| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Sådan fjernes virus fra en eMachine PC
  Mange værktøjer er tilgængelige til at fjerne virus fra en eMachine pc. Virus kan forårsage masser af problemer på en computer , der spænder fra langsom ydeevne og tab af internetforbindelse til en komplet nedbrud af dit system. Det er vigtigt at holde alle antivirus og spyware- software up- to-date og køre ugentlige eller daglige scanninger. Instruktioner
  1

  Opdater og køre anti- virus software allerede er installeret på din computer.
  2

  Kør en fuld scanning og karantæne eller fjerne infektioner fundet .

  3

  download og installere et anti -virus program på din computer, hvis du ikke har en. Gratis programmer såsom Avira AntiVir , AVG og Avast ! Free er tilgængelige på internettet
  Online Anti -Virus Scannere
  4

  Naviger til HouseCall - . Free Online Virus Scan (se Resources). Du skal bruge Internet Explorer.
  5.

  Klik på "Download HouseCall " linket øverst på siden. Klik på " Get HouseCall Now" og vælg " Kør". HouseCall installerer og automatisk hente nogen opdateringer . Det vil tage et par minutter.
  6

  Klik på " Full Scan " knappen på toppen af siden . HouseCall vil køre en scanning på din computer, derefter identificere og løse trusler såsom virus, trojanske heste og spyware. Denne scanning vil tage omkring 30 minutter . Når den er færdig , vil det automatisk fjerne virus og vise en liste over de inficerede fundne filer .
  CWShredder
  7

  Hent CWShredder (se Resources) og gemme det i computer . Luk alle vinduer , og klik derefter på ikonet på skrivebordet , og klik på " Check for Updates "-knappen. Hvis der findes opdateringer , klik på " Download og åbn opdateringen. "

  Eventuelle fundne opdateringer vil hente . CW Shredder vil lukke for at hente den nyere version . Åbn CWShredder igen ved at klikke på ikonet på skrivebordet. Hvis der ingen opdateringer blev fundet , vises en meddelelse siger " Du har den nyeste version af CWShredder ".
  8

  Klik på " Scan Only "-knappen. Det vil scanne din computer for eventuelle CoolWebSearch produkter. Når den er færdig , klik på " Næste". Hvis der ikke inficerede filer blev fundet , vises en meddelelse " CoolWebSearch blev ikke fundet på dette system ", og du kan lukke programmet.
  9

  Klik på " Fix" -knappen, hvis CoolWebSearch blev fundet. Du vil se en meddelelse, der fortæller dig at lukke alle Internet Explorer Windows. Luk alle vinduer , og klik på "OK" knappen. Når den er færdig , vil den vise en rapport over de filer fundet og rettet . Klik på "Næste " knappen og luk CWShredder .
  McAfee Avert Stinger
  10

  Hent McAfee Avert Stinger (se Resources). Klik på installationen linket og følg vejledningen på skærmen for at installere programmet på din computer.
  11

  Klik på " Tilføj eller Gennemse " knappen, hvis du ønsker at tilføje yderligere drev der skal scannes. C: drevet automatisk blive opført
  12

  Klik på " Scan Now "-knappen for at starte scanningen . . Stinger vil reparere alle inficerede filer fundet . Luk Stinger når den er færdig ved at klikke på det røde "X" i øverste højre hjørne.
  Super AntiSpyware
  13

  Download Super AntiSpyware (se Resources). Klik installationen linket og følg vejledningen på skærmen for at installere programmet . Åbn Super AntiSpyware ved at klikke på ikonet på skrivebordet eller vælge det fra menuen Start . Klik på "Ja" når du bliver spurgt : "Har du lyst til at installere de seneste definition opdateringer ? " Tillad omkring 15 minutter for denne proces at gennemføre.
  14

  Klik på " Scan din computer" under Scan for skadelig software. Under " Scan Location ", klik på afkrydsningsfeltet ved siden af ​​"C: \\ - Fixed Drive ", og klik derefter på "Næste". Tillad omkring en time til scanningen for at afslutte.
  15

  Når scanningen er færdig, vil en liste vise alle malware eller spyware fundet. Klik på " Fjern" for at fjerne det , og klik derefter på "X" i øverste højre hjørne for at lukke programmet.
  Malwarebytes Anti -Malware
  16

