| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan foretages fejlfinding en Microsoft Laser Mouse
    Almindelige problemer med Microsoft -brand laser mus indføje en sådan uregelmæssig adfærd som stationære pejlemærker, der ikke flytter med musen, og den manglende evne til at klikke på noget. Problemer, der kan forårsage denne adfærd omfatter defekte USB-porte , dårlige batterier , menneskelige fejl modstridende computerprogrammer, og meget mere. Heldigvis er der trin, du kan tage for at bestemme præcis, hvad årsagen til din mus problemer er . Derefter kan du lave dem med meget lidt besvær. Du behøver ikke at være en computer ekspert : Det sværeste er at indkredse problemet, og det er virkelig ikke svært overhovedet. Ting du skal
    Batterier
    Second computer
    IntelliPoint software
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Sæt din laser mus til en anden USB -port på computeren . Hvis blot at tilslutte musen til en anden havn, der ikke virker, så prøv at genstarte din pc efter skifte porte.
    2

    erstatte de nuværende batterier i musen med friske, nye. Mange mus problemer opstår på grund af defekte eller svage batterier og erstatte dem er den enkleste løsning . Dobbelttjek placering af batterierne for at sikre, at de er blevet indsat korrekt .
    3

    sætte din mus i en anden computers USB-port . Hvis din mus virker fint på en anden computer , kan du være sikker på, at det er et internt computer fejl og ikke musen , der er problemet .
    4

    Fjern eventuelle modstridende programmer på din computer , der er årsag problemer med IntelliPoint software ( som du bør have installeret , da du købte din mus - hvis du ikke gjorde det, downloade den fra linket under Resources). For at gøre dette i Windows 7 eller Vista , ramte "Start" knappen og i søgefeltet skrive " appwiz.cpl ". Vælg at køre det som administrator, hvis du bliver bedt om det. For Windows XP eller ældre , skal du gå til "Start " og derefter " Kør" og skriv " appwiz.cpl ". Dette vil åbne et program, hvor du kan fjerne Logitech eller touchpad software, der skaber problemer . Følg programmets anvisninger for at afinstallere denne software.
    5.

    og geninstallation af IntelliPoint-softwaren . Du kan gøre dette i samme område , som du har forsøgt at afinstallere andre programmer. Når du har afinstalleret IntelliPoint , genstarte systemet og besøge IntelliPoint download side at geninstallere den nyeste version af IntelliPoint (se Ressourcer til link).
    6

    Kør " Mouseinfo " diagnostisk værktøj , som er en del af IntelliPoint-softwaren . For Windows 7 eller Vista-brugere , din " Start" menuen åbnes , klik derefter på " Alle programmer". Dette vil åbne op for flere muligheder , så vælg "Tilbehør" og derefter " Run". Hvis din Windows-version er XP , skal du blot gå til " Start" og derefter " Run". Skriv ordet " mouseinfo " i tekstfeltet i den boks, der åbnes i det nederste venstre hjørne af din computerskærm , og klik på knappen " OK". Mens diagnostisk værktøj kører , klik på musen knapper for at se, om de er registreret som "Op" og " Ned ". Hvis dette ikke er tilfældet, musen er defekt , og du får brug for en udskiftning .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Problem med indstillinger Nedlukning i en Hewlett Packa…
    ·My Sound ikke længere, efter installation af opdaterin…
    ·Sådan nulstilles en Dell Inspiron 6000 Med F11 
    ·Sådan sparer en TIFF Med en Alpha 
    ·Hvorfor har min Zone Alarm Langsom computer 
    ·Sådan Find Component winsrv 
    ·Sådan køres Systemgendannelse From BartPE 
    ·Hvilke filer skal jeg fjerne at rense mig computer Regi…
    ·Hvorfor har min Laptop Screen Go Black 
    ·Toshiba Tecra 8200 Fejlfinding 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes MSN Games fra Windows XP 
    ·Sådan aktiveres Jævn rulning på en ThinkPad 
    ·Hvordan man gør en systemgenoprettelse på en HP Pavil…
    ·Web Filtering til Windows 
    ·Spybot og Windows Defender Konflikt 
    ·Sådan Auto- Install MSI 
    ·Sådan Config Windows System Startup 
    ·Windows Event Log Tools 
    ·Start knap er ikke tilgængelig på min Compaq Laptop 
    ·Sådan Teach Yourself Computer Reparation 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com