan Clean Up en langsom Windows-computer 
    ·Sådan fjernes den trojanske AV Alert 
    ·Sådan Konverter en lydfil til WAV 
    ·Hvad Er Persistens Module 
    ·Sådan køres Scandisk ved start 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com