| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan fjernes Malware Dll
    Dll filer er en nødvendig komponent i enhver edb-program. De fleste dll filse på din pc er nyttige , ifølge Spamlaws.com . Men ondsindede programmer ofte består af dll-filer , der kan inficere din computer og lade fremmede adgang til dine private data. Ifølge Spamlaws.com , " SpyAxe " er en ondsindet spyware program forklædt som et nyttigt malware fjernelse af værktøj . Mange af disse falske forreste programmer er ude ther , e så vær forsigtig med, hvad du downloader . Instruktioner
    Fjernelse Malware
    1

    Brug tilføj /fjern værktøj i Windows til at afinstallere eventuelle mistænkeligt eller ondsindet software. Gå til kontrolpanelet og vælg "Tilføj /Fjern " mappen . Afinstallere softwaren , som du tror dll problemer kommer fra. Malware forklæder sig som noget nyttigt og sniger sig ind foregiver at være en del af programmet . Undertiden blot at slette programmet er ikke nok. De dll-filer kan synes at det pågældende program , som hvis de bliver delt af andre programmer på din computer, i dette tilfælde vil de ikke blive slettet , men i stedet overladt til at inficere igen. Hvis de dll-filer ikke er blevet slettet under afinstallationen , vil de re-installere inficeret program på din næste opstart. Hvis dette sker, vil du nødt til at afinstallere programmet igen, og derefter befri din computer af de skadelige dll-filer manuelt eller med en registreringsdatabasen renere .
    2

    hente eller købe en registreringsdatabasen renere. Brug denne software til at filtrere gennem alle dine system mapper , på udkig efter inficerede dll-filer . Der er mange gratis registreringsdatabasen rengøringsmidler til rådighed på internettet; PCTools.com anbefaler et gratis produkt kaldet Registry Mechanic . Ikke blot vil køre en registreringsdatabasen renere hjælp til at rydde op malware , men det vil også gendanne ødelagte eller korrupte dll-filer , der hører på din PC. En registreringsdatabasen renere vil slippe af ubrugte dll-filer og dll fejlmeddelelser , som intet har at gøre med malware. Samlet set vil køre en registreringsdatabasen renere fremskynde din pc og give den et bedre grundlag .
    3

    manuelt afmelde uønskede dll-filer ved hjælp af Windows Regsvr32 . Sørg for at du ved hvad du gør , før du forsøger denne rettelse på din egen. Hvis du sletter de nødvendige dll-filer , kan din computer gå ned. For at åbne Kommandoprompt , gå til " Start" og derefter " Run". I boksen til typen "cmd" opdrage Kommandoprompt Box . Nu skal du kende stien til dll , du forsøger at slette. Det vil sige, du nødt til at vide, hvor det er på din computer. I Kommandoprompt Box, skriv " cd " til tilfældighederne det aktuelle bibliotek og derefter et mellemrum, og skriv derefter din fil sti. En fil sti til en dll opkaldt random.dll i din System32 mappe ville se sådan ud: C :/Windows/System32/random.dll . Efter indtastning af rigtige sti , tryk på " Enter". Nu , at du er i telefonbogen, til sin tid afmelde dll -fil. Type " regsvr32 " og derefter et mellemrum og " u /" så [ unwated dll navn ], og tryk på " Enter". Så for at framelde det random.dll ville det se sådan ud: " regsvr32 u /[ random.dll ]." En bekræftelsesmeddelelse vises, og du skal være fri for din frustrerende dll problem.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Slet W32.sillyDC 
    ·Hvorfor er min computer så langsom Med ingen virus 
    ·PC Pitstop Problemer 
    ·Sådan Put dit navn i Task Bar & Browser Bar 
    ·Vejledning til ArcSoft Email 
    ·Sådan startes Dell Inspiron 5150 Genrejsningsproces 
    ·Min pc slukker uventet 
    ·Sådan Clean Up Hard Drive Formater 
    ·Hvorfor min laptop Speakers Whistle 
    ·Hvordan at slippe af Fastclick 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Slet karantæne Cookies 
    ·Sådan deaktiveres en låst USB-tastatur 
    ·Computer låses, når Idle for lang tid i Vista 
    ·CPU Køling Options 
    ·Sådan fjernes en virus fra en USB-enhed uden brug af P…
    ·Sådan Find et adressekartotek på en harddisk 
    ·Sådan gendannes permanent slettet post 
    ·Sådan gendannes en tabt password i XP Home 
    ·Hvordan til at omformatere en ekstern HD 
    ·Hvordan til at identificere Codec 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com