| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvad er årsagerne til en computer kører langsomt
    ? Computere virkelig er en af ​​de vidundere af moderne liv. Men nogle ting er så frustrerende som en computer, der ser ud til at krybe sammen i stedet for at arbejde effektivt. Mange spørgsmål have en indvirkning på , hvor hurtigt din computer udfører opgaver. Nogle er farlige , og andre er ikke . Læs producentens materialer til din computer og operativsystem for at begynde processen med fejlfinding, som hvert system fungerer lidt anderledes. For mange programmer

    Af alle de grunde computere kører langsomt, kører for mange programmer på samme tid er højest på listen , ifølge Colby - Sawyer College. Desværre kan du ikke vide hver program, der kører , nogle gange programmer er skjult , og er designet til at køre hver gang din computer kører , uanset om du vælger at køre dem. Nogle programmer installerer automatisk andre ikke-forbundne programmer på din computer uden din viden, og dem er ofte designet til at køre hver gang computeren er i drift. Tjek dit system til at lokalisere alle programmer, der kører . Du må ikke se dem alle, så sørg for at " unhide " skjulte programmer. Denne proces er forskellig fra det ene operativsystem til et andet. Det er ikke usædvanligt at finde dobbelt så mange skjulte programmer som utilslørede . Vær sikker hver uønsket program er ikke en nødvendig bestanddel af en anden , før du lukker programmet eller afinstallere det .
    Spyware og Vira

    Spyware og vira er normalt installeret hemmeligt . Spyware sætter sig til at køre automatisk. Computeren opfanger ondsindet spyware og virus fra en række steder som usikre websteder og har fremsendt e-mails , forklarer Bedste Security Tips . Videresendte emails er dem, der indtaster din indbakke med " Fwd " som en del af emnelinjen. Når man ser , har det som regel fundet vej gennem hundredvis eller endda tusindvis af andre computere , før de når din, picking up skadeligt indhold på en lignende måde , som du forkølet . Også, spyware og virus tider bevidst knyttet til denne type e-mail . For at være sikker, skal du ikke åbne fremsendt e-mails, uanset hvem sender dem til dig. Spyware og virus knytte til en af ​​dine programmer, og til sidst nå computerens operativsystem, hvor det skaber meget mere skade . Spyware og virus fjernelse software er tilgængelig i elektronikforretninger for køb. De opdage og karantæne eller fjerne ondsindet indhold , før det har en chance for at knytte til og forgrene sig gennem dit system .

    Andre grunde

    En langsom computer isn 't nødvendigvis bombarderet med alt for mange programmer , ondsindet spyware eller virus. Nogle gange, computere synes at køre langsomt , fordi systemet er forældet eller der ikke er nok hukommelse. Måske din forbindelse hastighed er langsom på grund af dårligt vejr , ved hjælp af dialup stedet for bredbånd eller DSL eller det websted, du ønsker at se er en masse trafik , forklarer Microsoft. Ældre computere virker langsom, selv hvis de er i perfekt stand. De har ikke nok ressourcer til at køre nyere software eller adgang til visse hjemmesider. Kontrollér computerens specifikationer for at se, om din accepterer opgraderinger. Nogle computere er opgraderes af brugeren derhjemme, og andre kræver en professionel til at gøre arbejdet. Til sidst, de fleste computere overlever deres nytte , og skal udskiftes .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres proceslinjen Tilbage til et billede 
    ·Sådan Put Baby billeder på computeren 
    ·Sådan får Gold Drage udstyrer i MapleStory 
    ·Sådan Clear Statistik på Norton 
    ·Sådan Fix My computer derhjemme 
    ·Fejlfinding: Kan ikke få adgang til nogle af mine favo…
    ·Sådan foretages fejlfinding en Hard Disk Data Cable 
    ·Hvorfor har min computer Chirp Ligesom en Cricket 
    ·Hvad der skal slettes under Disc Oprydning 
    ·Hvordan kan jeg Smør My Flight SIM Yoke 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man kan montere en disk til min computer 
    ·Sådan fjernes Forældet Device Drivers fra computere 
    ·Toshiba Recovery Funktion 
    ·Hvordan blokerer jeg Third- Party Internet Sites 
    ·Sådan Clear My Clip Board 
    ·Sådan Luk Messenger Service Off 
    ·Hvad er HTTP Error 403 
    ·Opdateringer ikke installerer på min computer 
    ·Sound ikke arbejder på en Dell-computer efter installa…
    ·Sådan gendannes nylig slettede filer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com