| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Min laptop Powers på , men det vil ikke starte
    Desværre , en bærbar computer , der står bag på , men vil ikke starte kan være en hård nød at knække . De er et stort antal komponenter inde i laptop , der kunne fejle og forhindre det i at starte , mens du stadig gør det muligt at trække strøm . Før du sætter din bærbare computer til et værksted , er der et par ting, du kan tjekke på din egen. Ting du skal
    Instruktionsbog
    ekstern computerskærm
    Skruetrækker
    Vis Flere Instruktioner
    tilslutte en ekstern skærm
    1

    Find din bærbare overvåge port. Din instruktionsbog vil fortælle dig, hvor det er, men generelt porten er placeret på bagsiden af den bærbare computer , og er mærket med et billede af en skærm.
    2

    Sæt skærmen i din bærbare computer. Skærmen ledning og havnen skulle hver have femten pins, og det bør glide i uden for meget modstand.
    3

    Tænd din bærbare computer. Hvis den normale boot sekvensen vises på den eksterne skærm , problemet er med din bærbare skærm . Det vil sandsynligvis skal udskiftes .
    Tjek batteriet
    4

    Flip din bærbare computer over, så undersiden vender opad , og find dens batteri . Din bærbare instruktionsbog vil vise dig, hvor det er, men det er generelt placeret tæt på hængslet på din bærbare skærm .
    5.

    Fjern batteriet. Din manual vil fortælle dig, hvordan til din specifikke model , men de fleste bærbare batterier kan fjernes ved at skyde en switch placeret i nærheden af ​​batteriet til den ene side og trække batteriet ud .
    6

    Tænd den bærbare computer på . Sørg sin AC-adapteren er tilsluttet, som med batteriet ud , vil det være nødvendigt væg strøm for at fungere . Hvis den bærbare computer støvler , skal du et nyt batteri. Hvis ikke, er det tid til at tjekke RAM .
    Kontroller RAM
    7

    Med din bærbare computer tastatur nedad , dens batteri fjernet og dens vekselstrømsadapteren frakobles , find din RAM . Din instruktionsbog vil vise dig, hvor du kan finde det, men det er som regel bag en umærket , men flytbare plastik dæksel.
    8

    Fjern plastkappe at afsløre RAM. Hvis dækslet er fastgjort med skruer , holde dem på toppen af ​​låget for at forhindre dem fra at blive tabt .
    9

    Fjern din RAM chips. Din instruktionsbog vil fortælle dig, hvordan du gør dette til din specifikke laptop, men generelt RAM chips er holdt på plads af en eller flere alu clips , som vil skulle trækkes til side . Med de klip af vejen , bør RAM chips glide let ud af den bærbare computer.
    10

    Sæt AC-adapteren i igen, og forsøg at starte den bærbare computer. Hvis det støvler , er en eller flere af dine RAM chips defekt. Hvis din bærbare computer har flere RAM chips , eksperimentere med at holde en chip i og forlader de andre ( s ) ud for at se om du kan isolere den defekte chip. Alle defekte chips skal udskiftes.
    Kontrollere harddisken
    11

    Med den bærbare computer spejlvendt , find harddiskpladsen. Din instruktionsbog eller online dokumentation vil vise dig, hvor man skal lede .
    12

    Fjern dækslet til harddiskpladsen. Normalt dette indebærer enten en switch (som den på batteriet) , en række skruer (ligesom når du har fjernet RAM) eller begge . Anbring dækslet og eventuelle skruer i et sted, hvor de vil være let at finde igen.
    13

    Fjern harddisken . Igen, det er svært at generalisere om , men på de fleste moderne bærbare modeller , har harddisken en række stifter på ryggen , der glider ind i en tilsvarende port . For sådanne harddiske vil gribe harddisken i siderne og trække fremad tillade dig at fjerne det.
    14

    Med RAM, batteri og harddisk alle fjernet, forsøg på at tænde din bærbare computer. Hvis det støvler , udskifte RAM og batteri , og prøv igen . Hvis det støvler med de dele på plads, skal du have en ny harddisk . Hvis det stadig ikke starter op , er du nødt til at returnere din bærbare computer til producenten eller tage den med til et værksted .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Power Supply Discharge Trick 
    ·Sådan Fix Windows Update Problemer 
    ·USB Fix til Windows XP 
    ·Hvordan tjekker jeg , om min PC er i DMA mode 
    ·Sådan Fix THM filer 
    ·Min tekst er langsom til at få vist eller i MS Word 20…
    ·Grafiske Problemer i Grand Theft Auto IV på XP 
    ·Hvordan deaktiverer jeg Java Script 
    ·Compaq Evo Notebook Fejlfinding Startup 
    ·Sådan Gør min computer kører Video Faster 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Genopbyg en PST fil 
    ·Sådan fjernes BIOS Password på en Dell Latitude D620 
    ·Sådan kopieres Hard Drive oplysninger til en ny comput…
    ·Sådan fejlfinder en 20 -Pin Power Supply 
    ·Sådan kører en planlagt opgave i Windows Vista Med nr…
    ·Sådan Factory Restore en Windows XP Dell Uden Recovery…
    ·Sådan fjernes Headers 
    ·Sådan ændres en nøglering adgangspassword 
    ·Sådan foretages fejlfinding af lyd på en HP Pavilion …
    ·Sådan gendannes en Acer bærbar 5100 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com