| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Microsoft Exchange 2003 Server Management Tools
    Windows Exchange Server 2003 var den opfølgende produkt til Windows Server 2000 , men denne version kom med overlegen sikkerhed funktioner og ydeevne . En Exchange-server er en mail-tjeneste rettet mod erhvervskunder. Administrator værktøjer til denne server versionen hjælpe it-administratorer at overvåge effekten af ​​Exchange server , vist mapper inden e-mail konti og overvåge e-mail konti . Alle disse værktøjer kan downloades gratis, hvis de ikke er installeret i øjeblikket. Management Pack Configuration Wizard

    Management Pack Configuration Wizard giver brugerne en grafisk brugergrænseflade ( GUI ), som er en måde for administratorer at interagere med programmer og hardware -systemer via både skrive og billeder. Denne GUI kan bruges til at organisere og manipulere Exchange 2000 og Exchange 2003 Management Pack . Denne pakke giver brugerne mulighed for at foretage fejlfinding email bokse , check på systemets effektivitet og holde styr på e-mails.
    Exchange Server MSSearch Administration Tool

    MSSearch Administration værktøj blev skabt for at hovedsagelig håndterer fuldtekstindeksering , som er en måde at søge dokumenter og databaser , der er indeholdt på en computer -system , herunder servere. Dette værktøj kan bruges til at udføre søgninger eller for at stoppe den aktuelle liste over data, der findes på den fulde tekst indeks . Den kan også bruges til at kontrollere, om den aktuelle tilstand af serverens indeks over hele teksten og til at reparere eventuelle indeks, der ikke fungerer korrekt . Det kan styres via en kommando-linje , hvilket betyder, at administratorer vil interagere med programmet ved at skrive i kommandoer og derefter trykke på enter. Dette værktøj kan bruges med både Server 2000 og 20003 .
    Information Store Viewer

    Information Store Viewer kan bruges til at overvåge en brugers filer , både online og offline. Disse filer består normalt af privatejede gemte beskeder og offentligt gemte meddelelser. It-administratorer kan bruge disse oplysninger til at få detaljerede oplysninger om hver enkelt besked , herunder formatet , hvor de blev gemt eller sendt. Andre ting, der kan ses ved hjælp af dette værktøj omfatter lagerplads, kontakter lister mapper, og besked transportmuligheder . Dette værktøj kan bruges med både Server 2003 og 2000 Service Pack 3 .
    Fejlfindingsassistent v1.1

    Fejlfindingsassistent hjælper it-administratorer fejlfinding serveren, herunder hvilke er årsag til problemerne , hvad der forårsager beskeder ikke må modtages eller sendes , og hvorfor databaserne ikke montering ( skabe eller dele en database på serveren ) . Værktøjet vil regne ud, hvad data er nødvendige for at løse problemet , og det vil så indsamle data om fejlen , herunder fejllogs , performance data og oplysninger om konfiguration. Den Fejlfindingsassistent vil derefter analysere disse oplysninger og give IT-administrator med, hvad der kunne være årsag til problemet. Dette værktøj kan bruges sammen med Server 2003 og XP.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan får du adgang Gendan Partition i en Sony Laptop…
    ·Sådan ændres DLL filer 
    ·Hvad der ikke et gyldigt Win32- program Mean 
    ·Hvordan Put kommaer i en CSV-fil 
    ·IE6 Crashed Med nr. Fejl og Sockins32.dll 
    ·Hvordan kan jeg Fix Remote Assistance Når et program v…
    ·Sådan fjernes virus og malware fra din Netbook 
    ·Sådan Slet inficerede filer , så skal du en systemgen…
    ·Sådan deaktiveres en låst USB-tastatur 
    ·Fejlfinding HP blækpatron Fejl 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Reparation DC Jack in My Acer Laptop 
    ·Sådan oprettes en Gateway Recovery cd til en bærbar 
    ·Sådan Find skjulte Lost Picture filer på min computer…
    ·Om PC Reparation Tools 
    ·Hvordan opretter jeg Hjem Recovery diske til XP 
    ·Sådan Clean computerudstyr 
    ·Sådan udføres CHKDSK /F ved start 
    ·Sådan gendannes en Dell computer fra en Recovery Parti…
    ·Sådan Geninstaller Min Acer Aspire 4220 System 
    ·Sådan slette en Search Cache 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com