| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan fjernes Antivirus fra en ny mappe
    The New Folder virus deaktiverer Task Manager , Run kommando og Windows Registry Editor. Talrige mapper vises på din computer, der hedder Ny mappe . Hvis du sletter en af ​​disse mapper , vil det automatisk opretter en ny. Hvis du klikker på mappen, der spreder virus på din computer og skaber flere mapper. Computerens ydeevne bliver drastisk forringet , og det er svært at fjerne denne virus . Tre kendte værktøjer, som vil fjerne det fra dit system er SDFix , Combo Fix og Newfolder Fix Wizard. Instruktioner
    SDFix
    1

    Hent SDFix (se afsnittet Ressourcer i denne artikel) , og gem den på dit skrivebord . Dobbeltklik på " SDFIX.exe ", og det vil udpakke filerne til C : \\ SDFix og gemme på dit skrivebord
    2

    Klik på "Start", pilen ved siden af ​​" Shutdown " og derefter vælge . "Restart ". Tryk på F8 under opstart for at starte op i fejlsikret tilstand.
    3

    Dobbeltklik på " SDFix.zip " mappe på skrivebordet og vælg " Udpak alle. " Åbn den udpakkede mappe "C: \\ SDFix " " . RunThis.bat ", og dobbeltklik på Typen "Y " for at acceptere . SDFix vil derefter fjerne Ny mappe virus. Når den er færdig , vil du få en besked " Tryk på en tast for at genstarte. " Ramte en nøgle og din computer vil genstarte. Din computer vil tage længere tid at starte op, fordi SDFix fjerner filer.
    4

    Klik på " Finish" , og dit skrivebord vil fortsætte læsning . Du vil blive bedt om at klikke på en tast for at afslutte scriptet. Tryk på en tast , og dialogboksen lukkes.
    Combo Fix
    5

    Hent ComboFix (se afsnittet Ressourcer i denne artikel) , og gem den på dit skrivebord . Følg instruktionerne på skærmen for at installere det på din computer.
    6

    Luk alle åbne Windows. Disable Antivirus , firewall og antispyware programmer, der kører på din computer. Sådan deaktiverer firewall look for firewall-ikonet i proceslinjen , højreklik på den og vælg " Close ", " Exit" eller " Disable ". Gør det samme for din antivirus og antispyware programmer.
    7

    Dobbeltklik på " ComboFix " ikonet på skrivebordet. Mens scanningen kører, skal du ikke gøre noget andet på din computer. Denne scanning vil tage et stykke tid at afslutte. Klik på "Fortsæt ", hvis du får en sikkerhedsadvarsel fra Windows . Klik på " Kør" og ComboFix vindue åbnes. Du vil se "Vent venligst . ComboFix forbereder sig på at køre" på skærmen.
    8

    Klik på " OK" på det næste skærmbillede , og klik på " Yes" for at acceptere ansvarsfraskrivelse. Combofix vil skabe et systemgendannelsespunkt . Dette betyder at hvis du har nogen problemer med dette program kan du gendanne din computer tilbage til en tid, før du kørte det . Efter det skaber et gendannelsespunkt , vil det sikkerhedskopiere Windows-registreringsdatabasen. ComboFix vil forsøge at finde Windows Genoprettelseskonsol på din computer. Hvis den ikke er installeret, vil en dialogboks åbnes med meddelelsen " Denne maskine har ikke Microsoft Windows Genoprettelseskonsol installeret. Klik på" Ja "for at installere den. Når den er færdig, vil du få en " Tillykke ... "dialogboksen . Klik på" Ja "for at fortsætte scanning for malware. Hvis du har Windows Genoprettelseskonsol allerede er installeret på din computer, vil ComboFix springe dette trin automatisk. ComboFix vil nu afbryde din internetforbindelse. Når det er færdigt , vil det automatisk gendanne det for dig. Combo fix vil starte scanning. Dette tager et stykke tid at afslutte så vær tålmodig.
    9

    internetforbindelse vil være aktiveret og ComboFix vinduet lukkes , når den er færdig . en log vil åbne på din computer, der viser dig de slettede filer .
    Newfolder Fix Wizard
    10

    Hent Newfolder Fix Wizard (se afsnittet Ressourcer i denne artikel) , og gem den på dit skrivebord . Følg instruktionerne på skærmen for at installere det på din computer.
    11

    Dobbeltklik på Newfolder Fix Wizard ikonet på skrivebordet , og klik på "Næste". scanningen starter automatisk. Vær tålmodig , da dette scanningen tager et stykke tid at afslutte.
    12

    Klik "Næste" og Newfolder Fix Wizard vil vise en log af fjernede filer. Klik på " færdig" , når du er færdig ser på loggen , og dialogvindue lukke.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Reformater Windows XP SP2 
    ·Sådan fjernes Bargain Buddy Spyware 
    ·Sådan Fix en indefrysning computer gratis 
    ·Sådan køres CWCheat for ISO Games 
    ·Call of Duty 4: MP kan ikke afspilles på Vista 
    ·Sådan deaktiveres Tastetryk 
    ·Sådan løses Virtumondo 
    ·Sådan fjernes SillyDI 
    ·Hvordan at reparere en PC skærm 
    ·Hvordan at slippe af Trojan.Bagle 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan nulstilles et administratorkodeord i fejlsikret …
    ·Sådan Undelete en Windows XP -partition 
    ·Sådan Find en ASIN nummer 
    ·Hvordan bruger du Internet Provider i fejlsikret tilsta…
    ·Sådan Fix en Disappearing Start Menu, startknappen og …
    ·Sådan fjernes Spy Sweeper fra din Registry 
    ·Sådan slettes One Second Shutdown Virus 
    ·Sådan deaktiveres den automatiske opdatering Registry 
    ·Sådan Stop pop-unders 
    ·Sådan Fix en IExplore Computer Fejl 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com