  Hent Malwarebytes Anti -Malware (se Resources). Luk alle åbne programmer på din computer. Klik på installationen linket og følg vejledningen på skærmen for at installere programmet på din computer. Sørg for, at "Opdater Malwarebytes 'Anti -Malware " og " Launch Malwarebytes ' Anti -Malware " er markeret , og klik derefter på "Finish ". Open Malwarebytes Anti -Malware via Start -menuen eller ved at klikke på ikonet på skrivebordet .
  17

  Klik på "OK " på det budskab , der siger Malwarebytes behov for at opdatere før du kører en scanning. Det vigtigste program åbnes, når den er færdig opdatering. Du vil se en meddelelse om, at databasen med succes blev opdateret. Download vil tage omkring fem minutter at gennemføre.
  18

  Klik på " Scanner " fanen og vælg " Udfør en fuld scanning. " Klik på " Scan " knappen. Scanningen vil tage omkring to timer. Når den er færdig med at scanne , vil et udstillingsvindue åbne med en besked, der siger, at scanningen fuldført.
  19

  Klik på " Vis resultater ". En skærm åbnes , der viser malware fundet på dit system. Sørg for at alle felter er markeret . Klik på "Fjern valgte " knappen, og det vil fjerne malware. Når den er færdig , vil den åbne en log . Du kan gennemgå dette, og derefter lukke vinduet. Luk Malwarebytes ved at klikke på det røde "X" i øverste højre hjørne.
  Spybot Search & Destroy
  20

  Hent SpyBot Search & Destroy. Klik på installationen linket og følg vejledningen på skærmen . Åbn programmet ved at klikke på ikonet på skrivebordet eller ved at vælge "Start" menuen, og derefter "Programmer" og " Spybot Search & Destroy ".
  21

  Open Spybot og klik på " Check for problemer . " En liste over spyware og adware Spybot finder under en scanning vises nederst på skærmen. Dette kan tage op til en time afhængigt af faktorer såsom den sidste gang du har udført en scanning. Når programmet er færdigt , en boks , der siger " Fix valgte programmer" åbnes.
  22

  Kontroller hver boks ved siden af ​​de fundne problemer, og klik på " Fix valgte programmer" i toppen af ​​skærmen. Klik på "Ja" på pop- up -vinduet, og de ​​poster vil blive fjernet fra din computer. Spybot sætter en stor grøn flueben ud for hvert spyware name it anmeldelser .
  Disk Clean Up
  23

  Klik på " Start", " Programmer ", "Accessories ", "Systemværktøjer " og " Diskoprydning. "
  24

  sørg for at " Midlertidige filer ", "Temporary Internet Files " og " Papirkurv " er markeret .
  25

  Klik på " Ryd op i systemfiler " knappen , derefter på " Flere indstillinger "-knappen. Bekræft, og klik på knappen "Ja" . Denne proces vil tage et par minutter. Luk vinduet, når du er færdig.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·IBM Infoprint Color 8 Brugervejledning 
  ·Sådan at gendanne systemet ved opstart 
  ·Sådan Stop My Task Bar Disappearing 
  ·Sådan reparere en halvbølgeensretter 
  ·Hvordan Tør alle pop op- annoncer fra en harddisk 
  ·Hvordan jeg Clean Up en hjemmecomputer 
  ·Hvordan man gør en PC Diagnostic 
  ·Sådan Deep Clean Min PC 
  ·Symptomer, som indikerer en defekt strømforsyning i en…
  ·Sådan bruges Tracert Command 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan gendannes din Presario R3000 
  ·Sådan Konverter Vinyl til CD hjælp Golden Records 
  ·Problemer overophedning af Gennemsnit 6100 Bærbar 
  ·Laptop Boot Up Problemer 
  ·Hvordan at tage et billede fra en webside 
  ·Sådan fjernes Omniture 
  ·Sådan fjernes Win32 Kryptik 
  ·Sådan at starte fra en SATA DVD-drev 
  ·Sådan Fix for lidt virtuel hukommelse i Windows 
  ·Sådan måler Software Vedligeholdelse 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com