| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    En bærbar computer vil ikke afhente et trådløst signal
    En bærbar computer kan pludselig ikke finde trådløse netværk af flere grunde , herunder driver problemer , fil eller konfiguration korruption eller beskadiget hardware. Der et par enkle trin, du kan følge for at finde årsagen og løse problemet. Ting du skal
    Microsoft Windows XP bærbar computer
    CAT5 eller CAT6 netværkskabel
    Computer netværk med internetadgang
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Find og tryk den trådløse adapter on /off knappen på den bærbare computer , eller tryk den trådløse adapter on /off genvejstaster specifikke fabrikat og model af den bærbare computer , og bekræft den trådløse adapter er aktiveret. Hvis computeren stadig ikke kan finde trådløse netværk , skal du fortsætte til næste trin .
    2

    I Windows skal du klikke på "Start" knappen og derefter klikke på "Kør "-boksen og skriv " services.msc " og tryk på "Enter "-tasten. I " tjenester" , der vises , skal du finde " Wireless Zero Configuration " service , og hvis det ikke er startet , klik derefter på det én gang for at fremhæve den service . Klik på "Start " link. Hvis computeren stadig ikke kan finde trådløse netværk , skal du fortsætte til næste trin .
    3

    Slut computeren til et netværk ved at slutte den ene ende af netværkskablet i computeren og den anden ende af netværkskablet i et netværk port på et netværk switch, router eller netværk socket , der har adgang til internettet.
    4

    Klik på "Start " knappen og derefter klikke på " Alle programmer " og derefter "Tilbehør , " derefter " Systemværktøjer " og derefter " Systemgendannelse ". Klik på knappen "Næste" i vinduet , der viser . På kalenderen , der vises en dato vælge forud for den dato den bærbare computer har undladt at finde trådløse netværk , og klik derefter på knappen "Næste" . Klik på "Næste "-knappen igen for at fortsætte med en " Systemgendannelse ". Efter " Systemgendannelse" og genstart, hvis computeren stadig ikke kan finde trådløse netværk , skal du fortsætte til næste trin .
    5.

    Klik på "Start " knappen og derefter klikke på "Kør "-boksen og skriv derefter " devmgmt.msc " og tryk på "Enter "-tasten.
    6

    Klik på " netværk adaptere " header i " Device Manager " vinduet for at udvide netværkskortet sektionen højreklik på den trådløse netværksadapter og klik "Opdater " i menuen , der vises.
    7

    Genstart computeren. Hvis computeren stadig ikke finde nogen trådløse netværk og derefter gå tilbage til "Device Manager" , og højreklik på den trådløse adapter , og klik på " Fjern".
    8

    Genstart computeren og lad Windows XP automatisk finde og installere den trådløse adapter driver. Hvis computeren stadig ikke finde nogen trådløse netværk , og derefter downloade den nyeste trådløse adapter driver til din computer fra den bærbare producentens hjemmeside og gem filen på den bærbare computer. Dobbeltklik derefter på den driver , og følg installationsvejledningen prompter i vinduet , der vises. Genstart computeren og test for at bekræfte , at computeren kan finde trådløse netværk.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Jeg kan ikke Ryd Active Desktop Recovery i XP 
    ·Hvordan kan man øge Internet hastighed ved Sletning Ti…
    ·Sådan Stop en PC Ur 
    ·Sådan gendannes MS Host filer 
    ·Sådan fjernes Win32 Alureon Fra et Registry 
    ·Sådan ændres et modem Fra COM1 til COM3 Port 
    ·Hvordan at hente mistede data 
    ·Hvordan kan jeg rydde op i harddisk til en langsom comp…
    ·Tricks til at fremskynde videoer med No More Buffering 
    ·Hvordan at slippe af Java Byte Kontroller 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan tilføjes en BellSouth Email Adresse 
    ·Hvordan ændrer jeg Intern Sound i Dell Laptop 
    ·Sådan gendannes Email Passwords på min computer 
    ·Sådan Tweak X3100 Intel Grafikkort 
    ·Sådan Konverter Quicktime til WMV Freeware 
    ·Sådan Format Rewritable dvd'er 
    ·Sådan deaktiveres et drev 
    ·Sådan Fix en planlagt opgave i Windows XP 
    ·Sådan Fix Laptop Driftsstøj 
    ·Sådan Fix NTLDR Not Found på XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com