| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan Skil en Inspiron 1000
    Inspiron 1000 er en bærbar computer , der blev produceret omkring år 2004 og blev produceret af Dell. Den indeholder en 30 GB ( gigabyte ) harddisk og 256 MB ( megabyte) RAM. Inkluderet i Inspiron 1000 er en cd /dvd -rom , Windows XP Home Edition og en Intel Celeron Processer . Som med et køretøj , jo ældre computeren jo flere spørgsmål, du vil have med det. Finde nogen til at reparere ældre bærbare computere kan være en bekostelig opgave. Ofte hvis du har de rette ressourcer , kan det være mere omkostningseffektivt at forsøge at reparere den bærbare computer på din egen. Fjernelse af komponenterne i Inspiron 1000 skal ske i en bestemt rækkefølge for at få adgang til visse dele. Instruktioner
    1

    Fjern batteriet , der er på bunden af ​​den bærbare computer. Sørg for, at din bærbare computer ikke er tilsluttet , når du fjerner batteriet.
    2

    Fjern dvd-drevet ved at fjerne de to skruer, der er på bunden af ​​den bærbare computer. Lige ved siden af ​​skruerne , låse låsen.
    3

    Fjern de skruer , der er mærket M på bunden af ​​den bærbare computer. Dette er skruen til hukommelsen dækslet . Placer skruen og hukommelsen dækslet til side.
    4

    Fjern de to skruer mærket H. Disse skruer er forbundet til dækslet til harddisken . Placer skruen med harddisken dækslet til side.
    5.

    Fjern de to skruer , der er placeret under dækslet til harddisken , og er også mærket H. Fjern harddisken og placere det ved siden af ​​disse skruer . Sørg for, at når du fjerner harddisken , som du forsigtigt fjerne det. Dette er et meget følsomt .
    6

    Fjern de to skruer, der er direkte under skærmen på den bærbare computer , mærket D. Åbn skærmen og træk tastaturet holderen band ved at trække i plastik band der holder afbryderen.
    7

    Fjern tastaturet ved at tage kablet fra bundkortet . Dette gøres ved at trække kanterne af tastaturet båndets tilslutningskabel og fjerne det fra bundkortet . Tastaturet og kablet skal problemfrit glide ud af den bærbare computer.
    8

    Fjern bundkortet dækslet ved at løsne de syv skruer omkring det. Tag skruerne mærket Th7 og Th9 . Derefter fjerne blæseren.
    9

    Løsn de fire foråret skruer , der er mærket 1 til 4 . Du skal starte ved den første skrue og derefter ender på den fjerde. Du kan derefter fjerne processoren varme stick. Tag kablet, som forbinder til bundkortet og skærmen . Fjern skruen fastgjort til bundkortet jorden og skærmen jorden.
    10

    Fjern de to skruer , der er knyttet til bagsiden af den bærbare computer , der er mærket D. Hold skærmen omhyggeligt, da det vil være løst . Fjern forsigtigt skærmen. Skru de fire skruer, der er på toppen af ​​den bærbare computer, under hvor skærmen bruges til at være . Fjern de otte skruer , der er placeret på bagsiden af den bærbare computer er mærket P.
    11

    Fjern de to skruer placeret på harddisken slot . Disse skruer er også mærket P. Fjern endelige sæt skruer mærket P, som er placeret på toppen af ​​den bærbare computer . De er placeret i nærheden af ​​afbryderknappen. Tag musen kablet fra bundkortet ved at trække i kanterne. Tag den bærbare computer låget .
    12

    Fjern de skruer mærket TH15 , der er placeret på bundkortet. Fjern de fire skruer , der er placeret på harddisken caddie og derefter fjerne caddie. Skru de to VGA-output skruer. Tag højttalerne og afbryd Con4 , der er knyttet til skærmen switch. Fjern bundkortet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan geninstalleres A Fjernet driver 
    ·Sådan gendannes data fra en bærbar harddisk på en de…
    ·De negative virkninger af Computer Revolution på Trans…
    ·Hvordan skal tjekkes Recent Internet History 
    ·Sådan Slet Slettet post i Windows Vista 
    ·Sådan foretages fejlfinding RealVNC 
    ·Sådan Indstil en Asset Tag Number på en Acer Aspire 5…
    ·Sådan Fix Computer Problemer gratis 
    ·Sådan Scan billeder uden Moire 
    ·Sådan Edit Flash.exe filer 
      Anbefalede Artikler
    ·Grundlæggende computer viden og terminologi 
    ·Sådan Slet PC Historie 
    ·Sådan Put DFSee på en bootbar Memory Stick 
    ·Sådan Fix Øresund på en Toshiba Tecra M2 
    ·Sådan fjernes Creative Drivers 
    ·DIY Dell Laptop Fejlfinding 
    ·Easy Systemgendannelse 
    ·Gdi32.dll Problemer 
    ·Sådan Konverter MIDI til MP3 
    ·Sådan Set HP Notebook Screen Resolution 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com